Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„СЪН“ – бенефис спектакъл на „златните момичета

Автор:

16 ДЕКЕМВРИ 19.30 ЧАСА, ГР. СОФИЯ, ЗАЛА „АРЕНА АРМЕЕЦ“

Българска Федерация по художествена гимнастика и Палмс мюзик  с гордост ще представят:

„СЪН“ – бенефис-спектакъл на „златните момичета“ на България на 16 декември 19.30 часа, гр. София, зала „Арена Армеец“, с участието на:

Олипийските шампионки  –  ансамбълът по художестевна гимнастика, както и:

Елена Бинева

Теодора Александрова

Катрин Тасева

Невяна Владинова

На 16 декември за последно ще имате възможност да се насладите на таланта и виртуозните изпълнения на нашите „диамантени“ момичета от ансамбъла, както и на прекрасните Невяна Владинова и Катрин Тасева.

„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си, музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия  3D мапинг на МP Studio и техническто осигуряване , и сет дизайн на Joker Media Rental .

В спектакъла  ще вземат участие и едни от най-добрите музиканти:

Красимир Тодоров – пиано , програминг и музикални аранжименти

Александър Обретенов – бас китара

Васил Крумов – китара

Васил Вутев – барабани

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, към този момент, залата ще се ползва с капацитет от 100 %, спазвайки всички противоепидемични мерки. Всеки посетител в залата ще бъде допускан само с валиден зелен сертификат:

Сертификат за ваксина

PCR – валиден до 72 часа от изследването до момента на проявата

Бърз антигенен тест – валиден до 48 часа от изследването до момента на проявата

Сертификат за преболедувал – валиден 1 година от издаването

На територията на зала „Арена Армеец“ ще има подвижна лаборатория, където можете да се тествате на място, срещу заплащане.

При отлагане на събитието поради епидемичната обстановка, парите за закупени билети ще бъдат възстановени или ще се презаверят за следваща дата.

Деца до 3 годишна възраст влизат без билет, без право на място.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Испания е на финал на Европейското по футбол

Испания отстрани Франция с 2:1 в първия полуфинал от Европейското първенство. по футбол. Рандал Коло Муани откри резултата в 9-ата минута, а в 21-вата Ламин Ямал изравни след уникален гол..Дани Олмо в 25-ата минута донесе успеха на испанците. На финала те ще се изправят срещу победителя от другия полуфинал утре между Нидерландия и Англия

публикувано на 09.07.24 в 23:58

Представиха новия изпълнителен директор на ПФК Спартак-Варна

Футболен клуб „Спартак“-Варна има нов изпълнителен директор. Той се казва Давид Дараджански и беше представен на официална пресконференция от клубния бос Павлин Николов. Давид от доста време работи в клуба, но сега официално влиза в новата си роля.  Какво каза за него клубния президент и какви са идеите на Дараджански за бъдещата му..

публикувано на 09.07.24 в 11:50

71-ва колоездачна обиколка на България

Колоездачната обиколка на България стартира на 24 август в София и ще завърши на 29 август в Габрово. Това е 71-то издание на състезанието. Първо е прологът в София около храм-паметника "Св. Александър Невски" на 24 август.Първият етап е от София до Троян през Беклемето. На 26 август е вторият етап от Троян до Казанлък,, следва Казанлък –..

публикувано на 09.07.24 в 08:55

"Комодор"-Варна влиза в битката за трофея

Селекцията на Николай Николов - Майката при 17-годишните влиза в битка за шампионския трофей във ватерпола. Дуелите за златото са идната събота и неделя, като варненци ще научат тепърва съперника си.  Те взеха виза за финалите, след като извоюваха две победи над "Славия" на 1/2-финалите.

публикувано на 09.07.24 в 07:54

"Левски" подписа с нигериец

„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Клемент Икенна. Контрактът с нигерийския футболист е до лятото на 2027 година. Клемент Икенна е роден на 16 март 2003 година в Порт Харкурт (Нигерия). Кариерата му в Европа започва в академията на хърватския „НК Загорец“, а през лятото на 2022 г. преминава в друг местен клуб – „Дубрава“, с чийто екип..

публикувано на 09.07.24 в 07:53

"Черно море" завърши подготовката в Тетевен

Отборът на Черно море завърши основната част от лятната си подготовка. „Моряците“ се завърнаха във Варна след близо две седмици лагер в Тетевен, където изиграха две контроли. Варненци отстъпиха с 2:5 на Ботев Пловдив и направиха 0:0 с Левски. И двете проверки се играха в Правец. Отборът ще поднови занимания в понеделник, а в сряда момчетата на..

публикувано на 09.07.24 в 07:52

Максим Манолов взе сребро

Състезателят на ПСК „Черно море” Максим Манолов спечели сребърен медал в дисциплината 100 м бруст на европейското за юноши и девойки в Литва. Личен треньор на вицешампиона е Никола Петров. Успехът е много добър. Това означава, че има варненски плувец сред елита в тази възраст.

публикувано на 09.07.24 в 07:51