Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима пияни шофьори в ареста

Снимка: архив

С 24-часова мярка в районното управление в Асеновград е задържан 53-годишен мъж от града, който около 19.10 часа бил седнал зад волана на товарен автомобил “Мерцедес” с концентрация на алкохол в кръвта 2,53 промила. В село Дълго поле е санкциониран 21-годишен мъж, който карал кола „Фиат” с алкохол в кръвта 1,93 промила, и с отнета шофьорска книжка.

 Рано тази сутрин, около 4 часа, друг пиян шофьор е засечен на кръстовище между бул. “Христо Ботев” и ул. “Авксентий Велешки” в Пловдив. 28-годишният пловдивчанин се е качил в лекия се автомобил “Хонда” с 1,36 промила. Срещу тримата нарушители се водят бързи производства.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Борислав Инчев води листата на "Синя България" в Пловдив

Бившият кмет на район „Южен“ и настоящ общински съветник от „Браво, Пловдив“ Борислав Инчев е водач на листата кандидат-депутати на „Синя България“ в Пловдив.  Той е от гражданската квота, съобщиха от коалицията, в която влизат партиите „Консервативно обединение на десницата“, „Консервативна България“, НДСВ, БДФ, ДБГ, движение „Демократично..

публикувано на 07.05.24 в 18:28

18-годишна прегази ученичка в Сопот

15-годишно момиче от Сопот е в болница с опасност за живота, след като е било блъснато от 18-годишна шофьорка в района на спортната зала в града, съобщиха от пресцентъра на МВР.  Младата водачка водела сестра си на училище, но при обратен завой изгубила управлението на колата и връхлетяла върху две ученички. Едното момиче се отървало само с..

обновено на 07.05.24 в 16:46

Изтече срокът за регистрация на листите с кандидат депутати в РИК

Днес бе последният срок за регистрация на листите на кандидати за народни представители за европейските избори и тези за 50-тото Народно събрание на 9 юни. Пловдив град е терен на лидерска битка между бившите партньори в управлението за парламентарния вот.   Бойко Борисов и Асен Василев ще водят ГЕРБ – СДС и ПП – ДБ в градската листа. Досегашните..

публикувано на 07.05.24 в 16:45

Днес е последният ден за регистрация на листи за вота 2 в 1

Остават часове, в които партиите и коалициите могат да регистрират листите си за европейските избори и тези за 50-тото Народно събрание на 9 юни. Днес в 17.00 ч. изтича крайният срок, а на 10 май започва и предизборната кампания. Регистрирани за участие в ЦИК са 22 партии и 11 коалиции. Днес в Пловдив своите листи ще регистрират ГЕРБ-СДС,..

обновено на 07.05.24 в 15:23

Асен Василев е начело на листата на ПП-ДБ в Пловдив, Богдан Богданов в областта

Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ има амбицията да е първа политическа сила в Пловдив на предстоящия парламентарен вот. Това стана ясно при регистрацията на листата в 16-ти РИК.  Водач на листата на ПП-ДБ в града е бившият финансов министър и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Асен Василев. Второто място е..

публикувано на 07.05.24 в 15:10