Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Що е то „възпитано дете до неделя” – във „Вход свободен”

И този петък във „Вход свободен” няма да изневеряваме на традициите, защото те са това, което са! Ще търсим нашите „Рицар” или „Дулсинея” на деня във времето на добре познатата Ви вече игра „Рицарски турнир”.  Всички заедно ще отидем „На кино” и..

публикувано на 21.02.19 в 23:16

Проектът "Общуваме заедно" и за талисманите във „Вход свободен“

Тази събота, в Пловдив, ще бъде представен проектът „Общуваме заедно“. Фондация ЕЛИЯ, споделят опита си в използването на визуални помощни средства и мобилни приложения, за деца с аутизъм. Накратко за инициативата, разказва Веселина Стоянова. Ина..

обновено на 21.02.19 в 09:34

Мода и стил във "Вход свободен"

„Занимавайте се с това, което ви прави щастливи. Забравете за парите или за другите уловки, които се приемат за успех. Ако сте щастливи да работите в селски магазин, работете. Помнете,че животът е ваш и е само един.“ Това е един от цитатите на покойния..

публикувано на 20.02.19 в 11:21

За героите и векторната психология във „Вход свободен“

Холистичният терапевт и преподавател Аида Марковска, разказва за съдбата и мисията на героите, посветили живота си на общото благо. Всеки от нас си има лична мисия, родова такава и онази свързана с народа, от който произлизаме. Ще си говорим и за..

публикувано на 18.02.19 в 17:32

"Вход Свободен" – работна седмица с отложен старт

Всяко ново начало е свързано с надежда, всяка надежда носи радостни емоции! Ето така даваме един късен старт на работната седмица в понеделник – 18 февруари! Ако добавим и слънцето в края на зимата , почти не остава причина да не бъдем щастливи ! За..

публикувано на 18.02.19 в 10:59

"(не)Възможното образование" и първият Slow Food Plovdiv Fest във „Вход свободен“

Образователно,  и с чисти помисли за храната поемаме този петък във „Вход свободен“ по радио Пловдив. Как изглеждат „Училищата на доверието”  и трудно постижимо ли е за един учител да превърне нежеланието в желание за учене. Отговорите от Мария..

публикувано на 14.02.19 в 22:52

За любовта Входът винаги е свободен

Днес както никога, ще ви омръзне от любов и вино! От нищене и спрягане на двете думи, двете разновидности на празника и разбиранията, които имаме! Всичко това може да изнерви до край, и човек да бойкотира и на виното, и любовта. Цялата ситуация по..

публикувано на 14.02.19 в 09:45

Приказките в нас и близостта във „Вход свободен“

Днес разкриваме себе си, чрез символиката на приказките. Става дума за проекта „Приказката в мен“, чието второ събитие ще се състои на 16 февруари в галерия „U-park“, в Пловдив. Проект в две части. Водещ на приказната работилница с вход свободен е..

публикувано на 12.02.19 в 17:41

Еволюцията не спира във "Вход свободен"

„В дългата история на човечеството са оцелявали онези, които са се научили да си помагат и да импровизират най-успешно.“, казва Чарлз Дарвин, а ние се съгласяваме с думите му и ги  приемаме за мото на днешния "Вход свободен"! В международният ден на..

публикувано на 12.02.19 в 09:52

Жените в науката и мъжката енергия във „Вход свободен"

В международния ден на жените и момичетата в науката, разговаряме с адвокат Владимира Трачева от „Зонта Интернешънъл“. Ще чуем и д-р Мирослава Недялкова, една от трите стипендиантки за 2018-та година, на програмата „За жените в науката“. В криза..

обновено на 11.02.19 в 10:22