РЕКЛАМА

Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Пловдивска премиера за "Цвят от глухарче"

Олга Клисурова - председател на сдружението с нестопанска цел „Пътуващите книги на Стара Загора“ , е канила десетки писатели да представят книгите си в родната й Стара Загора .Но сега тя застава от другата страна на микрофона, за да сподели какаво я е..

публикувано на 29.10.18 в 12:06

В Европейския ден за борба с трафика на хора

18 октомври е Европейският ден за борба с трафика на хора. Обявен през 2007 г. по инициатива на тогавашния заместник-председател на Европейската комисия Франко Фратини, за поредна година всички европейски страни отбелязват този ден, който е важна част..

публикувано на 18.10.18 в 10:37

За Пловдивски Камерни Срещи

Фестивалът  Пловдивски Камерни срещи  , чието  първо издание  ще се проведе през следващата 2019 година  е една инициатива на група музиканти , родени и израстнали в Пловдив . Общо между тях е още и образованието , което всички получават в Пловдивското..

публикувано на 30.09.18 в 18:35

Премиера за албума на Space Trio

Space Trio представят едноименния си албум пред пловдивска публика . Концертът е тази вечер , в залата на АМТИИ . Входът е безплатен . Space Trio е група, създадена в началото на 2017-та година, когато към вече съществуващото дуо на Живко Братанов -..

публикувано на 25.09.18 в 14:41

За храбростта и самочувствието да бъдем свободни

Гост в  предаването "Клуб Неделя" в Празникът на Българската армия и Денят на Храбростта е проф. Георги Фотев -  изтъкнат социолог с международна известност.  Член на Европейската академия на науките и изкуствата и на други авторитетни организации. Автор..

публикувано на 08.05.18 в 16:01

Носителят на "Пегас" Петър Влайков за "Честита съпруга"

Носителят на  наградата за дебют "Пегас" Петър Влайков , ще представи пиесата си на сцената на хасковския театър.  Н а  Националния конкурс за литературни дебюти „Южна пролет“, актьорът  Влайков взе наградата в раздел Драматургичен текст за пиесата си , с..

публикувано на 08.05.18 в 15:03

DEDICATION на Донка Ангъчева е номиниран за „Ехо Класик 2018“

Чувствителен музикант с отлични технически умения и феноменално пианистично изражение - така младата пианистка  е описвана,   както от критиците  на Wiener Zeitung  и  Luzerner Zeitung , така и от известни музиканти като квартета "Артемис".  Днес..

обновено на 17.04.18 в 15:30

"Клуб неделя" гостува на фамилия Бакалови

Точно на Великден Радио Пловдив стартира новата си рубрика "На гости на...", като основната ни задача в бъдеще е да изкараме Радиото от студиата и да го доближим все повече до хората. Какво по-чудесно начало от това да ви срещнем с една голяма, задружна и..

обновено на 08.04.18 в 09:10

"Клуб неделя" се превръща в Дядовата ръкавичка

Последното за 2017-та издание на предаването "Клуб неделя", което е и последното наживо в ефира на Радио Пловдив за отминаващата година, ще събере в студиото хора от различни сфери на обществения живот. Гостуват ни народният певец и музикант Борис Христев,..

публикувано на 31.12.17 в 13:51

В памет на Алексей Милковски

Няколко дни преди 50 годишнината от смъртта на оперният артист Алексей Милковски , гост на предаването е неговия син - Александър Милковски.  В спомените си , Александър Милковски разказва с възхищение за именития бас Алексей Милковски . Разграничавайки..

публикувано на 24.10.17 в 15:49