Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Басейн "Алекси Алексиев" заблестя като нов

Автор:

Басейн "Алекси Алексиев" във Варна блесна, като нов. Съоръжението е почистено перфектно, като огромни заслуги за това имат треньорите по водна топка на варненските отбори. Благодарности момчета !! Пълненето на басейна започна, като това ще отнеме поне два дни. Във всички случай съоръжението ще отвори врати поне три дни по-рано от предварително планираната дата. Очаква се басейнът да бъде готов за експлоатация на 25 октомври. Благодарности на екипа на плувен комплекс "Приморски" и на ръководството.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Иван Митев: Една сбъдната мечта. Всичко ми е като сън (ВИДЕО)

Не е за вярване, но е факт. Варненец работи в най-силния отбор в света в колоезденето- казахстанският „Астана“. Отборът позагуби блясък в последните години, но отново продължава да диктува модата в този спорт. Иван Митев от дете обича велосипедите и в един момент щастието му отваря път към тима на „Астана“. Работи в отбора, като механик...

публикувано на 25.09.24 в 11:50

Изявление на клубния бос на "Спартак"- Варна

От ПФК Спартак - Варна излязоха с официално обръщение на клубния президент Павлин Николов: Лъжите, интригите и провокациите, раждани от болните амбиции на шепа хора, които до този момент не са излезли с нито едно смислено и мотивирано предложение, рефлектират негативно и разяждат атмосферата, в която всички ние, от ръководството, през треньорите до..

публикувано на 25.09.24 в 08:44

Илиан Илиев обяви имената на "чужденците"

Селекционерът на България Илиан Илиев обяви списъка с футболисти, играещи в чужбина, на които ще разчита за предстоящите октомврийски мачове от турнира Лига на нациите. На 12 октомври “лъвовете” приемат Люксембург на стадион “Христо Ботев” в Пловдив, а на 15 октомври е гостуването на Северна Ирландия в Белфаст. Ето и пълния списък с легионерите:..

публикувано на 25.09.24 в 08:43

Изтеглиха жребия за Висшата лига по волейбол

Изтеглиха жребия за Висшата лига по волейбол през сезон 2024/2025: Родопа (Смолян) – Изгрев (Ябланица) Софийски университет (София) – Славия (София) Миньор (Перник) – Арда (Кърджали) Раковски (Севлиево) – Звездец (Горна Малина) ВАСК (София) – Град (Белоградчик) Черноморец (Бяла) – Ботев (Луковит) Етрополе – почива

публикувано на 25.09.24 в 08:41

Радослав Златков е новият изпълнителен директор на ЦСКА

С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" избра за нов изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на..

публикувано на 25.09.24 в 08:40

Ясни са съперниците за 2-рия кръг за купата на България по футбол

Днес изтеглиха жребия за турнира купа България по футбол. Двата варненски тима ще участва в 1/16 финалите. Черно море ще се изправи срещу победителя от двойката Кюстендил-Марек, а Спартак /Варна/ чака победителя от срещата Саяна – Локомотив Горна Оряховица. Мачовете от този етап на турнира ще се играят в периода 29-31 октомври 2024 година...

публикувано на 24.09.24 в 14:17

Гимнастичките на "Грация" - Варна ще ни представят на световния форум Golden Age (ВИДЕО)

Състезателките по художествена гимнастика на „Грация“-Варна ще представят страната ни на световния гимнастически фестивал Golden Age в Бургас. Надпреварата стартира и в нея участват дами и господа над 50 години. Варненската формация е подготвила специална композиция, а треньор на тима е Петя Димитрова. Днес ви срещаме с амбициозните..

публикувано на 24.09.24 в 11:55