Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Днес завършва регата "Кор Кароли"

Автор:

Днес е последният състезателен ден на ветроходната регата "Кор Кароли". Надпреварата приключва с етап от Варна до Аладжа банк и обратно. Тази вечер от 18.30 ч ще се състои официалната церемония по награждаването. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Силен турнир по конен спорт в Албена (ВИДЕО)

В  курортен комплекс "Албена" днес е вторият състезателен ден от силния турнир по конен спорт. Това е състезание от календара на федерацията. Участват 60 състезатели от цялата страна, като тук са най-добрите спортни кове в страната ни. Надпреварата се провежда на голямата поляна пред хотел "Добруджа".

публикувано на 18.08.24 в 09:57

Лудогорец извади късмет срещу Левски

Лудогорец спечели трудно дербито с Левски – 1:0, и продължава с пълен актив в първенството. Точен беше Кайо Видал в 85-ата минута, като топката рикошира в Клемент Икенна и стана неспасяема за Пламен Андреев. В своя дебют треньорът на домакините Захари Сираков не използва двамата капитани Антон Недялков и Якуб Пьотровски. Любопитно е, че „орлите“ бяха и с..

публикувано на 18.08.24 в 09:52

ЦСКА шокира със слабата си игра

ЦСКА - София загуби с 0:1в домакинството си на Славия в мач от петия кръг на efbet Лига. Това бе второ поредно поражение.  Единственото попадение днес вкара Иван Минчев в 13-ата минута от дузпа.

публикувано на 18.08.24 в 09:51

Лудогорец приема Левски днес

Отборите на Лудогорец и Левски се изправят един срещу друг днес в дербито на петия кръг на efbet Лига. Срещата в Разград започва в 21:15 и ще бъде ръководена от Георги Кабаков. “Сините” фенове изкупиха всички предоставени билети, като разградчани заявиха, че ще предоставят допълнителен сектор. До момента Лудогорец има две победи от два мача. Тимът е все..

публикувано на 17.08.24 в 10:04

Пьотр Нестеров спаси мачбол и се класира за полуфиналите

Националът на България за Купа "Дейвис" Пьотр Нестеров се класира за полуфиналите на сингъл на турнира на клей в Мутенц (Швейцария) с награден фонд 25 хиляди долара. Поставеният под №5 българин победи със 7:6(4), 3:6, 7:6(7) №1 в схемата и №256 в световната ранглиста Елмер Мьолер от Дания. Срещата продължи 3 часа и 24 минути. За място на финала Нестеров..

публикувано на 17.08.24 в 09:58

Ясна програмата за старта на женското първенство

Вече са ясни съперниците за първия кръг от женското ни футболно първенство. София Лейдис - Локомотив (Стара Загора) Пирин (Благоевград) – ЛП Суперспорт НСА  - Лудогорец Дунав (Русе) – Пълдин Спортика (Благоевград) – Севлиево Лейдис Етър – Енко (Пловдив)

публикувано на 17.08.24 в 09:56

Победа за "Спартак"-Варна срещу "Арда" (ВИДЕО)

Футболният тим на Спартак - Варна победи Арда /Кърджали/ с 1-0 в мач от шампионата в елитната група. Вутов се разписа в 10-та минута и този гол се оказа достатъчен за трите точки. Гостите от Кърджали направиха всичко по силите си да изравнят, но не успяха.

публикувано на 16.08.24 в 22:35