РЕКЛАМА

Южното платно на бул. "Санкт Петербург“ е вече готово

| обновено на 21.04.17 в 14:47

Ремонтът на южното платно на булевард „Санкт Петербург“ приключи и ремонтираната отсечка между кръстовището с улица „Лев Толстой“ и кръговото на хотел SPS e отворено за движение на автомобили от днес. 

От утре ще се  възстанови и маршрутът на автобусите. Предстои полагане на термопластична маркировка на платното и нова организиця на светофарите- съобават от общината. 

Следващата седмица за ремонт ще бъде затворено северното платно.


print Отпечатай
Още от категорията

Хиляди в Асеновград на протест срещу ромите, пребили децата гребци

Асеновград се вдигна на бунт срещу ромите, които пребиха гребци на спортния клуб по кану-каяк "Асеновец" преди ден. Над хиляда души се събраха пред паметника на Цар Иван Асен II в центъра на града в покрепа на пострадалите спортисти и техните родители.  На протеста имаше засилено полицейско присъствие, а жандармерия охраняваше подстъпите към..

публикувано на 28.06.17 в 22:19

Повече полицаи в отдалечените селища обеща новият шеф на ОД на МВР - Пловдив

Новият директор на ОД на МВР - Пловдив Атанас Илков обеща в интервю за Радио Пловдив повече полицаи в отдалечените селища на областта, както и подобряване на работата на Икономическа полиция.  Илков е съгласен с констатациите на главния прокурор, че Икономическа полиция не работи достатъчно ефективно.  Икономическа полиция трябва да е на..

обновено на 28.06.17 в 17:30

В КАТ Пловдив започна пълна проверка заради казуса с Катя Лерца

Новият директор на пловдивската полиция Атанас Илков разпореди вътрешна проверка в КАТ, заради случая с  Катя Лерца, хваната да шофира след като и е била отнета книжката.   Бизнесдамата е обвиняема за смъртта на полицая Делян Палазов, когото тя прегази с джипа си на 13-ти май. Четири дни по-късно,  с прокурорско постановление и бяха отнети правата..

публикувано на 28.06.17 в 17:29

Седем са "най-добрите хора" в Пловдив

Заместник-кметът Георги Титюков връчи грамоти на  7 пловдивчани, удостоени с приза „Най-добрия човек“.  Акцията са провежда с доброволното участие на ученици от Професионална гимназия по хранителни технологии и техники и община Пловдив.  Те събират номинациите от благодарните хора и описват историите на добрите  дела. Наградените са д-р Жорж..

обновено на 28.06.17 в 16:32

В Смолян протестират срещу строежа на мини ВЕЦ "Чинара"

Близо 50 жители на Смолян протестираха точно по обед срещу изграждането на мини ВЕЦ в близост до автогарата. Гражданите изразяват недоволството си за пореден път, а поводът е включването на обекта в дневния ред на утрешната сесия на Смолянския общински съвет.  Като последна точка съветниците ще гледат искането за одобряване и издаване на..

обновено на 28.06.17 в 15:50

Община Асеновград погва собственици на заведения за неплатено тротоарно право

Община Асеновград дава на съдия-изпълнител 20 длъжници към бюджета заради неплатени такси за ползване на тротоарно право. Това съобщи ресорният зам.-кмет Димчо Темелков.  Той посочи, че общият размер на просрочените задължения са за 20 хиляди лева, натрупани за около една година, а най-големият длъжник виси към хазната с 3 700 лева.  Става дума за..

публикувано на 28.06.17 в 15:50

Въздухът в Пловдив ще става по-чист

Значително е намалено замърсяването на атмосферния въздух в Пловдив през последните години. Данните показват, че през 2008 година дните с със стойности над нормата за фини прахови частици са 208, а през 2016 година – едва 80.  Това заяви Ирена Найденова, еколог и ръководител на проекта „Разработване на програма за подобряване на качеството на..

публикувано на 28.06.17 в 13:41