Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПФК „Арда“ привлече национала Мартин Луков

Автор:

Днес договор с ПФК АРДА подписа вратаря Мартин Луков. След среща със спортния директор на клуба Ивайло Петков двете страни постигнаха споразумение и Луков ще бъде част от АРДА до края на сезона.

Мартин Луков е роден на 5 юли 1993г. За последно той играе в Ал Таее от Саудитска Арабия, а преди това в България е носил екипите на Славия, Левски, Витоша Бистрица, Дунав Русе, Локомотив Пловдив. Също така Мартин Луков е част от мъжкия национален отбор на Бълга




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Българският ансамбъл е финалист в Париж с най-добър резултат

България е на първо място след изиграването на съчетанията с обръчи и лента и топка от надпреварата на Олимпиадата в Париж.  Българките са лидери след първите две ротации. Възпитаничките на Весела Димитрова, в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева, бяха отлични и в двете изпълнения и затвърдиха..

публикувано на 09.08.24 в 14:19

Българите на Игрите в Париж днес

Днес е четиринадесетият ден на Игрите в Париж. В 11:00 часа ансамбълът на България в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева започва участието си в квалификациите. В 12:40 часа трябва да започне двубоят на Биляна Дудова срещу шведката Йохана Линдборг в турнира по борба за жени в..

публикувано на 09.08.24 в 10:06

Ахмедов с голямо признание

Ахмед Ахмедов е номер 1 играч на третия кръг в efbet Лига. С двата си гола срещу ЦСКА София, той материализира страхотната игра на целия отбор в срещата. Ахмедов получи най-много гласове в анкетата сред треньорите на отборите в елита.

публикувано на 09.08.24 в 10:05

Ноа Сонко е преотстъпен от Лудогорец

Лудогорец преотстъпи Ноа Сонко Сундберг на турския Сивасспор. Роденият в Швеция национал на Гамбия ще играе в новия си тим под наем до края на сезона. Елитният отбор от югоизточната ни съседка ще заплати определена сума на тринадесеткратните шампиони за преотстъпването. В договора между двата клуба съществува и опцията за закупуването на Сонко..

публикувано на 09.08.24 в 10:04

Отличен Ботев /Пловдив/

Ботев(Пд) победи босненския Жрински с 2:1 в мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Самуел Акере (35) откри за домакините. Кузе (77) възстанови равенството. Две минути по-късно Алекса Мараш (79) вдигна феновете на крака.Ботев гостува в Босна и Херцеговина на 15-и август.

публикувано на 09.08.24 в 10:03

Ибанес носи бронз за България в бокса от Париж

Боксьорът Хавиер Ибанес донесе бронзов медал за България от Олимпийските игри в Париж.  Той игра сърцато в кат. до 57 килограма срещу коравия киргизстанец Мунарбек Уулу, който е бронзов медалист от последното Световно първенство. Успехът в този мач спокойно можеше да бъде за нашия състезател. Много равностоен мач.

публикувано на 08.08.24 в 23:05

Божидар Андреев спечели

Божидар Андреев показа перфектна форма и тактика и взе бронзов медал в щангите за България на Олимпиадата в Париж. Той се пребори за третото място в кат. до 73 кг. Роденият в Сливен състезател се справи и в двете движения. Божидар е европейски шампион от 2024 и 2019 година. От световни първенства има бронз през 2019-та година.

публикувано на 08.08.24 в 22:50