РЕКЛАМА

Южното платно на бул. "Санкт Петербург“ е вече готово

| обновено на 21.04.17 в 14:47

Ремонтът на южното платно на булевард „Санкт Петербург“ приключи и ремонтираната отсечка между кръстовището с улица „Лев Толстой“ и кръговото на хотел SPS e отворено за движение на автомобили от днес. 

От утре ще се  възстанови и маршрутът на автобусите. Предстои полагане на термопластична маркировка на платното и нова организиця на светофарите- съобават от общината. 

Следващата седмица за ремонт ще бъде затворено северното платно.


Още от категорията

Парите за иновации в училище ще се получават след защита на проекти

Мерките срещу преждевременното отпадане на учениците от образователната система стават устойчиви. Това съобщи образователният министър Красимир Вълчев, който проведе работно съвещание с директорите от Пловдив и областта. Подготвя се проект на постановление, а крайната цел е да има пълна и точна информация за всяко дете – къде учи и как..

публикувано на 19.03.18 в 14:12

Срутището на пътя Смолян - Мадан пак тръгна след валежите

Огромното срутище, което блокира пътя Смолян – Мадан отново тръгна след обилните валежи от последното денонощие. Хората от селата край срутището са нащрек след обилните валежи. Притеснени са да не останат без ток и вода, тъй като през срутището минава водопровода има и електрически стълбове. Кметът на Търън Явор Говедаров каза:..

обновено на 19.03.18 в 13:55

Условна присъда и конфискация на кола и апартамент за смолянки лихвар

57-годишен мъж от Смолян е осъден за лихварство по обвинителен акт на Окръжната прокуратура, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.  Смолянчанинът е осъден за извършване на банкови сделки без разрешение, за които се изисква лиценз от БНБ, като с дейността си е причинил на 9 лица значителни вреди и е получил неправомерни доходи в..

публикувано на 19.03.18 в 13:55

Караянчева и Каракачанов на празника на Специалните сили

„След провалената процедура за избор на нов изтребител, идеята е да бъдат поканени всички, които могат да предложат и нови и стари изтребители, за да си направим сметката“ – каза в Пловдив министърът на отбраната Красимир Каракачанов.   Ще се поиска оферта от Израел за нова модификация Ф-16 (блок-30), които са много по-съвременни от предложените..

публикувано на 19.03.18 в 13:05

5 са подадените оферти за строителството на новата галерия на "Гладстон"

Пет са подадените в законовия срок оферти за проектиране и изграждане на нова изложбена зала на ул. „Гладстон“. Всички оферти са постъпили в петък, 16 март, когато бе крайният срок, съобщи председателят на комисията по избора Тодор Тодоров, директор на дирекция „Обществени поръчки“ в община Пловдив. Документи за проектиране и изграждане на..

публикувано на 19.03.18 в 11:31

Цвета Караянчева на посещение в Парашутната бригада

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще присъства в Пловдив на тържественото честване на 75-ата годишнина от сформирането на Парашутната дружина и създаването на българските Сили за специални операции.    Председателят на парламента ще приеме почетния строй и ще присъства на заупокойната молитва в памет на загиналите военни..

обновено на 19.03.18 в 09:50

Обходният път от Смолян за Мадан ще се забави със седмица

Разговор в програма "Точно днес" с кмета на Смолян  Николай Мелемов  за новия път, който  трябва да бъде изграден, за да има движение до Мадан. Заради паднала скала изграждането на трасето от километър и половина ще се забави, макар и там да се работи постоянно. Това съобщи Мелемов и обеща, че до края на седмицата до 25 март ще бъде асфалтирано...

публикувано на 19.03.18 в 09:46