Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев след контролата с Добруджа: Като цяло съм доволен!

Автор:

“Винаги съм казвал за контролите, че резултатът не е от значение. Идеята е повечето момчета да изиграят пълни 45 минути. Това, което искахме – да пресираме, да се играе в половината на противника, го постигнахме. Като цяло съм доволен от представянето на футболистите и в тренировките, и в днешната контрола. Младите са с нас точно заради това – да влизат, да играят и постепенно да израстват.

Ангел Ангелов доскоро беше болен с КОВИД-19, така че е нормално да няма тази физическа свежест, както и другите, които минаха през тази болест последния месец. Надяваме се това, което виждаме днес като време, да продължи. Движим се по план, не сме пропускали тренировка и естествено, ако заснежи – тогава е проблем.

Впечатлението за Кайл Спенс е противоречиво и засега не можем да се вземем решение, защото Леандро Андраде вдигна летвата и, за да вземем такъв футболист като него, ще трябва доста да чакаме. Търсим нападател, очакваме един да пристигне, който не е от ЕС и му е нужда виза. Към Пабло Гарсия също има интерес от отбори от чужбина. На него му остават 6 месеца до края на договора и трябва сериозно да помислим, след като нямаме шанс да преподпишем, тъй като има интерес към него от много места, дали не е по-добре финансово да дадем някаква възвращаемост към клуба. Пабло е във Варна, просто чака да се финализират нещата между клубовете. Със сигурност, ако Пабло Гарсия напусне, трябва да намерим още един футболист – вътрешен халф, и един нападател на този етап, и евентуално външен халф.”




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Черно море - Апоел Беер Шева 0-0 (ВИДЕО)

Черно море не успя да спечели срещу Апоел Беер Шева първата среща от Лигата на конференциите, но идва втори мач реванш в Разград на 1 август.

публикувано на 25.07.24 в 23:37

"Черно море" и "Апоел Беер Шева" не си отбелязаха гол

Футболният тим на Ч.море направи 0-0 срещу Апоел Беер Шева в мач от втория квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. Мачът се игра в Ловеч.   "Моряците" изиграха сковано първо полувреме, но през втората част играха собствената си игра и нещата се получиха. Иса направи голям пропуск, дори два. Идва реванш на 1 август в Разград.

публикувано на 25.07.24 в 23:12

Красимир Димитров: Гордеем се с нашите спортисти

Варненското основно училище „Васил Друмев“ може да се определи, като училище в което обичат и развиват спорта. Една част от учителите са бивши състезатели и спортни специалисти, а голяма част от учениците се занимават активно с определен вид спорт. Директорът Красимир Димитров е изключително щастлив от този факт и това е причината за срещата ни с..

публикувано на 25.07.24 в 11:50

Предстои Европейско по бокс за ученици

Националният ни отбор за ученици продължава усилено подготовката си за Европейското първенство. Шампионатът на Стария континент в тази възраст ще се проведе от 1 до 11 август в Баня Лука (Босна и Херцеговина). Под наставленията на Михаил Таков родни таланти цяла България имаха възможност да проведат няколко спаринг сесии с връстниците си от..

публикувано на 25.07.24 в 08:07

Сребърни медали за варненските тенисистки

Състезателките по тенис на маса на СКТМ ”Комфорт” Мария Йовкова и Мирослава Андронова станаха вицеевропейски шампиони на Европейското студентско първенство в Дебрецен(Унгария), със своите съотборнички Калина Христова и Кръстина Иванова. В групата спечелиха първо място след победи над Чехия 3:0, Литва 3:0 и Хърватия 3:2..Четвъртфинал срещу Турция 3:0...

публикувано на 25.07.24 в 08:05

Групата на Черно море за мача с Беер Шева

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач от II предварителен кръг на Лигата на Конференциите между Апоел Беер Шева и Черно море, който ще се играе на 25 юли от 20,00 ч. на стадион „Градски“ в Ловеч. От избраниците на наставника на „моряците“ отпадна Уеслен Жуниор, който е с контузия. В групата попадна Брено..

публикувано на 25.07.24 в 08:04

Клечков поема Берое

Баскетболът в Ст.Загора отваря нова страница в исторлята си.След разговори и постигната договорка с досегашното ръководство на мъжкия отбор на "Берое", считано от днес: - мениджмънтът, администрирането и съпътстващите процеси, нужни за функционирането на мъжкия БК "Берое" и всички формации от школата - мъжко направление, се поемат от екипа на..

публикувано на 25.07.24 в 08:03