Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един човек загина при катастрофа на пътя Айтос-Карнобат, двама са с опасност за живота

Снимка: Ани Петрова

Един мъж загина, а други двама мъже са тежко ранени с опасност за живота при катастрофа на пътя Айтос - Карнобат. Автомобилът се е забил челно в крайпътно дърво.

По първоначална информация причина за инцидента е движение с несъобразена скорост, при която шофьорът е загубил контрол над автомобила. Въпреки бързата реакция на лекарите пристигнали на мястото на катастрофата с три линейки един от пострадалите е починал на път за болницата. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Прекъсват сигнала на Радио Варна заради ремонт на предавател

Днес, 19 юли, от 11 до 12 часа ще бъде извършен ремонт на предавателя на ултракъси вълни ПРОВАДИЯ 6 на честота 105.3 MHz, излъчващ програмата на Радио Варна. Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате програмите на БНР през интернет сайта binar.bg.

публикувано на 19.07.24 в 07:30

Адресите без ток на 19 юли

В периода 15.07.2024 - 19.07.2024 от 08:30 ч. до 17:00 ч. , поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Приселци - ул. Капитан Петко Войвода, ул. Минзухар, ул.Череша, ул. Белият бряг, ул. Еделвайс, ул. Паркова, ул. Кокиче, ул. Синчец и..

публикувано на 19.07.24 в 05:54

Слънчево време в петък, следобед ще вали

Утрото в петък ни посреща с приятна сутрешна прохлада и полъха на вятъра. Преди обед ще преобладава слънчево време. Около и следобед ще се развива купеста облачност и на места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Възможни са локални градушки. Ще духа слаб северен, следобед до умерен вятър от север-североизток. Температурите слабо ще..

публикувано на 19.07.24 в 05:51
Министерство на земеделието

Експертни комисии ще констатират щетите от пожарите

По разпореждане на министъра на земеделието и храните д-р Георги Тахов са сформирани експертни комисии с представители на Областните дирекции "Земеделие" за констатиране на щетите от пожари в земеделски площи, включително унищожена продукция и погинали селскостопански животни. Комисиите ще посетят районите на страната, където е обявено бедствено..

публикувано на 18.07.24 в 19:39

Пожар пламна в местността Боровец-Юг край Варна, ситуацията е овладяна

Пожар се възпламени в местността Боровец - Юг в район "Аспарухово". Ситуацията вече е овладяна, увери районният кмет Ивайло Маринов.  Засегнати са покривна конструкция на къща, дървена временна постройка и един автомобил, както и тревните площи на пет дворни места. Съседните къщи са спасени. Няма пострадали хора. " Благодаря на..

публикувано на 18.07.24 в 19:01
Снимката е илюстративна

До къде стигнаха и кога приключват ремонтите в Евксиноград и на бул. "Христо Смирненски"?

През месец август и септември ще се извърши голяма част от асфалтирането на улици в Евксиноград , където „ВиК – Варна“ извършва ремонтни дейности по проекта за водния цикъл. Това обещаха днес пътните фирми и ръководителят на ВиК-проекта по време на среща с кмета Благомир Коцев.  По данни на пътностроителните фирми в момента се работи по полагането на..

публикувано на 18.07.24 в 18:23

Румен Радев: Утре сутринта ще обявя кога ще връча втория мандат

В петък сутрин президентът Румен Радев ще обяви кога ще връчи втория мандат.  Нашата политическа система е тежко заболяла. Скалпелът е в ръцете на избирателите, минавайки през избори, заяви пред придружаващите го във Великобритания медии Радев.  Няма да бавя процеса, ще се съобразя и с усилията на партиите да формират правителство, ако могат. Но..

публикувано на 18.07.24 в 16:55