Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предизборен диспут в ефира на Радио Варна

Тема: „Съдебната реформа – има ли нужда от продължение? Необходима ли е промяна в силовите ведомства?"

Предизборен диспут „Съдебната реформа – има ли нужда от продължение? Необходима ли е промяна в силовите ведомства?“ / Платена форма

Участва: ген. Атанас Атанасов – водач на листата на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България, ДСБ, Зелено движение)

Водещ на диспута: Валери Великов

Излъчен на 10 септември 2022, събота, от 10:00 – 11:00 часа.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

платена публикация
Даниел Митов: За да стабилизираме държавата, ни трябва стабилно правителство

За да стабилизираме държавата, ни трябва стабилно правителство, ако ГЕРБ-СДС има достатъчна преднина, кабинет ще има. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Варна Даниел Митов, който обобщи впечатленията си от изминалата предизборна кампания. Бързо трябва да бъде овладяна инфлацията, цените на електроенергията, цените на горива, на газа, така че да..

обновено на 30.09.22 в 18:19

платена публикация
Гласувайте! Доверете се на разума и гласувайте с номер 25 за Демократична България

Скъпи варненци, Благодаря ви за подкрепата! Благодаря ви за доверието и надеждата! В изминалите 30 дни стиснах ръката на хиляди, говорих със стотици силни и свободни граждани в най-красивия град на българското Черноморие. Всички вие, всички НИЕ искаме едно: стабилно управление на държавата, сигурност и добри доходи, свобода за..

публикувано на 30.09.22 в 15:55

платена публикация
Даниел Лорер, водач на листата на „Продължаваме промяната” - Варна: България трябва да е място за умни инвестиции

Водачът на листата на партия „Продължаваме промяната” във Варна - Даниел Лорер е технологичен предприемач и специалист- инвеститор. Предприемач, който превръща стартиращи компании в проспериращи организации. Даниел Лорер споделя, че иска Варна и региона да имат свободата да развият истинския си потенциал. На финала на предизборната кампания Лорер..

публикувано на 30.09.22 в 08:40

платена публикация
Разумният избор за варненци е Демократична България с номер 25

Водач на листата на Демократична България във Варна е ген. Атанас Атанасов. Той е председател на “Демократи за силна България” и съпредседател на “Демократична България”. Юрист, завършил специалност „Право“ в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Директор на Националната служба за сигурност в правителството на Иван Костов (1997г. –..

публикувано на 29.09.22 в 15:40

платена публикация
Стела Николова от "Демократична България": Презастрояването превръща Варна в гето

Основният проблем във Варна е презастрояването. По време на срещите ми с жителите на почти всички квартали, хората споделят едно и също – презастрояването унищожава нашия град и го превръща в гето. Това каза за Радио Варна Стела Николова, която е на второ място в листата с кандидати за народни представители на КП „Демократична България –..

публикувано на 29.09.22 в 09:45

платена публикация
Александър Николов, водач на листата на „Български възход” - Варна: По време на криза трябва да защитим семейните бюджети

Водачът на листата на партия „Български възход” във Варна Александър Николов обобщи приоритетите на партията в предизборната кампания. „Най-сериозното притеснение на гражданите е свързано с политическата несигурност и невъзможността на лидерите и политическите формации да излъчат работещ парламент и работещ кабинет. На следващо място се..

публикувано на 28.09.22 в 11:44

платена публикация
Красен Кралев, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС: Промяната и ДБ върнаха колите в Морската градина и набутаха Варна в европейски скандал

Активисти на „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ вкараха Варна в международен скандал, заради автомобилите в Морската градина, които създават шумов терор и замърсяване. По темата реагираха евродепутатите от Интергрупата на Европейския парламент за хуманно отношение и опазване на животните, която обединява 100 представители от всички..

публикувано на 28.09.22 в 09:00