РЕКЛАМА

Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Цветята на д-р Бах и нашите емоции

Доктор Едуард Бах е английски лекар. Делото, на което посвещава живота си е терапията с цветни есенции. В процеса на своята работа, по интуитивен път стига до заключението, че личностните и емоционални ни характеристики, допринасят за нашата..

публикувано на 24.04.17 в 17:04

Ефективната комуникация в нашия живот

В повечето случаи, споровете и неразбирането са в резултат на различните ни схващания, и идеи за живота.  Има една фраза, според която ние се развиваме тогава, когато се доближаваме до нашите противоположности.  Всеки ден се срещаме и обменяме..

публикувано на 24.04.17 в 14:16

Природата се възражда за нов живот

Обичаите на Лазаровден и Цветница са свързани с възраждането на природата и новия живот, а обредните действия на тези дни имат любовен и  женитбен характер.   Сутринта на Цветница се отива на църква, взимат се върбови клонки,  отнасят се вкъщи..

публикувано на 09.04.17 в 08:56

Геноскоп – аз и седем поколения назад

Вълнуващо е да познаем историята на рода си. Как са живели нашите баба и дядо? А, нашите прабаба и прадядо? Какво ще кажете, да разберем повече и за живота на техните предци? И така, седем поколения назад.  От гледна точка на документи и информация,..

публикувано на 20.02.17 в 14:25

Стресът на работното място

В психологията, стресът е определян като състояние на силно нервно напрежение, предизвикано от отрицателно физическо или емоционално въздействие. В днешно време всички говорим за стрес, дистрес, нива на стрес. Стресът е определян като една от..

публикувано на 14.02.17 в 17:15

Танцът като медитация или магията на 5-те ритъма

Всичко във Вселената има своя ритъм - всичко танцува. „5 Ритъма” е динамична танцова медитация, която освобождава напрежение трупано с години, стимулира жизнените и творчески процеси. Някои я определят като психосоматична техника, която..

публикувано на 14.02.17 в 16:22

Новото начало в новата енергия

Доброто начало е наполовина свършена работа. Но, само наполовина.  Онази, другата част няма кой да я задвижи, освен ние самите. Предпоставките са налице. Годината стартира. Новите възможности са навсякъде около нас. Как да се възползваме, по..

публикувано на 30.01.17 в 13:25

Разговори с Аз-а

Разговаряме ли пълноценно със самите себе си? Какво си казваме и правилно ли се разбираме? Всичко започва с вътрешния диалог. Всеки ден, всеки от нас преминава през това. Иначе, няма как... Добрата комуникация с вътрешния „Аз”, ни прави по-щастливи и..

публикувано на 16.01.17 в 18:02

Празнични анализи за следпразничното ежедневие

Да заобичаш себе си за 11 дни Лидия Петкова, вдъхновяващ лидер и лайф коуч, ни е гостувала няколко пъти. Коментирали сме различни теми. Захванахме се и за тази празничната, защото по празници се опитваме да бъдем различни, ама само се опитваме...

публикувано на 09.01.17 в 15:14

Самосаботирането - един от основните проблеми на всеки човек

Саботьор - вредител, злосторник, пакостник Всеки от нас съжителства с вътрешните си саботьори, които несъзнателно ни карат да си слагаме съпротиви, да си измисляме причини, които ни спират по пътя на реализирането на мечтите ни. Вървим срещу себе си,..

публикувано на 05.12.16 в 15:43