Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първо ново попълнение в Ч.море

Автор:

Черно море привлече първото си зимно попълнение. Това е Александър Василев, който подписа с „моряците“. 27-годишният ляв краен бранител е юноша на Чавдар Етрополе. Преминал е през тимовете на Калиакра Каварна, Лудогорец и Берое, като за последно носи екипа на Локомотив Пловдив.

Василев се включи в първото за годината занимание на „моряците“, което се проведе на стадион „Тича“ днес следобед.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Старши треньорът на

Изборът на националния селекционер по футбол е силно ограничен

Футболист, който играе в Бундеслигата, скоро ще стане опция за националния отбор. Това съобщи пред Радио Варна селекционерът на „лъвовете“ Илиан Илиев. Майката на играча е българка и се чака да му бъде издаден паспорт. Илиев коментира и липсата на българи в титулярните състави на водещите отбори. „Не мога да осъждам и обсъждам клубната..

публикувано на 12.07.24 в 14:20

Женският ни тим загуби от Украйна

Националките по плажен хандбал загубиха от състава на Украйна днес в първия си мач на европейските квалификации във Варна. Сами се бихме в този мач, след многото допуснати пропуски. Вчера българките победиха Хърватия и загубиха от Полша, а днес от 16.00 играят срещу Швейцария.

публикувано на 12.07.24 в 12:53

Втора победа за мъжкия ни отбор ( ВИДЕО)

Втора победа за българския национален отбор мъже на европейските квалификации по плажа е хандбал във Варна. В днешния първи мач България победи Малта с 2-0. Вчера загубихме от Франция и победихме Норвегия. Това означава, че при още една победа българите ще си осигурят участие на шампионата.

публикувано на 12.07.24 в 12:50

Виктория Жосан: Играем добре и настроението е отлично ( ВИДЕО)

Треньорката на националния ни отбор по плажен хандбал Виктория Жосан остана много доволна от победата на отбора на старта на квалификациите във Варна срещу Хърватия. Жосан също беше доста развълнувана и сподели, че настроението в тима е отлично и чакат още победи.

публикувано на 11.07.24 в 15:07

Губим от Франция на старта във Варна

Мъжкият ни национален отбор по плажен хандбал започна участието си на европейските квалификации със загуба. Българите отстъпиха с 0- 2 срещу фаворита Франция. Първата част беше изиграна добре от нашите състезатели, но във втората изглеждахме неубедително. Женският ни тим на старта записа победа след дузпи срещу Хърватия. Жените играят днес от 15.00 ч с..

публикувано на 11.07.24 в 14:21

Националките ни стартираха с победа (ВИДЕО)

Българските националки по плажен хандбал победиха отбора на Хърватия в тежък мач на евроквалификациите във Варна. Можехме да спечелим срещата с 2: 0, но се стигна до изпълнение на дузпи. Там нашите момичета бяха по-точни и се поздравиха с успех на старта на шампионата. Националните ни играят втория си мач днес от 15.00 ч срещу Полша.

публикувано на 11.07.24 в 12:12

Илиан Илиев: Търсим още двама футболисти ( ВИДЕО)

Две контроли в рамките на вчерашния ден имаха футболистите на Черно море. В първата загубиха от Фратрия/Варна/ с 0-1, а във втората победиха Дунав/Русе/ с 4-0. Два различни състава използва наставникът на варненци Илиан Илиев, като в крайна сметка остана доволен. За двата мача, за лагера в Тетевен и за големите жеги, които пречат на футбола..

публикувано на 11.07.24 в 11:50