Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

Неделното утро е обичайното време за срещи с хубава музика, приятни новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот – това накратко описва случващото се в „Шейкър“ по Радио Пловдив. На прага сме на есента, един труден сезон в който..

обновено на 14.09.19 в 16:26

"Шейкър" - хобито - моето вътрешно аз

Неделите, отпуските и изобщо почивните дни са времето в което мнозина се отдават заслужен релакс или забавления. Какво обаче е разбирането за отмора и удоволствие за всеки от нас? Със сигурност отговорите на този въпрос са толкова много и толкова..

обновено на 08.09.19 в 07:03

Подготовка за първолаци и астро бюлетин в "Шейкър"

Първата  неделя  на  месеца  , който  символизира началото на есента, събирането на реколтата, жътвата и узрелите плодове на майката природа, посрещаме заедно в ранната прохлада на утрото!    В древността, началото на римският календар се..

публикувано на 31.08.19 в 13:00

Косплей в неделния „Шейкър“

Философията за живота на един от най-известните самураи Миямото Мусаши казва, че до върха на планината има много пътеки. Ние сме избрали една от най-приятните, тази сутрин. С пловдивската актриса Даниела Костова и с Ани Иванова от клуб „Накама“..

публикувано на 24.08.19 в 20:23

Ранно Утро с "Шейкър"

Безсъние заради жегата, безсъние заради главоболие в следствие на жегата – с този проблем се сблъскват мнозина в тежките жеги на юли и август. В неделното утро ще се опитаме да помогнем за облекчаване на подобни състояния и да отговорим на много..

обновено на 17.08.19 в 16:18

Разходка в Странджа и либротерапия в „Шейкър“

Оставяме ежедневните задачи и забавяме темпото. Неделята е специален ден! Днес си говорим за либротерапия. Една интересна тема, в компанията на д-р Тодор Стоев. Гавраил Гавраилов ще ни заведе в Странджа. Ще си говорим и за Тур Странджа, който има..

обновено на 10.08.19 в 16:09

Ранно Утро с "Шейкър"

Първата неделя на август обикновено свързваме с перспективата за дълга ваканция или поне кратка  почивка, понякога обаче  август се оказва работен!  Каквото и да предстои,  се понася по-леко, когато навън е истински лято ! Всичко, от интересните..

обновено на 03.08.19 в 11:24

За гените, август и новата година по маянския календар в „Шейкър“

„Чувствата са като вълни. Не можем да ги спрем да прииждат, но можем да решим върху коя вълна да караме сърф“. Лятно ни е и забавно във вашата компания. Ето за какво ще стане дума, тази неделя сутрин. Ще коментираме темата за майчината..

обновено на 27.07.19 в 16:24

Сътворяваме Европа и фамилна терапия в „Шейкър“

Co-Creating Europe е международна мрежа, създадена от Аннет Кайзер от Швейцария. Тази година, Пловдив бе избран за домакин на работна среща, на активисти от цяла Европа, под мотото „Да създадем заедно една нова култура – да вплетем нашите дарове“.  На..

обновено на 13.07.19 в 16:09

За храната, лятото и писането в неделния „Шейкър“

С Петър Тачев си говорим за храна и пием специално кафе. Какво се случва, след като преглътнем? Петър Тачев е лайф стайл инструктор, изучава психология. Редовно изнася лекции за здравословен стил и начин на живот. Представител е на фондация „Грижа за..

обновено на 07.07.19 в 11:59