Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Областният управител на Варна с приемен ден този четвъртък

Той е насочен към хората с идеи, инициативи и предложения

Областна администрация-Варна
Снимка: Областна администрация-Варна

Приемен ден организира Областната администрация във Варна. Следващата среща с граждани ще се проведе от 10 до 12 часа този четвъртък. 

Всеки последен четвъртък на месеца приемният ден на областния управител на Варна е насочен към хората с идеи, инициативи и предложения. 

Заявление за участие в него ще се допуска само за тези, които са формулирали или разписали идеи, предложения, проекти в областта, в която работят и са компетентни. Областният управител ще очаква предложения за организиране или провеждане на форуми, прояви, инициативи, каузи или събития, свързани с живота, с правата и интересите на хората от областта, припомнят от Областната администрация.

Записването за приемния ден започва от понеделник в последната седмица на месеца от 09:00-12:00 часа в деловодството на Областна администрация – Варна, ул. „Преслав“ №26, тел:(052) 688-120.

С този четвърти поред приемен ден, организиран от Областна администрация – Варна, приемните дни за граждани стават общо четири. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лятно кино в парка на “Владиславово” от 17 до 19 август

Лятно кино и веселие очаква малки и големи в парка на “Владиславово” в периода от 17 до 19 август. Събитието е организирано по повод Деня на Варна съвместно с районната администрация. От 17.00 до 23.00 часа посетителите в парка ще могат да се насладят на атрактивна програма и разнообразни забавления. Освен обичайните за празника вечерни концерти,..

публикувано на 14.08.24 в 14:51

„Храна за размисъл“ гостува във Варна

Специален камион, в който ястията от кампанията "Храна за размисъл" се приготвят на място, ще паркира във Варна. Там той ще продължи да разказва историите на бежанците в България чрез универсалния език на храната. Варненци и гостите на празника на града ще могат да опитат ястия от Сирия, Афганистан и Украйна и да чуят историите на Халед, Сара и Саша...

публикувано на 14.08.24 в 14:42

Заради пожар затвориха в двете посоки пътя Бургас-Средец

Заради двоен пожар се затваря пътя Бургас-Средец в двете посока, информират от полицията. Единият е между с. Черни връх и кариерата, а другият е между Константиново и кариерата. Там има голямо задимяване, което намалява видимостта, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В гасенето на огъня участват шестима огнеборци с два пожарни автомобила...

публикувано на 14.08.24 в 14:26
Горица Грънчарова-Кожарева

Горица Грънчарова-Кожарева на среща с областните директори на МВР

В сградата на Министерството на вътрешните работи се провежда среща на номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева с главния секретар на министерството и областните директори на МВР, предаде  БНР. На срещата не присъства министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Преди дни номинираната за служебен премиер Горица Кожарева се..

публикувано на 14.08.24 в 14:12
Димитър Главчев

Димитър Главчев: По 250 000 лева за олимпийските шампиони, всички до осмо място с премии

Всички спортисти, завършили до осмо място на Олимпийските игри в Париж, ще получат премия от държавата. Тримата ни олимпийски шампиони ще получат по 250 000 лева, сребърната Боряна Калейн - 200 хил., а тримата бронзови медалисти - 100 хил. Това потвърди премиерът Димитър Главчев на днешното заседание на служебното правителство, предаде БГНЕС. Относно..

публикувано на 14.08.24 в 13:26

Другата седмица започва почистването на утаителя, който прелива на метри от пристанище "Варна-Запад"

Във вторник следващата седмица ще започне почистването на утаителя на „Совей Соди“, който прелива на метри от входа на пристанищен терминал „Варна-Запад“. Това съобщи Николай Димитров, който е управител на фирмата, наета от содовия завод, за да извърши почистването. Днес той и директора на РИОСВ-Варна Ерджан Ебатин представиха пред медиите..

публикувано на 14.08.24 в 13:20

Затварят за около един час района около Катедралата за Деня на Варна

Във връзка с честването на Деня на Варна - Свето Успение Богородично - 15 август и ритуала по издигане на флага на града, се въвежда временна организация на движението в централната част.  На 15 август от 10:15 ч. до приключване на мероприятието (около 11:00 часа) ще се преустанови движението на автомобили на площад „Св. Св. Кирил и Методий“ (пред..

публикувано на 14.08.24 в 13:14