РЕКЛАМА

Ден след ден

Снимка

Предаването „Ден след ден” на Радио Пловдив се излъчва от понеделник до петък от 15 до 17 часа. То е в ефир от 1993 година и е единственото следобедно информационно предаване в пловдивския радиоефир.

В двата часа водещите и репортерите  на Радио Пловдив представят събитията, търсят допълнителни гледни точки към спорните теми и с помощта на експерти се анализират актуалните регионални,  национални и международни проблеми. 

За по- ясното и пълното им представяне репортажите и интервютата в програмата са обособени в 8 постоянни рубрики - Темата, Конфликти, Бизнес, Фактите, Анализите, Прогнозите, Историите, Разследванията, Светът и Извън протокола.


И като депутат от ГЕРБ ще защитавам интересите на Пловдив

Бившият пловдивски кмет и настоящ общински съветник от ГЕРБ Спас Гърневски ще бъде депутат от Пловдив, след като получи преференции далеч от 7- процентовия праг. В първото си интервю за Радио Пловдив той благодари на всички, които гласуваха на тези..

обновено на 27.03.17 в 16:52
Борис Ячев

Очаквахме по-висок резултат за "Обединени патриоти"

Очаквахме повече като резултат на изборите, каза в интервю за програма "Ден след ден" Борис Ячев , който е избран за депутат от "Обединени патриоти" от Пловдив област.  Той каза, че според него акцията на границата, скоято искаха да спрат изборния..

публикувано на 27.03.17 в 16:40

Хипотезата за правителство на ГЕРБ и ОП е благоприятна

Всяка една победа на ГЕРБ щеше да е голяма дори с половин глас, защото за четвърти път партията печели парламентарни избори и то за втори след 2013-та ги печели в немного добра политическа обстановка.  Този път не бяхме в хипотезата „Всички срещу..

публикувано на 27.03.17 в 16:39

България се нуждае от стабилно управление и принципно мнозинство

Джевдет Чакъров е водач на листата на ДПС в региона. Партията печели един мандат в 17-ти МИР, а в Пловдив – град не успя да прескочи 4-процентовата бариера. Това са резултатите от вота, това е волята на българските граждани, коментира пред Радио..

публикувано на 27.03.17 в 16:34

"Да България" е партия на бъдещето

Имах по-високи очаквания за представянето на „Да България“ на изборите, но от друга страна за толкова малко време и без субсидия  се представихме наистина невероятно , така коментира изборните резултати за Радио Пловдив Манол Пейков, един от..

обновено на 27.03.17 в 16:05

ГЕРБ спечели, защото даде на хората перспектива и оптимизъм

За мен нямаше изнедади в деня на вота, може би изненадани са били само трите малки десни партии, но пък те явно не са учили математика, това заяви в интервю за Радио Пловдив политологът Димитър Аврамов. Тези партии оставиха хиляди десни хора в..

публикувано на 27.03.17 в 15:26

ГЕРБ ще направи правителство на малцинството, подкрепено от ОП

БСП повиши двойно резултата си, но ГЕРБ запази позицията си, това е изводът на пловдивския журналист и създател на сайта "Политика" Любомир Минчев за финала от предсрочните парламентарни избори.  Според него резултатите от вота в Пловдив имат..

обновено на 27.03.17 в 15:04

Очаквам тройна коалиция център - дясно

Би могло да има и правителство на малцинството, и двупартийна коалиция. И двете са познати в демократичната парламентарна практика.  Само че, една двупартийна коалиция в момента ще бъде със 122-ма депутати , което е опасно близко до границата ...

публикувано на 27.03.17 в 14:25

Двупартийната коалиция в 44-тото НС е абсолютно задължителна

С вота ни бе възстановен онзи двублоков модел, който гарантира европейското развитие на страната ни , коментира политологът Румяна Коларова в интервю за Радио Пловдив.  Кризата, която бе регистрирана  електорално при президентските избори на ГЕРБ..

публикувано на 27.03.17 в 13:29

Подавам оставка с надежда за дясно единство

Радан Кънев подаде оставка като лидер на коалицията "Нова република". В следобедните часове ще направи същото и като лидер на "Демократи за силна България". Политикът заяви, че подава оставка не само заради слабия резултат на Нова република, но и в..

публикувано на 27.03.17 в 13:15