Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Атанас Вълев - един пловдивчанин от САЩ във "Вход свободен"

Днес в предаването ще ви представим човека, който направи българското кисело мляко "Тримона" хит зад океана! Пловдивчанинът Атанас Вълев ще разкаже за личното си "откриване на Америка", как лактобацилус булгарикус превзе американския пазар на био- храни..

публикувано на 13.09.19 в 09:39

Море от събития във "Вход свободен"

Работната седмица е към своя край. По този повод ще се заредим с много настроение и предстоящи събития.  Ще говорим за "Капана барабани", събитие, което ще се проведе на 14-ти септември.  Ще ви срещнем и с организатора на "Градска лаборатория за..

обновено на 13.09.19 в 09:28

"От огъня - огън" е мотото на Празници на Стария Град

И тази година ни очаква богата палитра от събития, в предстоящото издание на Празници на Старият град. "От 16 до 22 септември най-изящното бижу в короната на Европейската столица на културата отново отваря сърцето си за всички почитатели на стойностното..

публикувано на 11.09.19 в 14:21

Легенди,спорт и нов български роман във "Вход свободен"

От Евмолп и Елевзинските  мистерии, Филип Македонски и облога със сестра му, дал името на Хисар Капия, легендите, които съхранява мнеговековния ни град са много! Да, всички в Пловдив, имаме привилегията да стъпваме по история, няма турист,..

обновено на 11.09.19 в 10:08

"PARK(ing) Day" и "Фестивал на способностите" във "Вход свободен"

Ще открием днешното предаване с рубриката "ЗОО мания", в която ще се запознаем с най-странните животни, които се срещат по света. Ще научим и какви са поверията на предстоящия петък 13-ти.  И тази седмица събитията в Пловдив са в разгара си. Ще научите..

обновено на 10.09.19 в 11:03

"Вход свободен" - природни елементи и влияния

В началото на работната седмица, откриваме повече от валидност в будистката философия, че човек е неделима част от цялостната природа, от Земята и от Вселената, която се състои от елементите Въздух, Огън, Земя и Вода, взаимодействащи и в нашия собствен..

обновено на 09.09.19 в 09:25

"Вход свободен"- изцяло посветен на празника на Съединението

Честитим празника на Пловдив и цяла България с предаване , посветено на Съединението! Ще разкажем за хората, които станаха герои и делата им,  които отекнаха в историята, за пулса на събитията, които се превърнаха във легенда. Хрониките на подвига,..

публикувано на 06.09.19 в 09:28

Танци и предстоящи празници във "Вход свободен"

В края сме на кратка работна седмица, а перспективата е повече от прекрасна! Преди поредицата от празнично-почивни дни, ни предстоят няколко срещи и разговори, в които се надяваме да дадем пълноценен отговор на въпросите, които предстои да разискваме...

обновено на 05.09.19 в 10:39

“Вход свободен” - за българските баби и развитието на децата

Днес ви срещаме с Пенка Енчева - дългогодишна учителка от Пловдив, която преди повече от 15 години заминава за Сиатъл, за да помага в отглеждането на своите внуци. Как се развива живота на баба Пенка в далечна Америка и как тя се оказва главна героиня във..

обновено на 04.09.19 в 08:32

Детски панаир и Кино във "Вход свободен"

Септември ни връхлита с много събития.  В днешното предаване ще говорим за "Детски панаир" в Пловдив, който ще се проведе на 5-ти и 6-ти септември, както и за "Пред галерия 28 на кино". Ще научите повече за тези събития от техните организатори.  В..

публикувано на 03.09.19 в 09:01