Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев загуби 2:3 от Черно море

Петко Петков е новият треньор на вратарите на „Ботев“ (Пловдив)

Футболистите на "Ботев" допуснаха малко очаквана загуба с 2:3 от състава на "Черно море" в мач от 11-ия кръг на Първа професионална лига, игран на базата в Коматево. Иван Коконов откри за гостите още в 3-ата минута, което беше като студен душ за домакините. Даниел Георгиев вкара втори гол за гостите 27 минути по-късно, а Уго Секо довърши "канарчетата" с трето попадение четири минути преди почивката.

Жълто-черните започнаха много настървено втората част и бяха много близо до изравняването, но в крайна сметка трябваше да се задоволят само с два гола, реализирани от Серкан Юсеин в 62-ата минута и Радослав Терзиев, който беше точен осем минути по-късно. Финалният щурм на домакините не доведе до очаквания от тях резултат и те трябваше да напуснат терена победени.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев се раздели с Радостин Кишишев

Ботев (Пловдив) се раздели по взаимно съгласие с административния директор Радостин Кишишев. „Жълто-черните“ официално обявиха изненадващата новина. „Клубът изразява своите благодарности за професионализма и отношението и му пожелава бъдещи успехи“, написаха още от Ботев (Пловдив). 49-годишният легендарен футболист беше назначен при „канарчетата“..

публикувано на 09.05.24 в 18:02

Кузманов се класира за четвъртфиналите на Чаланджър в Австрия

Димитър Кузманов се класира за четвъртфиналите на турнира на клей от сериите "Чалънджър" в Маутхаузен (Австрия) с награден фонд 120 950 евро.  Българинът направи обрат и победи във втория кръг с 2:6, 6:2, 6:0 №211 в света Лукас Ноймайер от Австрия. Срещата продължи 1 час и 53 минути. В първия кръг Мико елиминира с 6:3, 6:2 Мохамед Сафват от Египет...

публикувано на 09.05.24 в 17:59

Изложение за екзотични животни този уикенд в Пловдив

Второто издание на "Exotic Expo" - изложението за екзотични животни и всичко свързано с тях, предстои да видим тази събота и неделя в Пловдив. Събитието ще се проведе в Пловдив, зала "Колодрум" 11ти и 12ти май 2024. с начален час 10:00 и е с вход свободен. Всеки посетител ще може да се срещне отблизо с различни видове влечуги, земноводни, охлюви,..

публикувано на 09.05.24 в 17:06

Малките Чучулиги за биоразнообразието в детската градина

На 8-май децата от Детска градина „Чучулига“ в Пловдив ни показаха в изложба, как изглежда биоразнообразието погледнато през детските очи. Те заедно със съдействието на Регионален природонаучен музей -Пловдив, Регионална инспекция по околната среда и водите- Пловдив и Българско дружество за защита на птиците ни пренесоха в чудния свят на своята..

публикувано на 09.05.24 в 16:37

Локомотив отбеляза 20 години от спечелването на титлата

На 8 май 2024-а се навършват точно 20 години от спечелването на шампионската титла от Локомотив Пловдив, отбелязаха от клуба. Ето какво написаха „черно-белите“: „Днес се навършват точно 20 години от спечелването на шампионската титла! На 8 май 2004 г. Локомотив е шампион на България за сезон 2003/2004 след драматична победа над Славия с 3:2...

публикувано на 08.05.24 в 18:13