Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Иванов: Подводният риболовец трябва да чете всеки камък

Автор:


Във Варна ще се проведе силен турнир по подводен риболов. Организатори на проявата са трите варненски клуба. Състезанието ще бъде в района на хижа „Черноморец“. Всеки участник ще получи и малка мрежа в която по време на гмуркането да може да събере боклуци от дъното на морето. Повече за турнира от Ивайло Иванов, вицепрезидент на Българска федерация по подводен риболов.



ВАРНЕНЦИ НА СТАРТ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез процедурата за медийни проекти - конкурс 2022.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Две нови футболни книги във Варна за двама славни герои

Две нови футболни книги се появиха във Варна. В тях главните герои са две от футболните легенди на Варна, България и най-вече на Спартак Варна. Става дума за Илия Кирчев и вратаря Красимир Зафиров. По време на годишното събрание на сдружение "Стратегия за развитието на футбола във Варна" беше презентирана официално едната от тях, свързана с живота и..

публикувано на 14.11.22 в 11:05

Максим Милчев и Динко Нейков: Това е сериозен успех за нас

Варненски състезатели се завърнаха с два медала от Балканско първенство по класическа борба в Румъния. Максим Милчев /вдясно на снимката/ спечели титла при кадетите, а Динко Нейков е със сребро при децата. Чуйте ги. ВАРНЕНЦИ НА СТАРТ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез процедурата за медийни проекти - конкурс 2022.

публикувано на 12.11.22 в 17:05

Светльо Стоянов и Христо Филчев: Тренираме в претъпкана зала. Не е нормално

Треньорите по класическа борба в клуб "Локомотив-93"- Варна Светлозар Стоянов /горе на снимката/ и Христо Филчев /долу/ са щастливи от спечелените медали на техните състезатели на Балканското първенство в Румъния. Максим Милчев се завърна със злато и титла при кадетите, а Динко Нейков при децата спечели бронзов медал. Двамата треньори коментират по..

публикувано на 11.11.22 в 11:31

Венци Младенов: В края на седмицата басейн „Алекси Алексиев“ ще работи

Във Варна напрежението, свързано с плувен басейн „Алекси Алексиев“, изчезна. Басейнът е пълен с вода след ремонта. Почти сигурно е, че в събота ще отвори врати за състезатели и граждани. В момента тече шоково обработване на водата с химикали.  След разговори с фирмата - доставчик се стигна до компромисни варианти и решения. От петък са..

обновено на 09.11.22 в 12:02

Киселичков и Димитров смятат, че са имали шанс за успех срещу Левски

Варненският футболен клуб „Спартак“ израства с всеки изминал ден. Отборът се заврърна в елита този сезон, като в началото беше доста плах и несигурен, но сега варненци излизат със самочувствие дори срещу грандовете в шампионата. „Спартак“ можеше вчера да се поздрави с успех срещу столичния „Левски“ у дома, но в крайна сметка срещата завърши..

публикувано на 07.11.22 в 11:45

Галин Димов: Първи по рода си турнир по кик бокс

Много интересен турнир по кик бокс ще се  проведе тази събота в един от големите търговски центрове във Варна.Истински срещи ще има, при това на ринг. Българска конфедерация кик бокс и муай тай заедно с търговския център правят копродукция, като целта е да се покаже какво представляват ринговите стилове в кик бокса. По какво си приличат и по..

публикувано на 05.11.22 в 17:05

Стилиан Тричков: Участвах заради шоуто, а не за класиране

Стилиан Тричков е дрифт състезател, но това не му попречи да бъде сред участниците в надпреварата по Гимкхана във Варна. Той показа образцово каране, с много прецизност и в същото време много атрактивност. След последния му старт го спирам за интервю. ВАРНЕНЦИ НА СТАРТ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез процедурата за..

публикувано на 04.11.22 в 11:20