Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волейболистите на "Черно море" приемат състава на "Добруджа"

Автор:
Снимка: БГНЕС

Във Варна днес волейболистите на "Черно море" ще сложат началото на 12-ия кръг във волейболната Супер лига. 

„Моряците“ приемат състава на "Добруджа" от 18 часа. 

Лоши са спомените за варненци от началото на този шампионат, защото точно срещу "Добруджа" като гости те стартираха със загуба с 1-3. Сега очакавнията са други. Новопривлеченият Симеон Топузлиев също ще е на разположение на наставника на домакините Пламен Христов. 

Варненският отбор заема девето място в класирането, а добруджанци са на 11-а позиция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Призьорите в регата "Порт-Варна"

Екипажът на LZ Yachting 1991„ с шкипер Лъчо Братоев от клуб „Ултрамарин“-Варна спечели ветроходната регата „Порт Варна“ в клас ORC A. В ORC BP първа е яхта “Макси“ с шкипер Радослав Раев от клуба организатор „Кап.Г.Георгиев“. В клас ORC B лидер е екипажът на „Калина“ с шкипер Андрей Стафунски от „Черно море Бриз“. Първи в клас ORC P са „Макси“. В..

публикувано на 25.08.24 в 15:58

Днес е вторият ден на регата "Порт Варна"

Във временното класиране на регата "Порт-Варна", след първите три гонки  в клас ORC A на първо място е яхта "LZ- яхтинг" с шкипер Лъчо Братоев от "Ултрамарин"- Варна. В клас ORC B лидер е яхта "Калина" с шкипер Иван Колелиев от "Черно море Бриз". В ORC P начело яхта "Макси" с шкипер Радослав Роев от "Порт Варна" и в клас IRC на първо място след днешните..

публикувано на 25.08.24 в 10:48

Българките спечелиха последния си мач

Националният отбор на България за момичета U16 спечели последния си мач на Европейското първенство в Дивизия B, което се провежда в Коня, Турция. Тимът ни надви Украйна с 60:53 и завърши на 15-о място в крайното класиране на шампионата.

публикувано на 25.08.24 в 10:43

В София започва Световното първенство до 17 г

С оспорван мач, прекрасна подкрепа от трибуните, но и поражение започна българското участие на историческото Световно първенство за мъже под 17 години, на което страната ни е домакин. От днес до 31 август столицата ни приема най-добрите 16 отбора на планетата в първия шампион под егидата на FIVB в тази възраст. Дебютната среща на България бе срещу..

публикувано на 25.08.24 в 10:42

Спартак/Варан/ с важна победа в Пловдив

Спартак (Варна) победи Ботев (Пловдив) с 1:0 в среща от 6-ия кръг на efbet Лига. Двубоят беше на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“. Ахмед Ахмедов (69) се разписа за варненци. Гол на Алекса Мараш (45+3) беше отменен след намесата на ВАР заради засада.

публикувано на 25.08.24 в 10:41

Фестивал на хвърчилата във Варна (ВИДЕО)

Фестивал на хвърчилата се провежда във варна за поредна година. Големият и цветен празник е на плажа в Аспарухово. Невероятна красота и феерия.  Има участници от други страни с професионални хвърчила, които струват от 3000-6000 евро. Съвсем скоро България ще има национален отбор по хвърчила, като може в него да бъдат включени чужденци, които да..

публикувано на 24.08.24 в 12:52

Американец в отбора на "Черно море Тича"

Дахуан Граф е новото попълнение в баскетболния тим на Черно море Тича. Чака се още един американец. Иван Спиров също остава в тима за следващия сезон. Иван Спиров също остава в тима за следващия сезон. В тима ще продължи да играе и Мартин Коцев.

публикувано на 24.08.24 в 10:11