Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Барчовски остана разочарован от загубата във Варна

Автор:


Баскетболният тим на „Черно море Тича“ победи ЦСКА в домакински мач, в който публиката беше важен фактор. Варненци изиграха тактически правилно тази среща и това им донесе успеха. Леко разочарован беше наставникът на ЦСКА Росен Барчовски. Нека чуем първо него, а след това и състезателят на „моряците“ Марин Маринов.

Марин Маринов



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Много медали за боксьорите на "Черно мре"

За първи път в Бургас се провежда турнир по бокс за Купа Бургас Варненски боксьори от спортен клуб Черно море участваха в надпреварата седем души които се върнаха със седем медала. Габриел Георгиев - златен медал, Игнат Димитров - златен медал, Кристиян Ерсой -златен медал, Александър Илиев- златен медал. Андреан Стойков и Виктор Стоименов..

публикувано на 22.05.24 в 07:55

Франция ни победи в дебютен треньорски мач

Олимпийският шампион Франция победи България с 3:0 (25:21, 26:24, 25:14) в официалния дебют на новия треньор Джанлоренцо Бленджини. Двубоят от Лигата на нациите беше равностоен и се игра в Анталия, където миналата седмица излезе нашият женски отбор.

публикувано на 22.05.24 в 07:54

"Етър" показа феърплей

„Етър“ записа трето поредно равенство срещу отбор, който се бори за оцеляването си, като направи 1:1 с „Ботев“ (Враца). „Виолетовите“ по категоричен начин показаха, че играят честно срещу всички. Двата отбора направиха интересен двубой. ЕТЪР 1:1 БОТЕВ (ВРАЦА) 0:1 Диого Барбоса (21) 1:1 Дидис Пита (44)

публикувано на 22.05.24 в 07:53

Големият финал в Лига Европа е днес

Тази вечер ще има финал в европейските клубни футболни турнири. Ще стане ясен носителят на трофея в Лига Европа. Сблъсъкът на “Авива Стейдиъм” в Дъблин от 22:00 изправя един срещу друг италианския Аталанта и германския Байер (Леверкузен).За италианците това е първи европейски финал в клубната история. Те ще искат да покажат на цеблия свят, че са..

публикувано на 22.05.24 в 07:52

Рая Димитрова: Катата ми е любимото нещо в каратето (ВИДЕО)

Една чаровна млада дама от Варна стана европейска шампионка по карате киокушин на ката.  Рая Димитрова от спортен клуб "Ичи Геки" е само на 15 години и стъпи на европейския връх.  Това е второ европейско първенство за нея и първа титла от такъв форум. Тя има преди това балканска титла на ката. Секунди след спечеленото европейско злато Рая..

публикувано на 21.05.24 в 12:50

ВИДЕО: "Икономистите" загубиха първия полуфинал

Отборът по футзал на "Икономически университет"-Варна загуби първия полуфинал от "Амиго Северозапад" с 6-10. Варненци играха вабанк доста дълго време през второто полувреме, без вратар за да имат числено превъзходство в атака, но въпреки това не успяха. Сега предстои втори мач в София.

публикувано на 21.05.24 в 11:16

Резултати от допълнителните квалификации при момчетата под 16 години

Шест отбора се класираха за финалите в Държавното първенство за момчета под 16 години чрез Допълнителен квалификационен турнир, който се проведе през уикенда (18-19 май). Това са Хебър, Добруджа 07, Берое 2016, Черно море, Пирин и Перун. Така те ще участват във Финалния турнир между 10 и 16 юни заедно с ЦСКА, Левски София, Монтана, Арда (Кърджали)..

публикувано на 21.05.24 в 11:12