РЕКЛАМА

Клуб „Неделя”

СнимкаПреди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 15.00ч. до 17.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Мишо Гръблев, Таня Лазарова и Жоро Пеев


За храбростта и самочувствието да бъдем свободни

Гост в  предаването "Клуб Неделя" в Празникът на Българската армия и Денят на Храбростта е проф. Георги Фотев -  изтъкнат социолог с международна известност.  Член на Европейската академия на науките и изкуствата и на други авторитетни организации. Автор..

публикувано на 08.05.18 в 16:01

Носителят на "Пегас" Петър Влайков за "Честита съпруга"

Носителят на  наградата за дебют "Пегас" Петър Влайков , ще представи пиесата си на сцената на хасковския театър.  Н а  Националния конкурс за литературни дебюти „Южна пролет“, актьорът  Влайков взе наградата в раздел Драматургичен текст за пиесата си , с..

публикувано на 08.05.18 в 15:03

DEDICATION на Донка Ангъчева е номиниран за „Ехо Класик 2018“

Чувствителен музикант с отлични технически умения и феноменално пианистично изражение - така младата пианистка  е описвана,   както от критиците  на Wiener Zeitung  и  Luzerner Zeitung , така и от известни музиканти като квартета "Артемис".  Днес..

обновено на 17.04.18 в 15:30

"Клуб неделя" гостува на фамилия Бакалови

Точно на Великден Радио Пловдив стартира новата си рубрика "На гости на...", като основната ни задача в бъдеще е да изкараме Радиото от студиата и да го доближим все повече до хората. Какво по-чудесно начало от това да ви срещнем с една голяма, задружна и..

обновено на 08.04.18 в 09:10

"Клуб неделя" се превръща в Дядовата ръкавичка

Последното за 2017-та издание на предаването "Клуб неделя", което е и последното наживо в ефира на Радио Пловдив за отминаващата година, ще събере в студиото хора от различни сфери на обществения живот. Гостуват ни народният певец и музикант Борис Христев,..

публикувано на 31.12.17 в 13:51

В памет на Алексей Милковски

Няколко дни преди 50 годишнината от смъртта на оперният артист Алексей Милковски , гост на предаването е неговия син - Александър Милковски.  В спомените си , Александър Милковски разказва с възхищение за именития бас Алексей Милковски . Разграничавайки..

публикувано на 24.10.17 в 15:49

Произведено в България - Космическа храна

Още през 70-те години на миналия век , България е третата страна след СССР и САЩ, която  произвежда  храна за своите космонавти.  Институтът по криобиология и хранителни технологии , към Селскостопанска Академия ,   извършва фундаментални научни и..

публикувано на 09.10.17 в 14:23

Благотворително за децата с аутизъм

Днес , 03.10.2017г. от 19:00 ч. в Камерна зала на Драматичен театър Пловдив Шекерова live band , с подкрепата на Община Пловдив , организират благотворителен концерт  “ БГ 60-те” . Това е една инициатива на актрисата Иванка Шекерова,  част..

публикувано на 03.10.17 в 12:07

"Изкуството трябва да бъде еманация!"

Дни преди Пловдив и сцената на Античния театър да посрещнат спектакъла „Силата на съдбата„ , ви срещаме с оперния режисьор , художник и хореограф  Стефано Пода. Един откровен разговор за  идеите , за времето и съприкосновението му  с изкуството ...

публикувано на 10.07.17 в 16:38

Театър А‘Парт гостува на Лондонския – Theatro Technis

Пловдивските театрали от А‘Парт поставят пиесата  „ Играта на живота и смъртта в пепелната пустиня”  по мотиви на  Хория Ловинеску  , на Лондонска сцена . Поканата е от лондонският  Theatro Technis , по случай 60 годишния юбилей на английския..

публикувано на 02.05.17 в 17:15