Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Психоанализа, стрес и изкуство в „Шейкър“

Днес говорим за стреса, отново. Мащабно събитие се състоя преди месец в България, посветено на превенцията на стреса, на работното място. За съжаление и за разлика от други страни, където това е практика от години, ние едва прохождаме. Албена..

обновено на 12.10.19 в 20:33

"Шейкър" - с книга и чаша кафе

В неделя сутрин ви посрещаме с усмивка и дори тя да е скрита, се надяваме да ви я предадем ефирно! Октомври е особено време от годината, стоящ  в кадифената есен, която носи една своя романтика, едно чувствено предусещане на празници , семеен уют и..

обновено на 06.10.19 в 11:37

За трансформацията и отговорността в неделния „Шейкър“

В предаването, днес, ни гостуват Борис Зафиров, Николай Шопов и Анна Димитрова за третото издание на Форум „Театър на отговорността“ – 2019-та, фестивал за документален и социално ангажиран театър. С Мария Тонева коуч и водещ на играта,..

обновено на 28.09.19 в 16:54

Цветно и празнично утро с "Шейкър"

В деня на национален празник, 111 години след като България е обявена за независима, задаваме ли  все същия въпрос – Свободни ли сме? И какво е свободата? Очакваме обажданията ви в ранното неделно утро, а „Шейкър“ представяме в обичайния си вариант –..

обновено на 21.09.19 в 16:33

Ранно Утро с "Шейкър"

Неделното утро е обичайното време за срещи с хубава музика, приятни новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот – това накратко описва случващото се в „Шейкър“ по Радио Пловдив. На прага сме на есента, един труден сезон в който..

обновено на 14.09.19 в 16:26

"Шейкър" - хобито - моето вътрешно аз

Неделите, отпуските и изобщо почивните дни са времето в което мнозина се отдават заслужен релакс или забавления. Какво обаче е разбирането за отмора и удоволствие за всеки от нас? Със сигурност отговорите на този въпрос са толкова много и толкова..

обновено на 08.09.19 в 07:03

Подготовка за първолаци и астро бюлетин в "Шейкър"

Първата  неделя  на  месеца  , който  символизира началото на есента, събирането на реколтата, жътвата и узрелите плодове на майката природа, посрещаме заедно в ранната прохлада на утрото!    В древността, началото на римският календар се..

публикувано на 31.08.19 в 13:00

Косплей в неделния „Шейкър“

Философията за живота на един от най-известните самураи Миямото Мусаши казва, че до върха на планината има много пътеки. Ние сме избрали една от най-приятните, тази сутрин. С пловдивската актриса Даниела Костова и с Ани Иванова от клуб „Накама“..

публикувано на 24.08.19 в 20:23

Ранно Утро с "Шейкър"

Безсъние заради жегата, безсъние заради главоболие в следствие на жегата – с този проблем се сблъскват мнозина в тежките жеги на юли и август. В неделното утро ще се опитаме да помогнем за облекчаване на подобни състояния и да отговорим на много..

обновено на 17.08.19 в 16:18

Разходка в Странджа и либротерапия в „Шейкър“

Оставяме ежедневните задачи и забавяме темпото. Неделята е специален ден! Днес си говорим за либротерапия. Една интересна тема, в компанията на д-р Тодор Стоев. Гавраил Гавраилов ще ни заведе в Странджа. Ще си говорим и за Тур Странджа, който има..

обновено на 10.08.19 в 16:09