РЕКЛАМА

Да помогнем на Дилян!

Добри хора, едно младо момче има нужда от нашата подкрепа.

Дилян Куцидимов e с диагноза хроничен нифритен синдром и има проблем с функционирането на бъбреците.  Нуждае се от спешна трансплантация.

Той е на 26 години, живее в гр. Сопот и работи усърдно във ВМЗ (Вазовски машиностроителни заводи), за да се издържа и помага на родителите си с каквото може. 

Общата сума, необходима за операцията е 28 000 USD.

Част от парите е събрана от негови близки, приятели и колеги от ВМЗ, но сумата е недостатъчна.

Намерена е подходяща клиника в чужбина, където ще бъде извършена трансплантацията в средата на април. Неговата майка  иска да му стане донор, но поради биологична несъвместимост, ще бъде направена кръстосана трансплантация. 

Дарителската сметка е с титуляр: 

Дилян Георгиев Куцидимов

Банка: SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK - клон Карлово IBAN BG68 TTBB9400 1527 7843 73 BIC TTBBBG22 

Всичко, с което можете да помогнете ще бъде оценено! 

Ако желаете, споделете Facebook страницата на Дилян, за да достигне призива до повече хора и да успеем заедно да му помогнем. Благодарим Ви!
Още от категорията

Беглецът Георги Танчев-Манджата вече е на строг режим в Пловдивския затвор

При строг режим в Пловдивския затвор е вече Георги Танчев-Манджата, който избяга от затвора точно преди две седмици. Днес по обед той е заловен при акция на „Криминална полиция“ към Областната дирекция на полицията в Пловдив и служители на Четвърто Районно управление. Беглецът е задържан около 12 часа на бул. „Мария Луиза“, в апартамент на свой..

обновено на 24.04.18 в 16:32

Рекорди в SMS таксуването за "Синя зона" в Пловдив

Рекорди в SMS-таксуването се отчитат вече традиционно в съботните дни. Кметът Иван Тотев съобщи, че след като цената на „синя зона“ скочи на 2 лв. за час, този месец има събота с 4 500 SMS-а, а миналата събота е била с 3 600 SMS.  В нормален работен ден кратките съобщения за паркиране са около 3 000. „Пикът е в неделите, когато е голям хаос, но..

публикувано на 24.04.18 в 16:03

"Главболгарстрой" или "Европейска галерия Пловдив" ще строят галерията на "Гладстон"

"Главболгарстрой" – Пловдив и ДЗЗД "Европейска галерия Пловдив" са двете фирми от петте, които остават на финалния етап за избор на изпълнител на новата художествена галерия на ул. „Гладстон”.  Това съобщи председателят на тръжната комисия Тодор Тодоров при отварянето на ценовите им оферти.  В междинното класиране с 50 точки е..

публикувано на 24.04.18 в 15:25

В Попинци подготвят протест срещу добива на медна руда

Жителите на панагюрското село Попинци са против добива на медна руда в района. Акционерното дружество „Асарел Медет" подготвя сондажни дейности, с цел бъдещи инвестиционни намерения. По този повод в селото се подготвят протести.  Сондажните работи и самият добив на мед ще става в две местности, които са на километър и половина над селото. Това..

публикувано на 24.04.18 в 15:20

Нова "Анка" блокира ремонта и на Кукленско шосе

Поредната обжалвана голяма обществена поръчка е за ремонта на „Кукленско шосе“, което трябваше да се реконструира с 6 милиона лева.  " За съжаление в последния ден от приемането на офертите - петък, 20 април, има жалба от фирмата за недвижими имоти "Зара брокер", регистрирана с 2 лв. капитал. В понеделник трябваше да се отворят офертите. Жалбата..

обновено на 24.04.18 в 14:44

Иззеха множество ментета на световни марки в "Южен"

Голямо количество фалшиви стоки са били иззети от магазин в район „Южен“. Предлаганите парфюми, маратонки, джапанки и чехли са имитации на 17 известни марки.  Конфискувани са общо 1036 артикула, всички носещи търговски знаци, обект на изключително право, използвани без правно основание.  Цялостното документиране на случая продължава под..

публикувано на 24.04.18 в 14:28

Пожар в Борино изпепели няколко постройки, сред които и офиса на ДПС

Голям пожар изпепели гаражи и офиса на ДПС в Борино - родното село на председателя на парламентарната група на движението Мустафа Карадайъ.  Огънят е пламнал снощи, разказа кметът Мустафа Караахмед: "Стопанска постройка изгоря, две помещения, гараж, една кола, партийният офис на ДПС. Спасихме там другите къщи, хотела. Водоноската от..

обновено на 24.04.18 в 13:18