РЕКЛАМА

Ден след ден

Снимка

Предаването „Ден след ден” на Радио Пловдив се излъчва от понеделник до петък от 15 до 17 часа. То е в ефир от 1993 година и е единственото следобедно информационно предаване в пловдивския радиоефир.

В двата часа водещите и репортерите  на Радио Пловдив представят събитията, търсят допълнителни гледни точки към спорните теми и с помощта на експерти се анализират актуалните регионални,  национални и международни проблеми. 

За по- ясното и пълното им представяне репортажите и интервютата в програмата са обособени в 8 постоянни рубрики - Темата, Конфликти, Бизнес, Фактите, Анализите, Прогнозите, Историите, Разследванията, Светът и Извън протокола.


На тепетата не се обръща никакво внимание

Марково  тепе не е снимано както останалите, дори от последните години около 40-те почти не са останали снимки. Това са снимки, на които съм разчитал на  албумите, които съм правил - "Пловдив завинаги" „Пловдивски алманах“, „Пловдивски..

публикувано на 21.07.17 в 16:47

Крайно време е фигурата на вечния длъжник да изчезне

ПГ на "Обединени патриоти" внесе в парламента проект на Закон за защита при свръхзадълженост на физически лица. Става дума за т.нар. частен фалит. С този закон се защитава интересът на обикновения човек, който има дългове. Идеята е този човек да не..

публикувано на 21.07.17 в 15:49

Фалити и защити "Ден след ден"

Закон, който да защитава от по-нататъшно затъване задлъжнелите, бе внесен в парламента. От вносителя Искрен Веселинов от Обединени патриоти, ще разберем кой и при какви условия може да се възползва от предлаганите в проекта правила за така наречения..

публикувано на 21.07.17 в 14:21

Казахме "Не" на подмяната, дано следващите са полезни, не удобни

Оттегляме се с разочарование, искали сме да сме полезни, а не удобни - каза в интервю за Радио Пловдив  Милена Чакандракова – журналист, вече бивш член на УС на Фондация „Пловдив 2019“. Тя подаде оставка заедно с Пенка Калинкова, Мариана Чолакова и..

обновено на 20.07.17 в 16:14

Не разбирам защо четиримата напускат УС на "Пловдив 2019"

Председателят на комисията по култура в Пловдивския общински съвет Даниела Дженева /ГЕРБ/ казва, че сме хванали златната рибка с титлата ЕСК, въпросът е да не я изпуснем. Тя все пак изрази увереност, че това няма да се случи. Всички и граждани и..

обновено на 20.07.17 в 16:13

Покровителите на КТБ все още са на сянка и планират новия си удар

Специализираната прокуратура внесе обвинителния акт за КТБ. Пред съда ще застанат общо 18 души, сред които собственикът на банката Цветан Василев, трима изпълнителни директори и други служители на КТБ, двама одитори на KPMG и двама подуправители на..

публикувано на 20.07.17 в 15:39

Спорът за добавките прослужено време е излишен

Като излишен спор обяви председателката на Търговско-промишлена камара Пловдив Добрина Проданова обсъжданията да има или не в заплатите добавка за прослужено време, наричана и добавка за квалификация и опит. Според нея чрез този спор синдикатите искат да..

публикувано на 20.07.17 в 15:13

Алтернативата България? Теми в "Ден след ден"

Има ли алтернатива Терминал 2 на столичното летище? Или държавата България ще отговори на стандартите на нормалните държави – и материални, и най-вече морални? Въпрос от последните 28 години, на който все още не може да намерим отговор. Като..

публикувано на 20.07.17 в 13:57

Бърза помощ натиска паник бутона, но помощ не идва

Хубаво е, че се събраха толкова институции, държавата показа, че я има, поне декларира, че има желание  да чуе и да обещае мерки срещу агресията срещу лекарите. Оптимистичното очакване е на д-р Десислава Кателиева.  То е реакция след  проведената..

публикувано на 19.07.17 в 16:46

Оставки, скандали и много въпросителни в „Ден след ден“

В двата часа на програма „Ден след ден“  - всичко за  извънредната сесия на ОбС в Пловдив ,която завърши с колективната оставка на членовете на  Управителния съвет на общинската фондация "Пловдив 2019"  Пенка Калинкова, д-р Мариана Чолакова, Любозар..

публикувано на 19.07.17 в 13:44