Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възстановено е движението в участък от пътя Варна - Добрич

Снимка: МВР

Възстановено е движението по пътя  Варна – Добрич, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". 

Припомняме, че заради катастрофа в района на Любен Каравелово снощи, 18 януари, временно движението по пътя Варна-Добрич при км 17+000 се осъществяваше двупосочно в една лентаДвижението се регулираше от пътна полиция.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Заради пожар затвориха в двете посоки пътя Бургас-Средец

Заради двоен пожар се затваря пътя Бургас-Средец в двете посока, информират от полицията. Единият е между с. Черни връх и кариерата, а другият е между Константиново и кариерата. Там има голямо задимяване, което намалява видимостта, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В гасенето на огъня участват шестима огнеборци с два пожарни автомобила...

публикувано на 14.08.24 в 14:26
Горица Грънчарова-Кожарева

Горица Грънчарова-Кожарева на среща с областните директори на МВР

В сградата на Министерството на вътрешните работи се провежда среща на номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева с главния секретар на министерството и областните директори на МВР, предаде  БНР. На срещата не присъства министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Преди дни номинираната за служебен премиер Горица Кожарева се..

публикувано на 14.08.24 в 14:12
Димитър Главчев

Димитър Главчев: По 250 000 лева за олимпийските шампиони, всички до осмо място с премии

Всички спортисти, завършили до осмо място на Олимпийските игри в Париж, ще получат премия от държавата. Тримата ни олимпийски шампиони ще получат по 250 000 лева, сребърната Боряна Калейн - 200 хил., а тримата бронзови медалисти - 100 хил. Това потвърди премиерът Димитър Главчев на днешното заседание на служебното правителство, предаде БГНЕС. Относно..

публикувано на 14.08.24 в 13:26

Другата седмица започва почистването на утаителя, който прелива на метри от пристанище "Варна-Запад"

Във вторник следващата седмица ще започне почистването на утаителя на „Совей Соди“, който прелива на метри от входа на пристанищен терминал „Варна-Запад“. Това съобщи Николай Димитров, който е управител на фирмата, наета от содовия завод, за да извърши почистването. Днес той и директора на РИОСВ-Варна Ерджан Ебатин представиха пред медиите..

публикувано на 14.08.24 в 13:20

Затварят за около един час района около Катедралата за Деня на Варна

Във връзка с честването на Деня на Варна - Свето Успение Богородично - 15 август и ритуала по издигане на флага на града, се въвежда временна организация на движението в централната част.  На 15 август от 10:15 ч. до приключване на мероприятието (около 11:00 часа) ще се преустанови движението на автомобили на площад „Св. Св. Кирил и Методий“ (пред..

публикувано на 14.08.24 в 13:14

Парламентът отхвърли предложението за въвеждането на един учебник за клас

Парламентът отхвърли предложението на БСП за въвеждане на само един учебник за всеки клас, предаде БНР.  Срещу промените в Закона за училищното и предучилищното образование гласуваха 77 депутати, 26 се въздържаха. Законопроектът беше подкрепен от 87 народни представители от „Възраждане“, ИТН, БСП и 20 от независимите. Идеята за един учебник е..

публикувано на 14.08.24 в 12:11

ВИП силвър билет или връщане на сумата - двата варианта за закупилите билети за "BREEZE BY EXIT"

Всички, които са закупили билети за фестивала "BREEZE BY EXIT" във Варна, могат да постъпят по два начина, след като късно снощи стана ясно, че събитието ще бъде безплатно, обясниха за Радио Варна организаторите. BREEZE BY EXIT ще е безплатен през всички дни Първият вариант е билетът, който са закупили, да стане ВИП силвър билет, който им..

публикувано на 14.08.24 в 11:59