Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима национали от отбора на "Черно море"

Автор:

Трима от футболистите на Черно море получиха повиквателни за националния отбор на България за предстоящите първи мачове от турнира Лига на нациите през септември. Това са Виктор Попов, Живко Атанасов и Васил Панайотов.  На 5 септември “лъвовете” гостуват на Беларус в унгарския град Залаегерсег, а на 8 септември са домакини на Северна Ирландия на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Стамен Стамов: Ще участваме с 19 състезатели, сред тях и национали (ВИДЕО)

Във Варна ще се проведе последното състезание по стрелба с лък на открито. Държавното първенство ще бъде тази събота и неделя на "Спортпалас". Шампионатът е за всички възрасти, включително мъже и жени. Всъщност ще има още една проява на открито, но това е турнир, който ще се състои в Русе през октомври, европейска купа. На шампионата във..

публикувано на 28.08.24 в 11:55

Томаш напуска "Спартак"-Варна

Александър Томаш напуска Спартак Варна и поема ЦСКА – София. Столичани ще платят на варненци сериозна неустойка по казуса. От клуба все още не са обявили новината официално, но той се е сбогувал с отбора. Феновете на тима скочиха срещу него, като заявиха, няма морал, чест и достойнство. И то си е така.!

публикувано на 28.08.24 в 11:05

Българска хпобеда срещу Шотландия

За по-малко от час игра България победи Шотландия с 3:0 (25-13, 25-11, 25-20) във втората си среща от Европейското първенство за мъже под 20 години (24 август – 7 септември, Сърбия и Гърция). Това е втори чист успех за селекцията на Мирослав Живков в Група II, която се провежда в гръцкия град Арта.

публикувано на 28.08.24 в 11:04

"Фратрия" освободи Янчо Андреев

Варненският футболен тим Фратрия освободи Янчо Андреев.34-годишния футболист беше привлечен през януари и помогна на варненци да се изкачат за първи път в професионалния футбол. Преди това той игра за отборите на Добруджа и Спартак/Варна/.

публикувано на 28.08.24 в 11:02

Илиан Илиев: Контролирахме нещата в този мач (ВИДЕО)

Футболистите на "Черно море" се поздравиха с още една победа в първенството. Те се справиха след 3-0 у дома срещу "Крумовград". Варненци бяха по-добри през цялата среща и контролираха мача. Наставникът Илиан Илиев остана доволен от успеха.

публикувано на 27.08.24 в 13:45

Атанас Рибарски: Загубихме концентрация и допуснахме три гола (ВИДЕО)

Старши треньорът на футболен тим "Крумовград" Атанас Рибарски не остана доволен от резултата, който постигнаха във варна срещу "Челно море". Те отстъпиха с 0-3 при гостуването си на варненци. Чуйте мнението на специалиста

публикувано на 27.08.24 в 13:35

Ясни са всички футболисти, извикани от Илиан Илиев за мачовете в Европа

Вратари: Димитър Митов (Абърдийн), Иван Дюлгеров (ЦСКА-София), Светослав Вуцов (Славия) Защитници: Симеон Петров (Шльонск), Алекс Петков (Шльонск), Валентин Антов (Кремонезе), Живко Атанасов (Черно море), Виктор Попов (Черно море), Ертан Томбак (Славия), Ангел Лясков (Локомотив Пд) Полузащитници: Фабиан Нюрнбергер (Дармщат), Георги Костадинов (АПОЕЛ..

публикувано на 27.08.24 в 12:47