РЕКЛАМА

Ден след ден

Снимка

Предаването „Ден след ден” на Радио Пловдив се излъчва от понеделник до петък от 15 до 17 часа. То е в ефир от 1993 година и е единственото следобедно информационно предаване в пловдивския радиоефир.

В двата часа водещите и репортерите  на Радио Пловдив представят събитията, търсят допълнителни гледни точки към спорните теми и с помощта на експерти се анализират актуалните регионални,  национални и международни проблеми. 

За по- ясното и пълното им представяне репортажите и интервютата в програмата са обособени в 8 постоянни рубрики - Темата, Конфликти, Бизнес, Фактите, Анализите, Прогнозите, Историите, Разследванията, Светът и Извън протокола.


Информацията е необходима, но трябва и да се действа

Порталът  www.portalnapacienta.bg е създаден, за да помогне на пациентите, на специалистите, които се занимават с различните заболявания и на всички, които се грижат за болен човек в семейството, особено, ако има хронично болни,  заяви председателят..

публикувано на 07.12.18 в 16:15

"Ден след ден" на 7 декември

В петък следобед слагаме финала на деловата седмица от 15 до 17 часа с различни теми и събеседници! Неизвестна досега снимка на Васил Левски, открита в държавния архив в Истанбул представи националния музей "Васил Левски"-Карлово. На нея Апостолът е..

публикувано на 07.12.18 в 13:18

105 години - живот с вкус на мед, вяра и любов

Столетникът Александър Николов е доайенът на пчеларите в България. Той кара 105 си година.Живее в Пловдив и споделя дните си с котарака Зоро. Със завиден оптимизъм и любов към живота разказва историята на своя живот. Роден в град Неготино..

публикувано на 07.12.18 в 12:12

Валя Балканска и диджей Шилер и откриват ЕСК пред 60 000 души

Кукери, гайдари, хористи и изпълнения на лазерни арфи са включени в програмата  за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 на 12-ти януари.  В грандиозния спектакъл под мотото „ Ние сме всички цветове “  се включват..

обновено на 06.12.18 в 17:05

Депутат и тийнейджър дариха книги на читалището в Труд

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава  Атанасова  и 17- годишният Кирил Балдев от Дома за временно настаняване в село Звъничево направиха дарение на книги на читалището в село Труд.  Идеята се ражда след репортаж в началото на месеца, в..

публикувано на 06.12.18 в 16:19

Европа изяде годишните си запаси от риба още през юли

На Никулден в програма "Ден след ден" нарушеното равновесие в световния океан коментира Константин Христов от Световния фонд за дивата природа. Според статистиката световните рибни запаси през последните 40 години са намалели наполовина...

обновено на 06.12.18 в 15:46

Управляващите работят само под натиск, ще го има и срещу ТЕЛК

Парламентът прие окончателно промените в Закона за личната помощ. Законопроектът е част от пакета законодателство за хората с увреждания. Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" заявиха, че ще премахнат палатковия..

публикувано на 06.12.18 в 15:29

Видеофилмът "Дишай" ще бъде сниман в Пловдив с дрон

Видеофилмът " Дишай " ще бъде заснет в Пловдив през декември от група пловдивчани, загрижени за мръсния въздух в града на тепетата.  Режисьор и сценарист на филма е Михаил Косев . Той е живял и учил в САЩ повече от 30 години. Връща се в родния му град..

обновено на 06.12.18 в 14:54

Постигнато и предстоящо "Ден след ден"

Парламентът прие промените в Закона за личната помощ, голяма част от които станаха факт заради продължителните протести на майките на деца с увреждания. Те са доволни от постигнатото, но ще продължат с натиска си - вече конкретно върху здравното..

публикувано на 06.12.18 в 14:37

За доброволчеството няма възраст

По повод Международния ден на доброволеца, Областният съвет на Българския червен кръст  в Пловдив  награди с грамоти  и почетен плакет 40 от своите най-активни доброволци.  Сред тях са членовете на младежката организация, представителите..

обновено на 05.12.18 в 17:09