Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наталия Кременска с титла на пробега във Варна

Автор:


Наталия Кременска е една от топ състезателките по лека атлетика на "Евър"-Варна и България. Тя за кратко се отдели от любимия спорт  поради контузии, но вече отново е на пистата и навлиза във форма. Наталия дори спечели шосейният пробег във Варна пред родна публика. Днес ще ви срещнем с нея.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Варненски танцьори с престижни титли от Германия

Кристиян Дончев - Мартина Кондаклиева от ТСК "Черно море" спечелиха 2 златни и 1 бронзов медала в дисциплините многобой, стандартни и латиноамерикански танци.  Най-престижният открит шампионат по спортни танци в света- German Open Championship се проведе в Щутгарт, Германия.

публикувано на 05.09.24 в 08:52

Аарон Исека подписа с ЦСКА София

ЦСКА привлече 26-годишния белгийски централен нападател Аарон Исека от гръцкия ОФИ (Крит). Играчът стартира кариерата си в най-успешния белгийски футболен клуб в Европа - Андерлехт. Спортният му път минава през френската Лига 1, където записва 79 срещи с отборите на Олимпик Марсилия, Тулуза и Мец. Исека е бил част и от тимовете на Барнзли, Аданаспор,..

публикувано на 05.09.24 в 08:51

Днес играем с Беларус

Националният селекционер Илиан Илиев даде пресконферениця преди старта на Лигата на нациите. Днес България играе с Беларус в Унгария.  "Няколко души имаха болежки, няма контузени, Георги Костадинов е с вирус. Всеки си забравя егото и за националния отбор трябва да даде максимума. Трябва да излезем да покажем добър футбол, ако излезем от първата минута..

публикувано на 05.09.24 в 08:50

Тежка загуба за България от германците

Ватерполистите на България до 19 г срещнаха сериозна съпротива от Германия и загубиха с 9-24 на европейското първенство в Бургас.  Головете за отбора ни отбелязаха Самуил Иванов - 7, както и Даниел Тотев и Веселин Ганчев по един.   Пресата на германците буквално ни побърка и не успяхме да излезем от ситуацията. Ще играем за класиране от 9-12 място...

публикувано на 05.09.24 в 08:49

Павлин Николов представи новия наставник Георгиу (ВИДЕО)

Днес на официална пресконференция беше представен новият наставник на футболен тим „Спартак“-Варна. Поста поема Кириакос Георгиу. Той ще изкара втори период в клуба, след като беше в „Спартак“ през 2020 година, но тогава феновете скочиха срещу него и принудиха ръководството да го освободи. На пресконференцията присъства и клубният бос Павлин..

публикувано на 04.09.24 в 14:55

Кириакос Георгиу поема Спартак /Варна/

Кириакос Георгиу е новият старши треньор на Спартак (Варна). Той обаче не е нов за клуба.  Преди дни Георгиу пое Академик (Свищов), като стартира сезона с победа, но получи покана от Варна и я прие.  За него това ще е втори период в тима, след като бе начело на отбора през 2019-а година във Втора лига. Водил е още отборите на Родопа и Оборище. През..

публикувано на 04.09.24 в 11:45

Контузия спря Григор Димитров на US Open

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на САЩ. Поставеният под №9 българин имаше сериозен физически проблем и отстъпи с 3:6, 7:6(5), 3:6, 1:4 и отказване срещу от №20 в световната ранглиста Франсис Тиафо (САЩ). Срещата продължи точно три часа. Така Григор не успя да повтори най-доброто си класиране на US Open...

публикувано на 04.09.24 в 10:31