РЕКЛАМА

Алтер его

Снимка


„Алтер его” е предаване на Радио Пловдив, в което си дават среща две същности на един радио водещ. 

В ефир „разговарят”, „спорят” или просто се шегуват един с друг  двете крайности на Петър Краевски – егото на сериозния човек и неговото второ „Аз” – сатирикът, който винаги търси контрапункта в ситуациите от нашето ежедневие. 

Тук са и авторът на едно предаване, и водещият, който не винаги е съгласен с идеите на сценариста. А защо не и поетичната душа, която оцелява под ироничните откоси на един хуморист. 

От всичко това следва, че „Алтер его” има културно-сатиричен профил и в него се говори сериозно за веселите неща и весело за сериозните неща

Петър Краевски, а и неговото алтер его Краю Петровски, „залагат” смело на литературните сатирични жанрове и тяхната радио адаптация. В рамките на радио шоуто звучат авторски афоризми, епиграми, хумористични стихове, лирични отклонения, сатирични, пародии и скечове.

Наред с нетрадиционния седмичен обзор и актуалните коментари на водещия, гостуват известни поети, писатели, сатирици, хумористи, бардове – все хора, изкушени от тънкостите на художественото слово. Слушайте това предаване, в което няма да се предаваме – всяка събота между 15.00 и 16.00 ч. „Алтер его” – две в едно!

Автор и водещ: Петър Краевски

Стършел бръмчи и жили в "Алтер его"

Михаил Вешим е гост на „Алтер его” тази събота.  Очаквайте весели истории, афористични откровения и щипка горчиви истини, споделени от главния редактор на вестник „Стършел” пред водещия по ръба на бръснача Петър Краевски.  Интервюто се..

обновено на 11.11.17 в 15:04

В "Алтер его" Калин Терзийски на кафе. Безкофеиново!

Специален гост в третото издание на „Алтер его” ще бъде нашумелият писател и дипломиран психиатър Калин Терзийски.  Парадоксално или не, авторът на романа „Алкохол” ще се включи от една пловдивска сладкарница, докато пие чаша безкофеиново..

обновено на 04.11.17 в 16:21

Петър Чухов се разроява в "Алтер его"

Топ гост на „Алтер его” тази седмица е поетът Петър Чухов .  А той принципно „не е сам”, защото с него винаги е второто му сатирично „Аз” – Чешо Пухов.  Звучат и най-новите песни на група „Ла Текст”, в която Чухов играе основна роля като..

обновено на 30.10.17 в 10:33