Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Детската линейка "Аз вярвам и помагам" - една мисия, която всички ние осъществихме

Първата за град Варна специализирана и изцяло оборудвана детска линейка ще бъде официално представена в дните 17, 18 и 19 февруари  от 10 до 19ч. пред входа на голям търговски център на бул. "Република" във Варна. Тя ще носи името на сдружението – инициатор на кампанията, "Аз Вярвам и Помагам", каза за Радио Варна Владислав Николов. "Детската линейка "Аз Вярвам и Помагам", която е закупена благодарение на всеки от Вас със средства, събрани от капачки, стотинки и дарения в помощ на хиляди бебета и деца ще може да се разгледа, да се видим какво е оборудването в нея", каза още Владислав Николов. 

По време на събитието ще има и организиран Благотворителен базар "Аз Вярвам и Помагам" в помощ събирането на 500 000 лв и успеха на #каузаполовинмилион, по време на който ще имате възможност да си вземете срещу дарение и прекрасни нови артикули за спомен с реалната визия на Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам", а именно:

- уникалните стикер с кауза "ДАЙ ПЪТ НА ЛИНЕЙКАТА, ДАЙ ПЪТ НА ЖИВОТА";
- ключодържател с визията на новата Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- ключодържател с формата на новата Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- магнит с формата на новата Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- чаша с кауза с на новата Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам";
- календар с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- вода с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- солети с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- юфка с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- кускус с кауза "Аз Вярвам и Помагам";
- и още много други изненади.

Кажете на близки приятели, защото втори път няма да има, а подобно събитие не се е случвало!, апелират от Сдружението. 
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВСУ “Черноризец Храбър“ избра победителите във Varna Spaghetti Engineering

Кула с височина 282 сантиметра, която издържа успешно най-сериозния тест - за земетръс, стройност и креативност, спечели първото място в осмото издание на Националното състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering", което се проведе днес във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Организатор и домакин на събитието е..

обновено на 01.04.23 в 16:24

Концерт с кауза за нов параклис във Варна - тази вечер в морската столица

Благотворителен концерт за събиране на средства за построяване на параклис "Всички български светии" в кв. Изгрев във Варна ще се проведе тази вечер във Варна. Домакин е Драматичният театър „Стоян Бъчваров", а началният час е 18:30 часа. Концертът е със съдействието и благословията на Варненския и Великопреславки митрополит Йоан. Всички събрани..

публикувано на 01.04.23 в 14:42

Старите, но златни рецепти от село Голица (ВИДЕО)

След посещението ни в село Дюлино в началото на месеца, кулинарната ни обиколка с фоторепортера и оператор Румен Сарандев в района на Долни Чифлик и Бяла в търсене на старите, но златни български рецепти, продължава със втората ни спирка - село Голица. Наш гид отново беше Янка Димитрова от Асоциация "Био мрежа", която е автор и на книгата "Омая"...

публикувано на 01.04.23 в 09:00
Личен архив

Политологът Сергей Петров: Важно е да се гласува, независимо, че има разочарование у хората

На 2 април отново голяма част от българските избиратели ще упражнят правото си на вот, но не малко е онази част от тях, която все още се двоуми дали изобщо да стигне до своята изборна секция. Съществува и т.нар. контролиран вот, който със сигурност ще вдигне в проценти избирателната активност така, че да не е твърде ниска. Истината е, че е..

обновено на 31.03.23 в 15:31

Маратон на четенето 2023 в Балчик

От 2 до 23 април 2023 година предстои да се включим в осемнадесетия Маратон на четенето, съобщават от централната библиотека "Паисий Хилендарски" в Балчик. "Нашето желание е всички заедно - ученици, деца от детските градини, граждани, ценящи словото, да създадем празник на четящите хора в град Балчик. Очакваме ви! Участието в маратона е..

публикувано на 31.03.23 в 15:26

Роми от Чистотата: Хвърляйте боклука по-често

Ромите, които се грижат за чистотата на морската градина във Варна, заявяват готовност да гласуват на изборите в неделя. Те ще пуснат хартиена бюлетина по местоживеене - в село Любен Каравелово. Всеки ден пътуват от аксаковското село до морската столица. Автобусните билети на ден им струват 10 лева. Работят на минимална заплата. Казват, че..

обновено на 31.03.23 в 14:48

Над 350 участници в IV-ия Международен младежки фестивал „Славянски звън”

За четвърта поредна година Международният младежки арт фестивал "Славянски звън" дава сцена на изява на над 350 деца и младежи от България и чужбина. Това разказа в интервю за Радио Варна изпълнителеният директор на ММФ „Славянски звън” Искра Иванова - магистър по „Театрална режисура”, председател на Сдружение "Славянски звън", продуцент и..

публикувано на 31.03.23 в 08:10