Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лудогорец взе бразилско крило

Автор:

Лудогорец реализира нов входящ трансфер. Шампионите привлякоха под наем бразилското крило Ерик Маркус от Вашку Да Гама. В понеделник двете страни финализираха преговорите по сделката, като междувременно Маркус пристигна в България. Днес Ерик мина успешно медицинските изследвания и фитнес тестовете, като от вторник крилото ще започне подготовка с новия си отбор в Разград.
20-годишният футболист, който минава за един от най-големите таланти в гранда от Рио Де Жанейро, ще играе като преотстъпен в Лудогорец до лятото на 2025 година. В договора между двата клуба има опция за закупуването на Ерик Маркус от 13-кратните шампиони.  Крилото е юноша на Вашку Да Гама, като е играл във всички формации на Академията. Маркус вече има 36 мача за първия отбор, като е отбелязал два гола.  "Щастлив съм, че идвам в отбор като Лудогорец. Мечтата ми беше да играя в Европа и ето, че тя се превръща в реалност", коментира Маркус.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Екипажът на яхта "Макси" с три първи места (ВИДЕО)

Отлично представяне на екипажа на яхта „Макси“ в регатата „Порт-Варна“. Малкият, но сплотен екип се пребори за три първи места в състезанието.Те са победители в клас ORC BP. Взеха златото и в клас ORC P и станаха първи в комплексното класиране. Екипажът е от яхт клуб „Капитан Геориг Георгиев"- Порт Варна. Шкипер е Радослав Раев. Той и..

публикувано на 03.09.24 в 11:50

Варненските стрелци с медали от Държавното първенство

Общо 175 състезатели от 17 клуба участваха на ДП по стрелба с лък във Варна. В дисциплината традиционен лък при жените Светла Пенева взе бронз. На гол лък-жени бронзов медал за Петя Апостолова. Ба Рекърв при кадеткитен под 18 години бронз за Пламена Атаназова. Девойки под 21 год. бронзов медал за Никол Калчева. Рекърв за младежи под 21 год. сребро за..

публикувано на 03.09.24 в 10:14

"Спартак"-Варна подписа с качествен юноша

Цветослав Маринов подписа първи професионален договор с ФК Спартак Варна. Опорният полузащитник, роден през 2005 година, бе привлечен в редиците на "соколите" от школата на Литекс. След успешни изяви в отборите на U17 и втория отбор на Спартак, Маринов заслужено прави своята крачка към професионалния футбол.

публикувано на 03.09.24 в 10:13

Уволниха Тодор Янчев

Ботев (Враца) освободи наставнка на тима Тодор Янчев. Очаква се до някоко дни да стане ясно името на новя треньор. Под ръководството на Янчев врачани записаха две победи и пет загуби. със сигурност резултатиоте са слаби, но и ръководството не прояви търпение.

публикувано на 03.09.24 в 10:12

платена публикация
Натурални добавки за спорт и фитнес: Увеличете вашата издръжливост и сила

Когато става въпрос за постигане на високи резултати в спортните и фитнес занимания, едно от най-важните неща е да осигурите на тялото си необходимата подкрепа. Тя може да дойде от различни билки и добавки, които не само ще повишат Вашата сила и издръжливост, но и ще подобрят цялостната ви енергия и възстановяване. В тази статия ще разгледаме..

публикувано на 02.09.24 в 17:11

Евелина Янчева: Предстои ни сериозен ремонт и обновяване на базата (ВИДЕО)

Варненското спортно училище „Г.Бенковски“ днес отвори врати за новия си випуск. Първи учебен ден за училището. Имаше празник в двора, а учители и ученици бяха емоционално настроени. Повече от 600 са учениците, а най-новият спорт е акробатиката. Предстои основен ремонт на училището и обновяване на спортната база. Евелина Янчева, директор на..

публикувано на 02.09.24 в 12:17

"Черно море" взе точка в Разград

Лудогорец и Ч.море направиха 0-0 в мач от шампионата. Срещата се очакваше да има специален заряд, но не се получи. Камара от домакините получи червен картон в 76 минута. Въпреки това шампионите успяха да се справят и да не допуснат гол. Имаше интересни моменти и пред двете врати 

публикувано на 02.09.24 в 09:56