ЗА НАС

В рубриката ЗА НАС в сайта на Радио Варна можете да се запознаете с екипа ни. Ще се „срещнете“ и с репортерите, и с редакторите, но и с водещите на музикални предавания, тонрежисьорите и колегите „зад кадър“ – инженери и техници.

Всеки един от тях има своите интереси и хобита отвъд радиоделниците и празниците. Мнозина от тях са истински таланти в неподозирани области – пеене, рисуване, дърворезба, винопроизводство... В кратките си визитки разказват и за професионалната си кариера в Радио Варна, и за любимите си места и хора, дори за кулинарните си пристрастия...

Страницата е в процес на разработка.

Ваня Славова

В радиото съм от 2006 година. Минах през въртележката на графика: била съм водеща и новинар, но най-вече съм репортер по призвание. В тази роля се изявявам основно сега, макар да водя често предаването на БНР „По първи петли” с морски теми..

публикувано на 31.01.19 в 16:20

Доротея Николова

Станах част от екипа на РРС Радио Варна през ранната пролет на 2009-та, а 10-тина години преди това "вапцах" ръцете си и в мастилото на печатните медии.  Дълги години бях в редиците на морските и бизнес репортери, а сега съм част от startup и..

публикувано на 30.01.19 в 17:08

Емилия Николова

Аз съм един от гласовете на Радио Варна. Можете да ме чуете по всяко време – веднъж съм преди новините, друг път - Post Factum. Следвам темпоритъм, съвпадащ с пулсациите на сърцето, понеже вярвам, че за всяка работа са нужни сърцати хора...

публикувано на 01.02.19 в 10:05

Нина Милошевич

Нина Милошевич – водещ и редактор в Радио Варна. Радиото е магията, която ме държи „жива” и до днес! Няма делник, няма празник  - всичко е въпрос на емоция! Първата ми среща с радиото бе в детските ми години. Размечтах се... след време завърших..

публикувано на 02.01.19 в 17:05