Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Пътят Варна – Добрич е отворен за всички автомобили

Възстановено е движението по път II-29 Варна - Добрич за всички автомобили, включително и тежкотоварни, съобщава Агенция „Пътна инфраструктура“. Снежна покривка от 3 см. има в Добрич.

Движението се осъществява при зимни условия по третокласните отсечки в област Варна - пътя Ветрино – Калоян, отсечката Ветрино – Вълчи дол, пътят Добрич – Суворово и по път Суворово – Аксаково. Ограничен е трафикът на автомобили над 3.5 тона по пътя Аксаковска панорама - Кичево.

Снимката е илюстративна
ВИЖТЕ ОЩЕ

Обезопасиха пропадналия участък от Крайбрежната алея във Варна

Вече е обезопасен пропадналия участък от Крайбрежната алея във Варна. Припомняме, асфалтовата настилка в района на заведението Рибарска шатра се е свлякла към морето, повалени са и няколко дървета. 

публикувано на 07.12.23 в 10:59
Летище Варна

Община Варна, концесионерът на летището и немски фирми планират общ маркетинг, финансиран от МТ

Новоизбраните общински съветници се събират на трето  заседание, което ще започне в 10:00 часа  в зала „Пленарна“ на Община Варна. Те ще разгледат предложение за участие на Варна в п роцедура за провеждане на маркетингова политика в туризма за рекламиране на туристически услуги по Черноморието с цел повишаване на заетостта в туризма. Тя е част от..

публикувано на 07.12.23 в 09:02
Участък по крайбрежната алея във Варна

Част от Крайбрежната алея се е разрушила от дъждовете

Асфалт по Крайбрежната алея във Варна се е отцепил заедно с няколко дървета, алармира слушател на Радио Варна. Участъкът е в района на заведението Рибарска шатра. Алеята е проходима, но са необходими мерки за нейното почистване и обезопасяване.  Областният управител Андрияна Андреева е резпоредила мястото в района да бъде обезопасено.

публикувано на 07.12.23 в 08:58

Задържан с 9 килограма марихуана остава в ареста

35-годишен мъж от Добрич, обвиняем за държане на близо 9 килограма марихуана, около 500 грама кокаин и около 1500 грама амфетамин, остава в ареста по искане на Окръжна прокуратура – Варна. 35-годишен мъж от Добрич е „задържан под стража“ по искане на Окръжна прокуратура – Варна във връзка с обвинения за държане с цел разпространение на..

публикувано на 07.12.23 в 08:18

Без ток днес ще са местности край Варна

·   На  07.12.2023  г. В периода  08:30  ч. до  17:00  ч. Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , са възможни смущения на електрозахранването в районите на: гр. Варна - м-ст Ваялар, м-ст Свети Никола, м-ст Ексиновград, м-ст Св.Св.Константин и Елена, м-ст Траката, м-ст..

публикувано на 07.12.23 в 06:05

Облачно време с валежи в четвъртък

През нощта количество на валежа беше най-обилно на Нос Калиакра 29 мм и в Шабла – 27, във Варна и Русе 13 мм, 8 в Силистра, Разград и Шумен, 7 в Добрич иАхтопол, Нос Емине 3 и най-слабо в Бургас 2 мм.  Днес ще е облачно с валежи, на места видимостта ще е намалена до мъгла. Преди обяд валежи от дъжд ще има главно в Североизточна България и по..

публикувано на 07.12.23 в 05:59

Градската елха грейна във Варна навръх Никулден

Кметът на Варна Благомир Коцев и министърът на туризма Зарица Динкова запалиха тази вечер светлините на Коледната елха и на градската украса на площад „Независимост“. „Честит Никулден! Варна отново доказа, че има едни от най-талантливите деца. Благодаря Ви че сте тук, въпреки лошото време днес. Благодаря на треньорите, учителите и родителите..

обновено на 06.12.23 в 19:43