РЕКЛАМА

Да помогнем на Дилян!

Добри хора, едно младо момче има нужда от нашата подкрепа.

Дилян Куцидимов e с диагноза хроничен нифритен синдром и има проблем с функционирането на бъбреците.  Нуждае се от спешна трансплантация.

Той е на 26 години, живее в гр. Сопот и работи усърдно във ВМЗ (Вазовски машиностроителни заводи), за да се издържа и помага на родителите си с каквото може. 

Общата сума, необходима за операцията е 28 000 USD.

Част от парите е събрана от негови близки, приятели и колеги от ВМЗ, но сумата е недостатъчна.

Намерена е подходяща клиника в чужбина, където ще бъде извършена трансплантацията в средата на април. Неговата майка  иска да му стане донор, но поради биологична несъвместимост, ще бъде направена кръстосана трансплантация. 

Дарителската сметка е с титуляр: 

Дилян Георгиев Куцидимов

Банка: SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK - клон Карлово IBAN BG68 TTBB9400 1527 7843 73 BIC TTBBBG22 

Всичко, с което можете да помогнете ще бъде оценено! 

Ако желаете, споделете Facebook страницата на Дилян, за да достигне призива до повече хора и да успеем заедно да му помогнем. Благодарим Ви!
Още от категорията

Край на бедственото положение в община Баните, спешни ремонти започнаха в Карлово

Възстановено е електрозахранването във всички населени места в община Баните след ураганния вятър.  Със заповед на кмета Милен Белчев бедственото положение в общината вече  е отменено.  Тепърва ще се изчисляват нанесените щети от вятъра в четвъртък, който събори повече от 10 електрически стълба в горите на планинската област, отнесе покриви на..

публикувано на 20.01.18 в 17:20

Военна прокуратура разследва катастрофата с транспортния "Спартан"

Военно-окръжната прокуратура в Пловдив е започнала досъдебно производство във връзка с инцидента с военнотранспортния самолет C-27J "Спартан"  на авиобаза "Граф Игнатиево".  То трябва да установи причините и условията, при които е възникнал инцидентът, обясни говорителят на военна прокуратура майор Ангел Узунов.  Той потвърди, че няма пострадали..

обновено на 20.01.18 в 13:55

Катастрофа с жертва край Пловдив

Мъж загина в тежка катастрофа край Пловдив.  Минути преди 15 часа в МВР – Пловдив е получен сигнал за челен сблъсък между два леки автомобила в района на село Васил Левски на Подбалканския път.  Ударили са се „Шкода“ със софийска регистрация и „Фолксваген“ с пловдивска регистрация. Шофиралият втората кола 67-годишен мъж от село Войнягово е..

обновено на 20.01.18 в 13:53

Отмениха бедственото положение в Смолян, в Баните засега остава в сила

Бедственото положение в община Смолян се отменя, съобщи за Радио Пловдив кметът Николай Мелемов. Официалният край та форсмажорната обстановка ще бъде обявен в 17.30 ч.  Ситуацията почти навсякъде се нормализира, в момента без ток остават едва няколко махали в региона, но там EVN вече  инсталира временни  електрогенератори и жителите ще имат..

обновено на 20.01.18 в 13:53

Последният здрав "Спартан" излезе от строя след катастрофа на "Графа"

Инцидент с военен самолет „Спартан” стана в петък следобед на Авиобаза "Граф Игнатиево". Няма пострадали военни. Машината е от базата във "Враждебна", но е пристигнала   в авиобаза „Граф Игнатиево" за учебни полети. Инцидентът е станал по време на маневра на пистата. Нанесени са  материални щети по самолета. По случая се води разследване от..

обновено на 20.01.18 в 10:28

Забравихме че е зима? От днес ще ни го припомня осезаемо!

Днес ще е предимно облачно.  Около обяд от северозапад ще започнат валежи от дъжд, които до вечерта ще обхванат цялата страна.  Постепенно, в по-голямата част от страната, вятърът ще се ориентира от северозапад и ще започне застудяване, с което до вечерта, първо в Северна България, дъждът ще преминава в сняг.  Не се очаква обаче образуване..

обновено на 20.01.18 в 10:12

Община Смолян вече издава безплатни детски карти за ски пистите в Пампорово

За четвърта поредна година Общината Смолян и „Пампорово“ АД подписаха споразумение за безплатно ползване на едноседалковия лифт от „Малина” до „Студенец” за всички ученици от община Смолян на възраст от 7 до 18 години.  Пътническата въжена линия ще може да се ползва от учениците през оставащите уикенди до края на зимния ски сезон т.г...

публикувано на 20.01.18 в 09:01