Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


В Клуб "Неделя" гостува фън-шуй експертът Маргарита Донева

Как да привлечем щастието, любовта и благоденствието, следвайки съветите на древнокитайската система фън- шуй? Днес в Клуб "Неделя" гостува фън- шуй експертът Маргарита Донева, с която ще говорим за енергията "чи" , баланса между  "ин" и "ян" и..

публикувано на 15.09.19 в 12:51
Ираче Гарсиа Перез, президент на Прогресивания Алианс на социалистите и демократите, ЕП

Българи в Барселона изпращат в ЕП испански депутати

Испания е втората страна по брой депутати в Парламента на Европа и една от трите на континента, в която има най-много работещи и живеещи българи. След вота на 26 май страната изпраща в Брюксел 54-ма души.  20 от тях спечели Испанската..

обновено на 02.07.19 в 12:01
Иванка Иванова, предс. на Инициативния комитет за петицията за Българско консулство в Барселона

В Каталуния очакват да се открие Българско консулство

Ако през лятото работещите българи в страната и чужбина очакват с  еднакво нетърпение отпуските си, то за сънародниците ни в Каталуния има още едно очакване – откриването на Генерално Консулство на България в Барселона.  Председателят на..

публикувано на 02.07.19 в 10:55

Кръстю Кръстев гостува в Клуб "Неделя"

Директорът на Драматичен Театър Пловдив Кръстю Кръстев ще бъде гост на предаването тази неделя от 16 часа. Разговаряме за блясъка на славата и праха зад кулисите, за наградите и тръните, пътя към тях и щастливата орис да служиш на Мелпомена. От 17ч. с..

обновено на 30.06.19 в 10:49

Христо Шопов във и за "Верига от думи"

Харизматичният актьор Христо Шопов гостува със специално интервю в Клуб "Неделя" днес от 16 часа.  Разказ за първите стъпки на актьора на сцената. За пътя от "Вчера" до най- новите продукции с негово участие,  за честта и отговорността да си част от..

публикувано на 16.06.19 в 12:26

Д-р Марчин Илиев- за Любовта, без която не можем

Днес в Клуб "Неделя" с хипнотерапевта д-р Марчин Илиев ще говорим за Любов и още нещо. За многобройните превъплъщения на чувството, което ни прави хора, за неговата липса и белезите които оставя. Всичко това, пречупено през призмата на професионалния опит..

публикувано на 09.06.19 в 14:58

Как Васил Тосев съчета йога и суфизъм?

Днес в Клуб "Неделя"ще ви срещнем с човек, комбинирал две, на пръв поглед, несъчетаеми духовни практики- йога инструкторът Васил Тосев, който е и дервиш.  Той ще разкаже за пътя си към телесното и духовно здраве, за натрупания опит, ключа към правилното..

публикувано на 02.06.19 в 11:01

Клуб "Неделя" гостува на Първия фестивал на БГ книгата в Белгия

В изборния ден и в късния следобед ще бъдем заедно в ефира на радио Пловдив! Във времето от 16:00 до 18:00 часа, ще разберем защо е необходимо да се гласува, ще говорим за важността да правим избор и ще Ви попитаме съгласни ли сте с твърдението, че който..

публикувано на 26.05.19 в 11:34

Светозар Гледачев за актуалната финансова диагноза

Днес в Клуб "Неделя" най- интересният писател  сред икономистите и най- добър икономист сред писателите - Светозар Гледачев ще ни осветли за новините и промените в световния финансов климат и тяхното влияние върху нашата малка страна. Неизбежна ли е..

публикувано на 19.05.19 в 12:10

Писателят Николай Илчевски за "Пловдив най- най"

Днес в Клуб "Неделя" писателят Николай Илчевски разказва за любимия си град и хилядите му лица.Очаква ни едно емоционално, обогатяващо пътешествие през осем хилядолетия история. Какво е новото в разширеното  и актуализирано издание на енцилкопедичния..

обновено на 12.05.19 в 11:42