РЕКЛАМА

Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

В уюта на топлите си домове , усещаме студеното утро  още по – вълнуващо ! Защо ли ? Ами , защото този , който краде от съня , за да се наслади на тишината  , на първите капки светлина , на прохождащия ден , със сигурност е онзи емоционален..

публикувано на 17.11.18 в 18:42

Партньорството, любовта и личната сила

Какви са нашите любовни отношения? Как се проявяваме в тях? Къде остава осъзнатостта, за пълноценната изява, на собствената ни личност?  Често не можем да видим или не забелязваме признаците, знаците, фактите. Нашият рационален ум и логика не..

публикувано на 24.10.18 в 11:45

Различните лица на Филипините

„Всяко изследване е свързано с много трудности“  – е казал Цицерон. „Лицата на Филипините“ е втората книга с разкази на Наталия Бояджиева, преподавател по литература и журналист на свободна практика.  Първата ѝ книга „Светлината на..

публикувано на 19.10.18 в 12:11

Хаду - подмладяващата гимнастика за здраве и дълголетие

В човешкото тяло има около 700 мускула, от които в ежедневието използваме средно 100, другите тренираме с Хаду.  Създавайки гимнастиката Хаду, преди около 30 години, Звиад Арабули получава за нея патент за изобретение в медицината, в Русия. Малко..

публикувано на 05.10.18 в 14:28

Спирачките по пътя към щастието

„Единственият човек, който може да разруши щастието ви в дългосрочен план, сте вие.“ Предизвикай себе си и не се оставяй на обстоятелствата, съветва Петя Георгиева.  Всичко случващо се около нас не идва, за да ни пречи. Начинът, по който..

публикувано на 18.06.18 в 16:30

За киселото мляко през историята и науката

Фестивалите на храните в България Как една храна се превръща в национален символ? Нашенско ли си е само киселото мляко? Защо един млад български учен, пътува из малките селца на страната ни в търсене на автентичното?..

публикувано на 27.02.18 в 17:09

Да пътуваш сама из Колумбия и по света

Време е да стегнем куфарите или по-скоро раницата и да пътешестваме. Щастието е в пътя, беше казал някой и в онзи по-различен поглед към света, някак по-доверчив и по-близък. Сибила Ташева е нашият човек по темата. Живяла дълго време в Германия,..

публикувано на 19.02.18 в 15:22

Годината на Кучето - уроци, задачи, предизвикателства

Според китайския календар, на 4-ти февруари настъпва годината на Земното куче.  То ще е пазителят на тази 2018-та година и пръв управник на енергетиката на годината. И, както всеки знак в зодиака, то си има своите особености.  Как да го накараме..

публикувано на 02.02.18 в 18:27

Една българка от Мюнхен и една книга за България

Сибила Ташева е от София. Преди 18 години заминава за Германия и усилено се заема с изучаване на правото.  Към днешна дата е немски туроператор, пише книга за България и живее в Пловдив. Защо и как се случва тази трансформация в живота и? Как..

публикувано на 15.01.18 в 15:47

Енеаграма – типология на характера

Във всяка наша постъпка, проличавал характерът ни. Откакто свят светува и откакто човекът се е появил на него, ние се опитваме да го анализираме, определяме, изучаваме, класифицираме.  На базата на човешката психика и поведение, се развиват..

публикувано на 10.01.18 в 10:50