РЕКЛАМА

В асеновградската болница отпразнуваха Бабинден

Три бебета проплакаха за Бабинден в многопрофилната болница в Асеновград, а от началото на година тук са родени 19 бебета, от които 10 момиченца. Това съобщи началникът на акушеро-гинекологичното отделение д-р Богдан Червенков по повод Деня на родилната..

публикувано на 20.01.17 в 11:59

Plovdiv Game Jam във филиала на Техническия университет

Четвъртото издание на инициативата Plovdiv Game Jam /Пловдив гейм джем/ ще се проведе от днес до неделя във филиала на Техническия университет. 80 студенти, IT специалисти, геймъри и любители от града и областта ще се състезават в направата на..

обновено на 20.01.17 в 10:58

Без вода в Графа, проблеми за Труд и Скутаре

Със слабо налягане на водата са селата Скутаре и Труд, причината е авария, съобщават от ВиК Пловдив. Екип на дружеството търси мястото на аварията.  Заради друга повреда без вода в момента е село Граф Игнатиево.

публикувано на 20.01.17 в 10:53

Съдят три псевдо врачки

В Пловдивския районен съд започва делото срещу три измамнички, представящи се за врачки, развалящи  смъртоносни черни магии.  От март до юли 2013 г. известните с прозвището „маг“ Надежда Василева, Лиляна Илиева и Гина Събева са успели да оплетат в..

публикувано на 20.01.17 в 05:37

В Обс емоционални речи "срещу" и "за" отстраняването на кмета Тотев

С декларация  в подкрепа на кмета на Пловдив Иван Тотев, който бе отстранен от длъжност заради обвинения в злоупотреба с правомощията си, в резултат на което Общината е понесла щети за 1 млн лв, започна първото редовно заседание за годината на местния..

обновено на 19.01.17 в 14:21

Нови наеми и такси за културната и спортна инфраструктура на Пловдив

Промени в Наредбата за местните такси и цени за територията на община Пловдив утвърди Общинският съвет. Наемът за Колодрума за  еднодневните спортни събития се запазва и остава 6000 лева, но за  отборите  с пловдивска регистрация, участващи в турнири, тя..

обновено на 19.01.17 в 14:21

Съдът в Пловдив не намали паричната гаранция на Иван Тотев

Окръжният съд в Пловдив отхвърли искането за намаляване на размера на паричната гаранция на Иван Тотев, която му е наложена като обвиняем заради обществената поръчка за зоокъта в Пловдив. П о решение на Софийската градска прокуратура тя е 20..

обновено на 19.01.17 в 12:27

Делото за разпространение на идеите на ИДИЛ отново в съда в Пазарджик

Макар със закъснение заради зимната обстановка, Пазарджишкият окръжен съд даде ход на делото срещу Ахмед Муса Ахмед и 13-те му последователи, обвинени в призив към джихад. Показания дава експертът по радикален ислям Алекс Алексиев. Алексиев коментира..

обновено на 19.01.17 в 12:26

Условна присъда за пиян шофьор, какастрофирал край Пампорово

Една година лишаване от свобода условно с изпитателен срок от три години постанови Районният съд в Смолян за шофьор, управлявал автомобил след употреба на алкохол.  34-годишният Михаил Д . седнал зад волана с 2,3 промила алкохол в кръвта...

публикувано на 19.01.17 в 11:36

Овце изгоряха при пожар в 100-годишна плевня в село Стража

Пожар изпепели между 15 и 20 овце в плевня в смолянското село Стража. Хора не са пострадали, съобщи кореспондентката ни Радостина Чернокова.  Постройката е много стара, около 100-годишна.  Пожарът вероятно е тръгнал от късо съединение в..

публикувано на 19.01.17 в 11:12