Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силен турнир по бридж във Варна

Автор:

Във Варна в сряда започва 48-ят международен бридж фестивал. Това е най-голямата проява в Морската столица в този спорт. Пристигат състезатели от Полша Румъния,Литва и всички най-добри български бриджори. Турнирът "Варна' започвс в 17.30 ч. Надпреварата е в хотел "Черно море".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Венци Желев: Учим децата на правилен футбол (ВИДЕО)

В Кранево започна вторият международен турнир по футбол „Голд къп“, на който Радио Варна е медиен партньор. Тази година участва силен отбор от Плоещ /Румъния/ и двата турски гранда Галатасарай и Фенербахче. Всички силни български отбори са тук. Тимът на „Добруджа“ също е сред отборите, които показват добър футбол. Изключително емоционален е..

публикувано на 11.09.24 в 11:50

Пламен Колев и Георги Георгиев се класираха за 1/16-финали

Българите Пламен Колев и Георги Георгиев се класираха за 1/16-финалите на сингъл при юношите на европейското лично първенство до 14 г. в Чехия. При юношите Пламен Колев победи с 6:3, 6:1 Себастиан Квист (Дания). На 1/16-финалите Колев ще играе срещу №6 в схемата Йохан Нагел-Хайер от Германия. Георги Георгиев се наложи със 7:5, 6:2 над Марко..

публикувано на 11.09.24 в 07:47

България U21 отстъпи на Полша U21 след обрат в София

България U21 загуби с 1:3 от връстниците си от Полша в ключов двубой от група D в квалификациите за Европейското първенство.  "Лъвовете" поведоха в 29-ата минута с гол на Емил Ценов, но през втората част поляците вкараха три безответни гола. В 52-ата минута Антони Козубал изравни, а само 4 минути след това Томаш Пиенко обърна развоя на мача. В..

публикувано на 11.09.24 в 07:45

Стартира турнирът "Голд къп" в Кранево

Започkа футболния турнир Gold Cup Терма Вилидж в Кранево с много силно и сериозно международно участие. Най-добрите български отбори вече са тук. Пристигнаха и турските грандове Галатасарай и Фенербахче. Те ще участват при момчетата родени 2016 година. Забелязва се името на отбора на Таендер Плоещ от Румъния. Това е доказана школа през годините...

публикувано на 11.09.24 в 07:44

Говорят шампионките Мария Арнаудова и Елена Христова (ВИДЕО)

Състезателката по вдигане на тежести Мария Арнаудова изпраща фантастичен сезон. Тя спечели общо 9 златни медала от Европейското първенство за кадетки в Солун и от Държавното първенство в Русе. Тези успехи я направиха спортист на Варна за месец юни. Сериозни успехи записа и младата петобойка Елена Христова от клуб „Галата“. Елена спечели 2..

публикувано на 10.09.24 в 11:50
Атанас Илиев

Атанас Илиев ще играе в Кипър

Атанас Илиев най-после си намери отбор. Ще играе в кипърския Анортозис.  Илиев игра за последно в Черно море, където има 50 мача и 15 гола. Играл е още за отборите на Ботев (Пловдив), Монтана и Добруджа, а в чужбина в Асколи. Бивш национал.

публикувано на 10.09.24 в 09:05

"Черно море" уреди две контроли с "Добруджа"

От щаба на варненския волейболен тим „Черно море“ потвърдиха, че вече със сигурност ще има две контроли с отбора на „Добруджа“. Ясни са дните и часовете на проверката. Първата среща е в Добрич този петък от 17.00 ч. В събота добруджанци връщат визитата във Варна. Мачът в зала „Христо Борисов“ ще бъде също от 17.00 ч. От 28-30 септември са черноморските..

публикувано на 10.09.24 в 08:55