Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Черно море" уреди две контроли с "Добруджа"

Автор:

От щаба на варненския волейболен тим „Черно море“ потвърдиха, че вече със сигурност ще има две контроли с отбора на „Добруджа“. Ясни са дните и часовете на проверката. Първата среща е в Добрич този петък от 17.00 ч. В събота добруджанци връщат визитата във Варна. Мачът в зала „Христо Борисов“ ще бъде също от 17.00 ч.
От 28-30 септември са черноморските игри във Варна. „Локомотив Авия“-Пловдив, „Дея спорт“-Бургас са сигурни участници. Под въпрос на този етап е отборът на Добруджа. От тях се чака потвърждение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Говорят шампионките Мария Арнаудова и Елена Христова (ВИДЕО)

Състезателката по вдигане на тежести Мария Арнаудова изпраща фантастичен сезон. Тя спечели общо 9 златни медала от Европейското първенство за кадетки в Солун и от Държавното първенство в Русе. Тези успехи я направиха спортист на Варна за месец юни. Сериозни успехи записа и младата петобойка Елена Христова от клуб „Галата“. Елена спечели 2..

публикувано на 10.09.24 в 11:50
Атанас Илиев

Атанас Илиев ще играе в Кипър

Атанас Илиев най-после си намери отбор. Ще играе в кипърския Анортозис.  Илиев игра за последно в Черно море, където има 50 мача и 15 гола. Играл е още за отборите на Ботев (Пловдив), Монтана и Добруджа, а в чужбина в Асколи. Бивш национал.

публикувано на 10.09.24 в 09:05

Нови медали за „Черно море Бриз“

Нова купчина медали за състезателите по кану каяк на варненския клуб „Черно море Бриз“. Варненци се завърнаха от ДП-индивидуално от Пловдив със 7 медала. На едноместно кану на 500 и 1000 в Александър Григоров спечели сребърен медал, а Борис Босилков остана с бронзов. На 200 м Григоров е с бронзово отличие. На 5000 м Босилков се пребори за бронзов медал...

публикувано на 10.09.24 в 08:50

Юноши на Черно море се изправиха срещу национали

Проектонационалите на България U15 победиха с 2:1 връстниците си от Черна гора. Двубоят бе втората приятелска среща между двете селекции, като и двата мача се изиграха на терените на Национална футболна база „Бояна“. Точни за тима на България бяха Владимир Речев в 47-ата и Лука Вушорович в 59-ата минута. За гостите попадение отбеляза Красимир Янакиев в..

публикувано на 10.09.24 в 08:45

Варненски бриджьори с успех на престижен турнир

Във ваканционно селище "Приморско клуб" завършиха и последните турнири от програмата на 17-та международна бридж ваканция. Националните състезатели на България Владимир Михов и Николай Кермедчиев /София/ показаха отново високата си класа и станаха шампиони, както в главния двойков /42 двойки/, така и в отборния турнир/20 отбора/, където партньори им..

публикувано на 09.09.24 в 21:28

Плувецът Максим Манолов е №1 на Варна за юли - 2024

Максим Манолов от ПСК „Черно море“ стана спортист на Варна за месец юли. Максим е състезател по плуване с личен треньор Никола Петров. Той спечели сребро на 100 м бруст и бронз на 50 м бруст на Европейското първенство по плуване за юноши в Литва. КПС „Черно море“ е отбор на месеца. Състезателите по водна топка на клуба станаха шампиони на България..

публикувано на 09.09.24 в 12:20

Младата щангистка Мария Арнаудова е спортист на Варна за юни-2024

Мария Арнаудова  беше обявена за спортист на Варна за месец юни. Мария е състезателка по вдигане на тежести от СК „Титан“. Тя спечели три златни медала на Европейското първенство за кадетки в Солун, а също завоюва още 6 златни медала на Държавното първенство в Русе. С тези успехи Мария взе и приза за №1 на варненското спортно училище. Личен треньор..

публикувано на 09.09.24 в 12:15