РЕКЛАМА

Клуб „Неделя”

СнимкаПреди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 15.00ч. до 17.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Мишо Гръблев, Таня Лазарова и Жоро Пеев


"Клуб неделя" се превръща в Дядовата ръкавичка

Последното за 2017-та издание на предаването "Клуб неделя", което е и последното наживо в ефира на Радио Пловдив за отминаващата година, ще събере в студиото хора от различни сфери на обществения живот. Гостуват ни народният певец и музикант Борис Христев,..

публикувано на 31.12.17 в 13:51

В памет на Алексей Милковски

Няколко дни преди 50 годишнината от смъртта на оперният артист Алексей Милковски , гост на предаването е неговия син - Александър Милковски.  В спомените си , Александър Милковски разказва с възхищение за именития бас Алексей Милковски . Разграничавайки..

публикувано на 24.10.17 в 15:49

Произведено в България - Космическа храна

Още през 70-те години на миналия век , България е третата страна след СССР и САЩ, която  произвежда  храна за своите космонавти.  Институтът по криобиология и хранителни технологии , към Селскостопанска Академия ,   извършва фундаментални научни и..

публикувано на 09.10.17 в 14:23

Благотворително за децата с аутизъм

Днес , 03.10.2017г. от 19:00 ч. в Камерна зала на Драматичен театър Пловдив Шекерова live band , с подкрепата на Община Пловдив , организират благотворителен концерт  “ БГ 60-те” . Това е една инициатива на актрисата Иванка Шекерова,  част..

публикувано на 03.10.17 в 12:07

"Изкуството трябва да бъде еманация!"

Дни преди Пловдив и сцената на Античния театър да посрещнат спектакъла „Силата на съдбата„ , ви срещаме с оперния режисьор , художник и хореограф  Стефано Пода. Един откровен разговор за  идеите , за времето и съприкосновението му  с изкуството ...

публикувано на 10.07.17 в 16:38

Театър А‘Парт гостува на Лондонския – Theatro Technis

Пловдивските театрали от А‘Парт поставят пиесата  „ Играта на живота и смъртта в пепелната пустиня”  по мотиви на  Хория Ловинеску  , на Лондонска сцена . Поканата е от лондонският  Theatro Technis , по случай 60 годишния юбилей на английския..

публикувано на 02.05.17 в 17:15

Искрици Българщина - епизод 6

Поредицата ни „Искрици българщина „ има за цел да ви запознае с българските училища извън границите на нашата родина . В рамките на всеки епизод ви срещаме с онези радетели на българщината , които са приели за своя кауза опазването и съхраняването на..

публикувано на 25.04.17 в 14:25

Психология в българското училище

Във времето в което все по-често ставаме свидетели на агресия и  редица други  състояния на емоционална нестабилност  в училищата , от учебната програма отпада предмета Психология , като самостоятелен такъв . В Клуб „Неделя“ говорим за..

публикувано на 24.04.17 в 14:29

Silicon Valley идва в Пловдив и в студиото на Клуб "Неделя"

На 23 април  Пловдив  се превръща  в център на ИТ индустрията и предприемачеството. На официална визита в града пристигат водещи имена от Силициевата долина.  От там започват кариерите на хора като Бил Гейтс, Стийв Джобс и Марк Цукербърг. Техните..

обновено на 22.04.17 в 20:20

Искрици българщина - епизод 5

По данни от 2010 година , Испания е страната с втора по мащаб българска емигрантска общност , след САЩ . През 2011 г броя на българите в Испания е 173 000 , като 40 000 работят и живеят във Валенсия . Шест години по-късно статистиката мълчи , а ние..

публикувано на 18.04.17 в 14:47