Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ремонтни дейности от днес в Добрич

Снимка: ЕПА/БГНЕС

На 18 януари започва асфалтирането на тротоара по улица „Ген. Колев“ пред ДГ 8 „Бодра смяна“. От Общината призовават да не се паркира, за да не се пречи на ремонтните дейности, информират от Община град Добрич

От 18 януари започва планово премахване на дървета по улица „Капитан Андреев“ във връзка с  предстоящия ремонт на улицата.

От 19 януари до завършване на строителните дейности започва планово изкърпване на паркинга на площад „Свобода“ зад Блок 2. 


По публикацията работи: Нина Милошевич


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Temida

Протест срещу присъдата за смъртта на Ани и Явор

Протест ще се състои на бул. „Сливница“ за изразяване на непримиримост към войната по пътищата и чувството за безнаказаност. От 19:00 ч. на пешеходната пътека при кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Русе“ Фондация „Ани и Явор: Ключът е любовта“ и Инициативен комитет „Заедно срещу безумията по..

публикувано на 08.07.24 в 04:01

Жълт код в цялата страна за опасни температури в понеделник, 8 юли

В понеделник, 8 юли, ще е слънчево, около и след обяд - горещо. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър, предаде БГНЕС. Ще бъде много горещо и сухо, което е голяма предпоставка за възникване на пожари. Критични са районите на Плевен, Ловеч, Велико Търново, Русе, Силистра, Добрич, Шумен, както и..

публикувано на 08.07.24 в 03:54

Започва изплащането на преизчислените пенсии

Преизчислените пенсии ще се изплащат между 8 и 22 юли. Изплащането ще се осъществява чрез пощенските станции от 8 юли до 22 юли, а преводите по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 8 юли. Увеличението на..

публикувано на 08.07.24 в 03:50

100 декара сухи треви в района на летището в Балчик изгоряха

Сигнал за огъня е подаден на 7 юли, около 18.00 часа. За около три часа два екипа на пожарната в Балчик успяват да потушат огъня със съдействието и на военна техника, съобщи началникът на районната служба Стелиян Стойчев. Това е вторият пожар на мястото последните дни, за който се предполага, че възниква умишлено, предизвикан от хора, които..

публикувано на 08.07.24 в 03:42

В понеделник ще е слънчево и още по-горещо

През нощта ше е ясно и почти тихо, само по Черноморието със слаб северен вятър. Преобладаващи минимални температури между 17° и 22°, за Варна около 19°. Утре ще е слънчево и още по-горещо! Ще духа слаб вятър от изток и североизток, по Черноморието до умерен, следобед подсилен от бриза. Максимални температури от 34° до 39°, по брега на морето..

публикувано на 07.07.24 в 16:12
Марин льо Пен

Рекордна избирателна активност на парламентарните избори във Франция

До обяд на втория тур на парламентарните избори във Франция са гласували 26,63% от избирателите. Процентът е най-високият от 1981 г. насам, предаде Франс 24. Представители на Министерството на вътрешните работи потвърдиха засиления интерес към вота. Очаква се..

публикувано на 07.07.24 в 14:27

Планинско спасяване направи въздушната линейка от Стара планина до Пловдив

Екип на "България Хели Мед Сървиз" е транспортирал пациент след инцидент в Стара планина до УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Сигналът е подаден от Планинската спасителна служба. Пострадалият е 40-годишен мъж, а инцидентът е станал в района на връх Ботев. Той е в..

публикувано на 07.07.24 в 13:47