Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Промени в маршрута на линии 7, 1 и 118 във Варна от вторник

Снимката е илюстративна

Поради невъзможност за обслужване на автобусна спирка „Пивовара“ от линии № 1, 7 и 118 от утре, 16 април, се въвеждат следните промени:

Курсовете на линия № 1 сутрин в 6:45 часа и 07:05 часа от ЖП гара ще се изпълняват до спирка "Бизнес парк".

Курс на линия № 1 в 17 часа от „Пивовара“ ще се изпълнява от „Бизнес парк“, сп. „Млекозавод“ и спирките по маршрута.

Курсовете на линия № 7 в 06:50 ч. и 15:50 ч. от ЖП гарата ще се изпълняват до „Бизнес парк“. Курсовете в 7:49 часа и 16:50 часа ще се изпълняват с начална спирка „Бизнес парк“, следват  „Винзавод“, „Елпром“ и по маршрута. 

Курсът на линия № 118 в 07:13 часа от „Почивка“ ще се изпълнява до „Бизнес парк“, а в 08:18 часа от спирка „Бизнес парк“, „Млекозавод“, „Метро“ и по маршрута, съобщават от "Градски транспорт". 

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

МОН публикува отговорите от "малката матура" по БЕЛ

Над 52 000 четвъртокласници се явиха на НВО по български език и литература. Творческата задача изискваше отговор на въпроса „Ако Земята можеше да говори, какво би ни помолила?“ . Децата можеха да използват в отговора си илюстрация и думите планета, дим, отпадъци, океани, почва и дървета. Верните отговори на теста можете да видите  ТУК От 10 часа..

публикувано на 27.05.24 в 17:20
Снимката е илюстративна

Над 4 млн. лева по-малко за "Градски транспорт" заради безплатните билети

Финансовото състояние надружеството „Градски транспорт“ и ОП „Транспорт и автоматизирана система за регулиране на уличното движение“ /ТАСРУД/ беше във фокуса на днешното съвместно заседание на комисиите по транспорт и финанси и бюджет към Общински съвет – Варна. Заседанието, което продължи близо два часа и половина, беше..

публикувано на 27.05.24 в 16:23

Заради ремонт на ул."Атанас Москов" временно ще бъде променено движението на автомобили в района

Заради извършване на строително-монтажни дейности, свързани с реконструкцията на ул. "Атанас Москов" в участъка от път I-2 до ул. „Кольо Фичето“, временно ще бъде променено движението в района. На 28 май от 9:00 часа ще бъде затворено Източното платно на булеварда. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в Западното платно, докато трае..

публикувано на 27.05.24 в 16:08
архив

Започна кърпенето на дупки по улиците на Варна

Дейностите по рехабилитацията на пътните настилки във Варна започнаха в районите „Приморски“ и „Младост“ днес. Това съобщиха от общинската администрация. В район „“Одесос“ работата е възложена на пътностроителните фирми, които са заявили готовност да започнат работа по над 5 000 кв. м. пътна настилка. В централния район, както и в районите „Владислав..

публикувано на 27.05.24 в 15:56

Част от село Константиново остана четири дена без вода

Четири дни част от варненското село Константинов остана без вода. 20 къщи са били засегнати от проблема, оплака се Марин Урумов, който също е потърпевш. Към момента водоподаването е възстановено.  Припомняме, заместник-кметът на община Варна Илия Коев след разговор с ръководството на ВИК-Варна съобщи в събота, че причината е в намаленото количество..

обновено на 27.05.24 в 15:20

Предизвикателствата пред висшето образование обсъдиха на форум в ИУ

Качеството и развитието на висшето образование в България са основен акцент в провеждащия се в Икономическия университет във Варна семинар, органзииран съвместно с Националната агенция за оценяване и акредитация. Форумът беше открит от министъра на образованието и науката проф. Галин Цоков и ректора на Икономическия университет проф. Евгени..

публикувано на 27.05.24 в 14:37

Екскурзоводи против становище на КЗК, според което всеки може да упражнява професията с информация от нета

Организациите на екскурзоводите у нас са готови да обжалват решение на Комисията за защита на конкуренцията, с което отпада регулацията и необходимостта от лиценз на професията и   позволява чуждестранни екскурзоводи да изнасят беседи у нас. Това каза Христина Неделчева от Съюза на българските екскурзоводи за Радио Варна. По думите й становището..

обновено на 27.05.24 в 11:06