РЕКЛАМА

Започва ремонт на улица "Остромила"

От днес започва реконструкцията на улица "Остромила" в Пловдив. Старт на ремонта ще дадат с първа копка кметът Иван Тотев и кметът на райн "Южен" Борислав Инчев.  Реконструкцията ще започне от началото на "Остромила" откъм "Коматевско шосе".

обновено на 28.02.17 в 10:31

Повече от 300 нови знамена за 3 март в Пловдив

В навечерието на националния празник 3 март по шестте входно-изходни артерии на Пловдив се веят нови трибагреници . Те са с размери 7,5/4,5 метра и са монтирани върху 15-метрови пилони. Подмени  са и 150 национални трибагреници и 150..

публикувано на 28.02.17 в 10:24

Писателят Никола Райков на среща с деца в село Труд

С ученици от началния курс ще се срещне днес от 14 часа писателят Никола Райков, който ще гостува на Основното училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в пловдивското село Труд.  Райков е известен като автор на приказката-игра „Добросъците“, която ще..

публикувано на 28.02.17 в 09:53

Полицаи обучават деца в толерантност в училище и на пътя

Открит урок за справяне с агресията сред учениците ще има в пловдивското Основно училище „Яне Сандански” . Ще го изнесат инспектори от “Детска педагогическа стая” при Първо Районно управление. Те ще говорят с децата за  вредните последствия от..

публикувано на 28.02.17 в 08:21

Балони над Пловдив за надежда и съпричастност

Балони ще полетят днес над Пловдив, в Международния ден на хората с редки болести . Те ще се издигнат в небето точно в 13 часа като символ на надежда и съпричастност.  Пациенти от града ще връчат  и грамота на Община Пловдив за принос към каузата..

публикувано на 28.02.17 в 07:20

Обвиниха и кмета на район "Западен" за Зоокъта

Прокуратурата обвини районен кмет на Пловдив по разследването за престъпление по служба, свързано с изграждането на Зоокът. Кметът на район "Западен" е обвинен в престъпление по служба, извършено в съучастие с кмета на града Иван Тотев...

обновено на 27.02.17 в 21:00

Избягалият затворник-заловен с телефонна клопка

След проследяване, наблюдение и сложна оперативна инсценировка е заловен избягалият миналия вторник от затвора убиец Тома Ендрев, разказаха представители на полицията и прокуратурата. Криминалистите са влезли в дирите на  рецидивиста на третия ден след..

обновено на 27.02.17 в 21:00

Референдум ще реши съдбата на Гарнизонна фурна

Допитване до жителите на район „Западен“ ще реши съдбата на Гарнизонна фурна, заяви кметът на Пловдив Иван Тотев по повод искането на мястото на бившия военен имот да се изгради културна институция.  Ще проведем кампания за това какво..

обновено на 27.02.17 в 17:09

Битово - фекални води са източникът на зловонието в Труд

Централата за биогаз в село Труд не е източник на зловонията и вибрациите, станали повод за протестите на жителите на селото. Ръководството на централата покани журналисти, за да представи своята версия за източника на неприятните миризми. От Билд -..

публикувано на 27.02.17 в 17:06

БГ - образованието не произвежда и шофьори

Връзката между образованието и бизнеса е ключ към развитието на регионите, това каза в Пловдив служебният министър на науката и образованието Николай Денков на среща с представители на професионални училища, университети и работодатели от региона...

публикувано на 27.02.17 в 15:29