Как се гласува с машина (ВИДЕО)

На предстоящия парламентарен вот на 11 юли за първи път ще гласуваме предимно с машини. Според Изборния кодекс това ще е задължително за всички секции с над 300 избиратели. В страната ще има 9401 секции, а в чужбина -237. В 1115 секции в страната..

обновено на 09.07.21 в 11:28

Всички кандидати за депутати в трети МИР-Варна

Предизборната кампания започва от днес, на 11 юни.  Как подредиха листите си с кандидатите за народни представители от Варна партии и коалиции? Партия "Възраждане" първа регистрира листата си.  Отново водач на листата е Костадин Костадинов , следван..

обновено на 09.07.21 в 11:11

ЦИК ще реши за контролно преброяване на разписките от машините в извадка от секции

Всички 421 машини за чужбина вече са доставени в представителствата ни в чужбина, машините за страната тръгват днес и в събота ще са в секциите. Това заяви пред БНТ председателят на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова. Предстои ЦИК да вземе..

публикувано на 09.07.21 в 09:58
Костадин Ангелов

платена публикация
Проф.д-р Костадин Ангелов, водач на листата на ГЕРБ/СДС –Варна: Виждаме некадърно управление на кризата и спиране на ваксинацията

"Възможностите за срещи бяха много по-големи, хората ни приемат изключително добронамерено. Аз съм обнадежден от това, което видяхме и чухме" , каза проф. д-р Костадин Ангелов, водач на листата на ГЕРБ във Варна. Има сериозни атаки от служебното..

публикувано на 08.07.21 в 16:40

Промяната зависи от нас!

В рубриката "Гласувам за първи път" днес ви срещаме със Станислав Суков, според когото промяната е наложителна  зависи от нас. "Тази промяна, която видяхме, започна да се случва след изборите на 4.04", казва Станислав в разговор с Павло Славов. Значи..

обновено на 08.07.21 в 10:36

платена публикация
Д-р Ивайло Митковски: България днес има нужда от решителна и безкомпромисна промяна и рестарт на държавността

„Машинното гласуване беше наложено от факта, че през последните избори от 15 години насам купуването на гласове и корпоративния вот беше тотален проблем. ”- това каза д-р Ивайло Митковски, кандидат за депутат от коалиция „Демократична България-..

публикувано на 07.07.21 в 18:03

Изборните бюлетини пристигнаха във Варна (СНИМКИ)

415 000 бюлетини за изборите на 11 юли в Трети варненски многомандатен район пристигнаха в 10 палета с транспорт на куриерска фирма в гаража на фирма „Градски транспорт„ в морската столица . Те ще бъдат съхранявани под охрана в районните администрации..

публикувано на 07.07.21 в 16:53
Подвижна секция в Балчик.
Снимка архив

Днес изтича срокът за заявления за гласуване от вкъщи заради COVID-19

Днес изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия за лица , които са поставени под задължителна изолация съг­лас­но За­ко­на за здра­ве­то. Такъв тип гласуване тази неделя ще бъде организирано при наличие на не..

публикувано на 07.07.21 в 12:11

платена публикация
ПП „Възраждане“ днес организира протест срещу въвеждане на еврото в България

Политическа партия „Възраждане“ организира протест срещу въвеждане на еврото като разплащателна единица в България, на 7 юли от 11 часа пред пред Министерството на финансите в столицата. По този повод Костадин Костадинов, лидер на политическа..

публикувано на 07.07.21 в 06:30

Млад избирател: Проблемът на България е в политическия елит

Във втората част на рубриката "Гласувам за първи път", авторът й Павло Славов ни среща със същите събеседници от първата, за да проследим техните мнения и дали ще гласуват на 11 юли. Радослав Станимиров е студент в Нидерландия. Той завършва средното..

публикувано на 05.07.21 в 17:42