РЕКЛАМА

Лайънс клубовете ще организират състезание "Буквоплет" за второкласниците

Приоритет за Лайънс клубовете в Пловдив е организацията и провеждането на градското състезание „Буквоплет“, в което деца от втори клас от училищата ще премерят сили по правопис и грамотност. Такава инициатива е била проведена вече в Русе и е протекла..

публикувано на 29.03.17 в 15:13

"Природа,лов, риболов" и "Цветна пролет" от днес са в Панаира

Над 6 млн. лева са приходите по линия на организирания ловен туризъм за 2016г. Това съобщи на откриването на най - представителният ловен форум в България „Природа, лов, риболов“ министърът на земеделието и храните Христо Бозуков. Той уточни, че..

обновено на 29.03.17 в 15:06

Съдебната реформа трябва да се случи, за да просперира България

Абсолютно сме решени да се борим съдебната реформа в България да се доведе до успешен край.Това каза Алекс Нестор, изпълнителен директор на Американската търговска камара в България на кръгла маса в Пловдив за развитието на бизнес отношенията между..

публикувано на 29.03.17 в 15:05

Асеновград напусна Фонда за развитие на летище "Пловдив"

Асеновград прекрати участието си във Фонда за развитие на летище "Пловдив". Решението бе взето на днешното заседание на Общинския съвет без дебати и с мнозинство от 22 гласа "за", само 6 "против" и трима "въздържал се".  Асеновград е съучредител..

публикувано на 29.03.17 в 14:53

Нов паркинг в "Южен" ще е готов до дни

Нов паркинг на улица „Одеса“, до Средно училище „Константин Кирил Философ“ в район Южен, ще бъде готов до дни. Той е за 25 автомобила, с площ от 440 кв. м, а общата стойност на инвестицията е 32 000 лв. Кметът на района Борислав Инчев допълни, че..

публикувано на 29.03.17 в 12:22

Парк "Лаута" се разширява, садят фиданки

Продължава разширението на парк „Лаута“. Тази година той се увеличава с 65 декара, а през проследните години са засадени повече от 2000 дървета. Това заяви пловдивският кмет Иван Тотев, който заедно с пловдивски спортисти се включи в поредния етап на..

публикувано на 29.03.17 в 11:27

Лов, риболов и цветя в Панаира

Министърът на земеделието и храните Христо Бозуков ще открие днес Международната изложба "Природа, лов, риболов" и специализираната изложба "Цветна пролет 2017". Показват се стоки, свързани с ловния и риболовен туризъм, цветя, декоративна..

обновено на 29.03.17 в 07:10

По-чист въздух в Пловдив?!?

Дискусия на тема „За по- чист въздух в Пловдив“ ще се проведе в Техническия университет. Източниците на замърсяване на въздуха, влиянието им върху околната среда, съвременните начини на отопление, както и цените на тока,  парното, твърдото и..

публикувано на 29.03.17 в 07:10

Асеновград решава да напусне ли фонда за летище "Пловдив"

Дали Асеновград да напусне Фонда за развитие на летище "Пловдив" ще решават общинските съветници на днешното редовно заседание на местния парламент.  Докладната записка е на кмета Емил Караиванов, а аргумент за прекратяване на членството в..

обновено на 29.03.17 в 07:07

Повече бизнес със САЩ ще обсъждат в Пловдив

Кръгла маса „САЩ-България“: Икономическо партньорство за повече бизнес възможности“ ще се състои в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Ще бъдат представени условията и процедурите за издаване на американски бизнес визи, както и програми на..

публикувано на 29.03.17 в 07:06