Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Стоянов и Цветомир Чернокожев, двамата нови в "Черно море Тича" (ВИДЕО)

Автор:
Снимка: БГНЕС


Баскетболистите на „Черно море Тича“ започнаха подготовката си за новия сезон. През първите дни се набляга най- вече на физическа подготовка. На този етап новият наставник на „моряците“ Георги Давидов привлече четирима нови състезатели-двама американци и двама българи. Нашите момчета са Николай Стоянов, който е възпитаник на варненския отбор и се завръща отново в родния клуб и Цветомир Чернокожев. Днес ви срещаме с двамата. Можете да видите какво сподели  и новият треньор Георги Давидов.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лагер-сбор на кикбоксьорите на "Боил"-Варна (ВИДЕО)

Най-добрите състезатели по кикбокс на варненския клуб "Боил" провеждат лагер на "Спортпалас". Той е и част от подготовката за държавното първенство в Козлодуй. Тренировките се водят от треньора Красимир Кирилов. Сред участниците е и световният вицешампион Росен Шеев, който преди дни се завърна от Световното в Будапеща със сребро.

публикувано на 05.09.24 в 11:39

Щангистите на "Титан"- Варна на лагер на "Спортпалас" (ВИДЕО)

Най-добрите състезатели по вдигане на тежести на спортен клуб "Титан"- Варна са на лагер на "Спортпалас". В лагера участват само шампионите в отделните категории. Треньор е Живко Николов.Най-добрите щангисти на Варна ще останат на подготовка до 12 септември.

публикувано на 05.09.24 в 11:31

Варненски танцьори с престижни титли от Германия

Кристиян Дончев - Мартина Кондаклиева от ТСК "Черно море" спечелиха 2 златни и 1 бронзов медала в дисциплините многобой, стандартни и латиноамерикански танци.  Най-престижният открит шампионат по спортни танци в света- German Open Championship се проведе в Щутгарт, Германия.

публикувано на 05.09.24 в 08:52

Аарон Исека подписа с ЦСКА София

ЦСКА привлече 26-годишния белгийски централен нападател Аарон Исека от гръцкия ОФИ (Крит). Играчът стартира кариерата си в най-успешния белгийски футболен клуб в Европа - Андерлехт. Спортният му път минава през френската Лига 1, където записва 79 срещи с отборите на Олимпик Марсилия, Тулуза и Мец. Исека е бил част и от тимовете на Барнзли, Аданаспор,..

публикувано на 05.09.24 в 08:51

Днес играем с Беларус

Националният селекционер Илиан Илиев даде пресконферениця преди старта на Лигата на нациите. Днес България играе с Беларус в Унгария.  "Няколко души имаха болежки, няма контузени, Георги Костадинов е с вирус. Всеки си забравя егото и за националния отбор трябва да даде максимума. Трябва да излезем да покажем добър футбол, ако излезем от първата минута..

публикувано на 05.09.24 в 08:50

Тежка загуба за България от германците

Ватерполистите на България до 19 г срещнаха сериозна съпротива от Германия и загубиха с 9-24 на европейското първенство в Бургас.  Головете за отбора ни отбелязаха Самуил Иванов - 7, както и Даниел Тотев и Веселин Ганчев по един.   Пресата на германците буквално ни побърка и не успяхме да излезем от ситуацията. Ще играем за класиране от 9-12 място...

публикувано на 05.09.24 в 08:49

Павлин Николов представи новия наставник Георгиу (ВИДЕО)

Днес на официална пресконференция беше представен новият наставник на футболен тим „Спартак“-Варна. Поста поема Кириакос Георгиу. Той ще изкара втори период в клуба, след като беше в „Спартак“ през 2020 година, но тогава феновете скочиха срещу него и принудиха ръководството да го освободи. На пресконференцията присъства и клубният бос Павлин..

публикувано на 04.09.24 в 14:55