РЕКЛАМА

Да помогнем на Дилян!

Добри хора, едно младо момче има нужда от нашата подкрепа.

Дилян Куцидимов e с диагноза хроничен нифритен синдром и има проблем с функционирането на бъбреците.  Нуждае се от спешна трансплантация.

Той е на 26 години, живее в гр. Сопот и работи усърдно във ВМЗ (Вазовски машиностроителни заводи), за да се издържа и помага на родителите си с каквото може. 

Общата сума, необходима за операцията е 28 000 USD.

Част от парите е събрана от негови близки, приятели и колеги от ВМЗ, но сумата е недостатъчна.

Намерена е подходяща клиника в чужбина, където ще бъде извършена трансплантацията в средата на април. Неговата майка  иска да му стане донор, но поради биологична несъвместимост, ще бъде направена кръстосана трансплантация. 

Дарителската сметка е с титуляр: 

Дилян Георгиев Куцидимов

Банка: SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK - клон Карлово IBAN BG68 TTBB9400 1527 7843 73 BIC TTBBBG22 

Всичко, с което можете да помогнете ще бъде оценено! 

Ако желаете, споделете Facebook страницата на Дилян, за да достигне призива до повече хора и да успеем заедно да му помогнем. Благодарим Ви!
Още от категорията

7 дни до затварянето на бул. "Марица- Юг" и още толкова до светването на "Отец Паисий"

От понеделник се очаква да започнат ремонтните дейности на булевард „Марица-ЮГ“. Вече тече подготовка за затварянето на пътната артерия. Ремонтните дейности ще продължат близо 3 месеца, съобщи кметът Иван Тотев. Паважната настилка ще бъде заменена от асфалтова. Предвижда се и подмяна на осветлението. В този проект е и зелената зона между..

публикувано на 25.06.18 в 13:09

След седмица ще пътуваме с комбиниран билет от 1,50 в градския транспорт

От пърли юли започва продажбата на комбинирани билети за масовия градски транспорт. Той е на цена 1 лев и 50 стотинки, ще важи за 1 час за  неограничен брой рейсове. Това обяви пловдивският кмет Иван Тотев. Комбинираните билети ще се продават чрез устройствата, които са монтирани по автобусните спирки, административните сгради, училища,..

обновено на 25.06.18 в 13:03

130 билборда в Пловдив "падат", влизат нови правила и за фасадите

Нови правила в общия градоустройствен план ще регулират фасадните елементи в централната градска част на Пловдив. Очаква се те да бъдат одобрени тази седмица от Националния институт по паметниците на културата, което ще даде възможност на администрацията да промени и сега действащите наредби. Превижда се разреждането на билбордовете в града,..

публикувано на 25.06.18 в 13:02

Превозвачите от Пловдив останаха на място, Борисов оттегли причината за протест

Десетки автобуси, маршрутки, товарни автомобили и таксита се събраха на „Кукленско шосе“ в Пловдив за предварително планираното протестно шествие срещу създаването на на Българска автомобилна камара. По стъклата на автобусите и колите имаше надписи „Протест“, „Обединени срещу приватизацията на бранша“, „Кой стои зад Столарски? Вън на..

публикувано на 25.06.18 в 12:26

Подновяват изграждането на Зоокъта

Пловдивски административен съд е отхвърлил жалбите на еколозите по отношение на оценката на въздействието върху околната среда за строителството на зоологическата градина. Това заяви кметът Иван Тотев. Той обясни, че магистратите са се произнесли в полза на Община Пловдив. Това ще даде възможност да се завърши зоологическата градина...

публикувано на 25.06.18 в 11:44

Протест на превозвачите затруднява движението в Пловдив

Протестно шествие против създаването на Транспортна камара ще има и по централните булеварди на Пловдив.  Мотото е „Срещу приватизацията на бранша“. Според превозвачите е недопустимо автобустните и товарните превози да се обединят в една структура, каквото е предложението в законопроекта. Шествието започва в 11 часа от Кукленско шосе по маршрут..

обновено на 25.06.18 в 11:36

4 автомобила горяха в "Кючук Париж"

Четири автомобила са с материални щети в резултат на два пожара снощи в квартал "Кючук Париж" в Пловдив.  Около 23 часа на тел. 112 било съобщено, че горят две Аудита, паркирани в съседство на бул ."Македониия". Близо час по-късно  сигнал бил подаден и за обхванати в пламъци Ауди и Опел на ул. "Димитър Талев". И в двата случая няма пострадали..

публикувано на 25.06.18 в 11:36