Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Натали Костова получи приза си за януари

Автор:


Варненската състезателка по лека атлетика на спортен клуб „Виктория“ Натали Костова изпраща с отлични постижения зимните шампионати. Тя спечели златото при 18-годишните, взе сребро при 20-годишните и стана шампионка при жените, като поделиха първото място с Ирен Саръбоюкова. Това е сериозна заявка за върхови постижения на летните първенства. Освен това Натали Костова има и спечелена квота за Европейско първенство. Срещаме ви с нея и личният й треньор Димчо Радев с кратка равносметка за постигнатото. Поводът е специалната визита вчера на двамата при директора на дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров, който връчи на Натали призът „Спортист на Варна“ в онлайн анкетата за месец януари.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Лудогорец" започва европейското си пътешествие

ПФК Лудогорец започва тази вечер европейското си участие. Те са домакини на грузинския първенец Динамо (Батуми). Срещата е от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят в Разград е от 20:00 часа. Главен съдия е германецът Роберт Шрьодер. Голямата цел пред нашите шампиони е за трети път да стигнат груповата фаза на турнира. През..

публикувано на 10.07.24 в 10:22

Туристически поход по морския бряг

От 13 до 17 юли ще се проведе традиционният туристически поход по морския бряг, организиран от ТД “Черноморски простори“ и Дирекция „Спорт“ на Община Варна. Походът се провежда за 26 път. Тази година в него ще вземат участие около 70 туристи от цяла България на възраст от 7 до 70 години.  Отправната точка е палатков бивак в с. Шкорпиловци. От там са..

публикувано на 10.07.24 в 10:17

Българките искат да се класират на Европейско първенство

Класиране за Европейското първенство по плажен хандбал през 2025 г. е целта пред женския ни национален отбор за започващите в четвъртък на Южния плаж във Варна Европейски квалификации за мъже и жени. Това обяви старши треньорът Виктория Жосан. За да сме сигурни за мястото си на Европейското първенство трябва да сме в топ 9 на квалификациите, но има..

публикувано на 10.07.24 в 10:16

Мустафа Сангаре е футболист на "Левски"

„ПФК Левски“ подписа договор с нападателя Мустафа Сангаре.  Контрактът с френския футболист е до лятото на 2027 година.  Мустафа Сангаре е роден на 24 декември 1998 година в Париж (Франция).  Започва кариерата си във френския „Венсенес“, а през лятото на 2019 г. преминава в друг френски клуб „Расинг“, изигравайки 13 мача и вкарвайки 9 гола.  В края..

публикувано на 10.07.24 в 10:15

Испания е на финал на Европейското по футбол

Испания отстрани Франция с 2:1 в първия полуфинал от Европейското първенство. по футбол. Рандал Коло Муани откри резултата в 9-ата минута, а в 21-вата Ламин Ямал изравни след уникален гол..Дани Олмо в 25-ата минута донесе успеха на испанците. На финала те ще се изправят срещу победителя от другия полуфинал утре между Нидерландия и Англия

публикувано на 09.07.24 в 23:58

Представиха новия изпълнителен директор на ПФК Спартак-Варна

Футболен клуб „Спартак“-Варна има нов изпълнителен директор. Той се казва Давид Дараджански и беше представен на официална пресконференция от клубния бос Павлин Николов. Давид от доста време работи в клуба, но сега официално влиза в новата си роля.  Какво каза за него клубния президент и какви са идеите на Дараджански за бъдещата му..

публикувано на 09.07.24 в 11:50

71-ва колоездачна обиколка на България

Колоездачната обиколка на България стартира на 24 август в София и ще завърши на 29 август в Габрово. Това е 71-то издание на състезанието. Първо е прологът в София около храм-паметника "Св. Александър Невски" на 24 август.Първият етап е от София до Троян през Беклемето. На 26 август е вторият етап от Троян до Казанлък,, следва Казанлък –..

публикувано на 09.07.24 в 08:55