Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Националките ни стартираха с победа

Автор:

Българските националки по плажен хандбал победиха отбора на Хърватия в тежък мач на евроквалификациите във Варна. Можехме да спечелим срещата с 2: 0, но се стигна до изпълнение на дузпи. Там нашите момичета бяха по-точни и се поздравиха с успех на старта на шампионата. Националните ни играят втория си мач днес от 15.00 ч срещу Полша.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Губим от Франция на старта във Варна

Мъжкият ни национален отбор по плажен хандбал започна участието си на европейските квалификации със загуба. Българите отстъпиха с 0- срещу фаворита Франция. Първата част беше изиграна добре от нашите състезатели, но във втората изглеждахме неубедително. Женският ни тим на старта записа победа след дузпи срещу Хърватия. Жените играят днес от 15.00 ч с..

публикувано на 11.07.24 в 14:21

Илиан Илиев: Търсим още двама футболисти ( ВИДЕО)

Две контроли в рамките на вчерашния ден имаха футболистите на Черно море. В първата загубиха от Фратрия/Варна/ с 0-1, а във втората победиха Дунав/Русе/ с 4-0. Два различни състава използва наставникът на варненци Илиан Илиев, като в крайна сметка остана доволен. За двата мача, за лагера в Тетевен и за големите жеги, които пречат на футбола..

публикувано на 11.07.24 в 11:50

30 години клуб "Комодор" - Варна

Три десетилетия успехи в българската водна топка отбелязва през 2024 г. варненският клуб „Комодор”. Ражда се през 1994 г. Живот му вдъхват три емблематични за ватерпола личности, оставили ярка следа в историята на водната топка във Варна – Явор Несторов, Константин Дараданов и Деян Радев. И тримата – участници в клубните и националните отбори на..

публикувано на 11.07.24 в 08:33

Мъжете се целят в топ 6 на квалификациите във Варна

Място в топ 6 е целта на мъжкия ни национален отбор по плажен хандбал на започващите утре във Варна Европейски квалификации за мъже и жени. „Фаворит в нашата група е Франция, но като гледам Норвегия с какъв отбор са дошли, предполагам, че ще направят много здрав мач помежду си, като може да се стигне и до дузпи. Но ние имаме своите шансове. Няма да се..

публикувано на 11.07.24 в 08:31

Лудогорец с добър старт в Европа

Лудогорец победи с 3:1 грузинския първенец Динамо (Батуми) в първа среща от първия квалификационен кръг на Шампионската лига ЛУДОГОРЕЦ 3:1 ДИНАМО (БАТУМИ) 1:0 Текпетей (13) 2:0 Рик (24) 2:1 Мамукашвили (63) 3:1 Фон Витри (72)

публикувано на 11.07.24 в 08:29

Росен Добрев: Дом на плажните спортове във Варна - това е идея, която трябва да бъде осъществена

Квалификациите за Европейско първенство по плажен хандбал за мъже и жени започват от днес във Варна. Мачовете са на Южния плаж, където има изграден стадиона с 4 игрища за проявата. Входът е свободен, а организаторите канят всички, които обичат хандбала и спорта да подкрепят нашите отбори, които имат важна мисия на тези квалификации...

публикувано на 11.07.24 в 07:04

Англия се промъкна до финалите на Европейското първенство

Англия отива на финал на Европейското първенство по футбол. Те спечелиха с 2-1 срещу Нидерландия. Чави Симонс откри резултата в седмата минута, а Хари Кейн изравни от дузпа в 18-ата минута. В 91-та минута на мача резервата Уоткинс вкара гола на живота си и класира британците за финала, където срещат Испания за титлата.

публикувано на 10.07.24 в 23:55