РЕКЛАМА

Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


По пътя на сърцето

Всъщност, „Пътят на сърцето“ е новата книга на Мадлен Алгафари.  И разбира се, основна тема на разговора ни беше сърцето. Но, не пропуснахме да си кажем по нещо и за живота, за мъжкото и женското, и за чудесата. А, какъв е пътят на сърцето?..

публикувано на 28.11.17 в 16:40

Женското моджо

Според ведите, енергията на жените е основата на света. Тя е онази творческа сила, която е създадена да създава.  Когато една жена, прави всичко през мъжката енергия в себе си, тя започва да губи от своята женска сила. Има и други причини, жената..

публикувано на 11.10.17 в 15:20

Връзките в епохата на Водолея

С кого и с какво сме свързани? Всички сме свързани по между си и си взаимодействаме. Да си припомним „Ефекта на пеперудата”, наричан още „Теория на хаоса”.  Да поддържаш реда и премахваш хаоса е основният принцип на мъдростта, според..

публикувано на 10.07.17 в 15:22

ОИДА терапия

Чували ли сте за Вечната психология? Всъщност, психологията е с човека и в човека, от самата му поява на този свят. Тя му е помагала хилядолетия назад, намирайки своето изражение в древни знания, ритуали, теории, философии, практики.  Когато става..

публикувано на 21.06.17 в 11:27

Комуникацията мъж-жена

Като еволюирали същества, ние общуваме на много нива и по различни начини.  Комуникацията е един от начините да заявим себе си. В нашия случай, говорим за взаимодействието между мъжа и жената.  Често в този съвсем тесен кръг, може да се намеси..

публикувано на 06.06.17 в 11:14

Усещане за храна

Енергийната и емоционална стойност на храните Клишетата Био и Еко Тялото ни има естествени способности за самовъзстановяване и регулация. В това е вярвал Хипократ, а съвременните учени го доказват. Необходимо е да опознаем тялото си..

публикувано на 30.05.17 в 17:22

Даровете на земята и способността на човека да ги ползва

Земята е третата планета в Слънчевата система и наш общ дом. Ние ползваме всички ресурси на това огромно кълбо, което се върти в пространството около оста си. Съвременните геолози, определят възрастта на Земята на около 4.54 милиарда години...

публикувано на 02.05.17 в 13:27

Цветята на д-р Бах и нашите емоции

Доктор Едуард Бах е английски лекар. Делото, на което посвещава живота си е терапията с цветни есенции. В процеса на своята работа, по интуитивен път стига до заключението, че личностните и емоционални ни характеристики, допринасят за нашата..

публикувано на 24.04.17 в 17:04

Ефективната комуникация в нашия живот

В повечето случаи, споровете и неразбирането са в резултат на различните ни схващания, и идеи за живота.  Има една фраза, според която ние се развиваме тогава, когато се доближаваме до нашите противоположности.  Всеки ден се срещаме и обменяме..

публикувано на 24.04.17 в 14:16

Природата се възражда за нов живот

Обичаите на Лазаровден и Цветница са свързани с възраждането на природата и новия живот, а обредните действия на тези дни имат любовен и  женитбен характер.   Сутринта на Цветница се отива на църква, взимат се върбови клонки,  отнасят се вкъщи..

публикувано на 09.04.17 в 08:56