РЕКЛАМА

Да помогнем на Дилян!

Добри хора, едно младо момче има нужда от нашата подкрепа.

Дилян Куцидимов e с диагноза хроничен нифритен синдром и има проблем с функционирането на бъбреците.  Нуждае се от спешна трансплантация.

Той е на 26 години, живее в гр. Сопот и работи усърдно във ВМЗ (Вазовски машиностроителни заводи), за да се издържа и помага на родителите си с каквото може. 

Общата сума, необходима за операцията е 28 000 USD.

Част от парите е събрана от негови близки, приятели и колеги от ВМЗ, но сумата е недостатъчна.

Намерена е подходяща клиника в чужбина, където ще бъде извършена трансплантацията в средата на април. Неговата майка  иска да му стане донор, но поради биологична несъвместимост, ще бъде направена кръстосана трансплантация. 

Дарителската сметка е с титуляр: 

Дилян Георгиев Куцидимов

Банка: SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK - клон Карлово IBAN BG68 TTBB9400 1527 7843 73 BIC TTBBBG22 

Всичко, с което можете да помогнете ще бъде оценено! 

Ако желаете, споделете Facebook страницата на Дилян, за да достигне призива до повече хора и да успеем заедно да му помогнем. Благодарим Ви!
print Отпечатай
Още от категорията

Световно известен българин прави дарение на Детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги"

По обед започва церемонията, с която  международно известният българин Никола Димитров ще направи крупно дарение на Детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.   Той е инвестиционен банкер, роден и живее в Германия, а  неговият баща - проф. инж. Никола Димитров е световно известен пловдивчанин.  Димитров младши празнува  60 годишен юбилей, за..

обновено на 25.05.17 в 11:23

Клошарят Любо отново пред съда за опожаряването на тютюневите складове

Районният съд в Пловдив отново ще гледа делото срещу Любомир Данчев за запалването на тютюневия склад на ул. "Екзарх Йосиф" 13 през август миналата година.  Обвинението срещу 45­годишния клошар е за запалване по непредпазливост на чужд имот – тютюнев склад, който е паметник на културата.  Нанесените значителни щети възлизат на над 11 млн. и 700..

публикувано на 25.05.17 в 09:50

Отново иде дъжд и вятър

Днес ще преобладава облачно време.  Ще има валежи, на повече места, интензивни и с гръмотевици в следобедните часове. Ще има условия за градушка.  Жълт код е обявен в седем области в страната, сред които Пазарджик и Смолян. Възможно е  в районите с предупреждение за обилни валежи те да достигнат между 15-20 л/кв.м.  Ще духа слаб, до умерен..

публикувано на 25.05.17 в 07:44

Безплатна здравна инициатива за пловдивчани на главната улица

„Погрижи се за бъбреците си при наднормено тегло и хипертония“. Под това мото  ще се проведе гражданската инициатива на Фейсбук страницата „Приятели на бъбреците"  на ул. „Княз Александър – Първи“.  На всеки желаещ гражданин ще бъде предоставена възможност да измери кръвното налягане и теглото си, както и да се информира за рисковите фактори и..

публикувано на 25.05.17 в 07:32

Равносметката от акция "Абитуриенти" в първата вечер

18 нарушения на Закона за движение по пътищата  констатира пловдивската полиция в първата вечер от абитуриентските балове. Показването през прозорците и люковете, както и сядането върху рамките на вратите са заснети с мобилни камери за видеоконтрол и предстои да бъдат наложени съответните санкции, предвидени в Закона.  През изминалите 24 часа не..

обновено на 24.05.17 в 16:52

Хиляди пловдивчани се включиха в шествието и тържествата за 24-ти май

Няколко хиляди ученици, учители, общественици и граждани се включиха в тържествата за 24-ти май в Пловдив. Заедно, каквото е мотото за домакинството на града ни като Европейска столица на културата през 2019-та година, те преминаха в шествие от площад 11-ти май до площад Централен. От шест сцени, колкото са буквите в думата ЗАЕДНО, участниците в..

публикувано на 24.05.17 в 13:26

Пловдив ще бъде ЗАЕДНО на най- светлия и най- просветен ден

Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост пловдивчани ще посрещнат „Заедно“, каквото е мотото на града за инициативата Европейска столица на културата - 2019.  По традиция празничното шествие на ученици, учители, общественици и граждани ще тръгне от хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, но за..

обновено на 24.05.17 в 10:45