РЕКЛАМА

Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Мода, театър и празници в предаването "Вход свободен"

Ще ви срещнем с дизайнера Иван Донев. Той, вече, е име в световните модни среди и е единият от двамата българи, завършили престижната академия за мода "Коефия", в италианската столица. Н осител е на наградата „Златна игла“ за 2018 година.  За успехите,..

обновено на 17.12.18 в 10:27

Пътуване до Севера, фокус и тенденции в предаването „Вход свободен“

Защо един пловдивчанин, издава книга за Северна България? Гавраил Гавраилов в съавторство с Весела Николаева и Михаил Михов ни организира пътуване, от Балкана до Дунав. Какво е помидоро техника? И този въпрос, няма да оставим без отговор. Ще си..

обновено на 14.12.18 в 10:47

За биологията на храната и хората в предаването „Вход свободен“

Днес е срещата ни с младия микробиолог и създател на блога „Наука и критично мислене“ Йордан Стефанов, който написа първата си книга „Митове и истини за храненето“. Той живее и работи в Пловдив, и истински се вълнува от реално доказаните факти, за..

обновено на 13.12.18 в 10:32

"Вход Свободен" - Сърце и ръце или време и пари ...

Времето преди празниците  има своя си атмосфера! Дни на очакване, надпревара и недостиг ...на време!  В опити да догоним изплъзващите се часове, често разрушаваме отношенията с близките си хора.  В "Уроци по щастие" ще се опитаме да избегнем предколедното..

обновено на 12.12.18 в 11:03

Международния ден на планините и звездите в предаването „Вход свободен“

Великите неща се случват, когато се срещнат хората и планините. Това не става, докато се бутаме по улиците. В международния ден на планините, заедно с планинския водач Никола Игнатов се отправяме директно към върха. Срещата ни със звездите е..

обновено на 11.12.18 в 11:21

"Вход Свободен" - за цветната философия на ежедневието

До толкова сме свикнали с преплитането на истина и лъжа, лицемерие и откровеност, не заради неспособност да различим едното от другото, а защото вече нито истината, нито лъжата съществуват в чист вид! Всичко в живота ни представлява една сплав от..

обновено на 10.12.18 в 12:06

"Вход Свободен" – гоним стреса и напрежението в петък!

В петък  ще украсяваме елхи – нашите, вашите, на съседите! Ще кичим гирлянди около проблемите и ще ги маскираме като щастие! Чудесно е да си постелем такава една перспектива за почивните дни! За коледната украса, декориранерто на домовете ни, си..

обновено на 07.12.18 в 12:47

"Вход Свободен" - за времето на чудеса и добродетелно общуване

Не веднъж сме чували, че най - успешни ще бъдем, когато се научим как да учим.В днешни дни, тази максима не касае само учениците, напротив - всички ние, във всяка възраст и по всяко време се учим. За психологията на ученето и научаването,но и за..

обновено на 06.12.18 в 12:06

"Вход свободен" за талантите и специалната енергетика на Пловдив

Ние хората, трябва да бъдем промяната, която искаме да видим в света. Пловдив е мястото, което вече е започнало да променя света.  Днес в предаването, ще чуете повече за енергетиката на нашия град от д-р Румен Стоилов.  Ще ви срещнем с талантливата..

обновено на 05.12.18 в 11:28

"Вход свободен" за малките късчета красота...

От стари времена, когато  неочакван гост  пристигне по време на обяд или вечеря, се счита, че този човек е добронамерен и не желае злото на стопаните! И ние така, нахлуваме елегантно в домовете ви посред обяд и сме повече от уверени, че ви желаем здраве..

обновено на 04.12.18 в 09:23