Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВИДЕО: Спортното училище във Варна изпрати випуск 2024 година

Автор:

Варненското спортно училище "Георги Бенковски" изпрати своите абитуриенти, випуск 2024. Малко повече от 60 ученици завършват спортно училище тази година и потеглят по своя път. По този повод ръководството на училището организира специално тържество


.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ринер и Перек запалиха олимпийският огън в париж

Френският джудист Теди Ринер и спринтьорката Мари-Жозе Перек, трикратна олимпийска златна медалистка са избраните двама, които запалиха олимпийския огън в Париж. Селин Дион сложи точка на официалната церемония по откриването на Игрите.

публикувано на 27.07.24 в 00:29

Българската делегация премина по Сена

Французите правят невъзможно красива церемония по откриването на Олимпиадата в Париж. Супер иновация и много от френската история се преплитат в церемонията. Река Сена е място на събитието. Българската делегация премина.  Нашите атлети бяха в голяма лодка с Бурунди, Бруней и Кабо Верде. Общо 46 състезатели в 16 вида спорт ще представят България...

публикувано на 26.07.24 в 22:15

Варна - домакин на международен турнир по борба през 2025-а?

Кметът Благомир Коцев обсъди с представители на Българската федерация по борба възможността Варна да е домакин на престижния Международен турнир по борба „Дан Колов – Никола Петров“. Спортната надпревара се организира ежегодно, но морският град не е бил домакин на проявата повече от 10 години. В срещата в Общината участваха президентът на БФ „Борба“..

публикувано на 26.07.24 в 17:34

Илиан Илиев с коментар след равенството срещу израелците (ВИДЕО)

Наставникът на футболния тим Черно море Илиан Илиев не остана много доволен от нулевото равенство срещу израелския Апоел Беер Шева в Лигата на Конференциите, но смята, че имат шанс да се поправят в реванша след седмица.

публикувано на 26.07.24 в 16:00

Днес се открива Олимпиадата в Париж

Днес се откриват 33-тите летни Олимпийски игри. Истинско чудо, което носи със себе си толкова много енергия.  Тази Олимпиада ще е много различна, много еко, много пъстра и изпълнена изцяло с парижки дух. Толкова много неща вече се знаят за Игрите, само името на този, който ще запали олимпийският огън, се пази в огромна тайна.  Нашите състезатели, 46 на..

публикувано на 26.07.24 в 08:42

Ботев (Пловдив) отстъпи в Атина

Панатинайкос спечели първата среща с Ботев (Пловдив) с 2:1 от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Йеремейеф ( даде аванс за домакините, а Бакасетас (44) удвои от дузпа. Корошец (70) върна един гол за Ботев.  Главният съдия отмени дузпа за Ботев след намесата на ВАР.

публикувано на 26.07.24 в 08:34

ЦСКА 1948 с престижна победа

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 1:0 Будучност в първи мач от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Бирсент Карагарен отбеляза единственото попадение в 44-ата минута.

публикувано на 26.07.24 в 08:30