Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петима юноши на "Черно море" с договори

Автор:

Петима юноши от школата на Черно море подписаха договори с клуба. Константин Грахльов, Мартин Банев, Николай Костадинов, Георги Венциславов и вратарят Денислав Стойчев парафираха първите си професионални контракти с „моряците“.
Петимата бяха част от дублиращия отбор на Черно море, който през миналия сезон завърши на четвърто място в Североизточна Трета лига.
По този начинЧерно море продължава тенденцията да предоставя шанс на своите юноши от академията, коята през годините е доказала своята ефективност.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Никол Радева - балерина, която избра стрийт фитнеса

Стрийт фитнес е модерно улично изкуство и набира все повече популярност у нас.Една балерина от Силистра се премести да живее и работи във Варна, като точно стрийт фитнесът е основното й занимание. Никол Радева е на 21 години и е изключително активна в тази дисциплина. Явява се на състезания и печели. Тя ни разказва за своето увлечение...

публикувано на 18.07.24 в 11:55

Ботев /Пловдив/ гостува на Марибор

Ботев (Пловдив) днес гостува на словенския Марибор в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е от 21:15ч. на стадион „Людски врът“.В първата среща българите спечелиха с 2:1 на „Колежа“ след голове на Антъни Уджа и Никола Илиев.  Победителят от сблъсъка се изправя срещу Панатинайкос.

публикувано на 18.07.24 в 11:50

Юношите загубиха от Франция

Националите под 18 години отстъпиха с 0:3 (22-25, 13-25, 22-25) пред временния лидер Франция в предпоследния мач от Група I и така загубиха всякакви шансове за място в Топ 4. Финалната четворка на Европейското първенство за мъже под 18 години (10-21 юли, София и Пловдив) ще се играе през уикенда в столичната зала "Левски София".

публикувано на 18.07.24 в 10:25

Лудогорец стигна до мачове с Динамо Минск след загуба в Батуми

Лудогорец се класира за втория квалификационен кръг на Шампионската лига, където ще се изправи срещу първенеца на Беларус Динамо Минск. Това стана факт след много мъки в Батуми, където местният Динамо победи с недостатъчното 1:0 родния първенец. Грузинците направиха вихрени първи 20 минути, в които вкараха гол, отбелязаха още един, който бе..

публикувано на 18.07.24 в 10:24

Силен трансфер в "Арда"

Изключително силен трансфер успя да направи ръководството на ПФК АРДА, след като към клуба се присъедини един от младите таланти на турския Галатасарай Йозгюр Баран Аксака. 21-годишният халф ще играе в АРДА под наем за една година. След успешни преговори между двата клуба, Йозгюр отпътува от лагера на Галатасарай в Австрия и пристигна в..

публикувано на 18.07.24 в 10:23

Говорят "звездите" на клуба по водна топка "Варна", след участие на Световно първенство

Петима национали на клуба по водна топка "Варна" участваха на Световно първенство до 16 години в Малта. Кристиян Желязков, Калоян Драганов, Марин Енчев, Георги Венов и Ники Цветков. Това са "звездите" на варненския клуб, които представяха България на големия форум. Треньор на тези момчета е Найден Найденов. Срещаме ви с младите ватерполисти...

публикувано на 17.07.24 в 11:55

УЕФА обяви идеалния отбор за Евро 2024

УЕФА обяви "идеалния " отбор на Евро 2024. Съставът: Майк Менян (Франция), Кайл Уокър (Англия), Мануел Аканжи (Швейцария), Уилям Салиба (Франция), Марк Кукурея (Испания), Родри (Испания), Дани Олмо (Испания), Фабиан Руис (Испания), Джамал Мусиала (Германия), Ламин Ямала (Испания), Нико Уилямс (Испания).

публикувано на 17.07.24 в 10:55