Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж почина след семеен скандал в с. Черноземен

54-годишен мъж е починал в дома си в с. Черноземен след семеен скандал, при който е бил ударен с твърд предмет от жена си, съобщиха от полицията. 

Въпреки това, по първоначални данни няма връзка между съпружеската кавга и смъртта на човека, уточняват от пресцентъра на Областната дирекция в Пловдив. 

Сигналът е получен сутринта на 1 януари. Засега е известно, че в новогодишната вечер, след  употреба на алкохол, мъжът се  скарал със съпругата си. Кавгата ескалирала в саморазправа, при която той бил ударен с чиния по главата от жена си. След като страстите се успокоили, съпругът се оттеглил и легнал да спи, а на сутринта бил открит мъртъв.  

Говорителят на Районна прокуратура – Пловдив Атанас Илиев потвърди, че на този етап няма данни смъртта да е резултат от удара. По думите му, очакват се резултатите от аутопсията, които ще изяснят случая. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пиян без книжка залови полицията в с. Кръстевич

Млад шофьор е заловен да кара пиян и без книжка в хисарското село Кръстевич, а двама дрогирани водачи бяха засечени в Пловдив. Полицейските служители извършили проверка на лек автомобил „Мазда“, управляван от 20-годишен водач. На място било установено, че водачът не притежава шофьорска книжка, а пробата му с драгчек отлеча близо 2 промила..

публикувано на 10.05.24 в 11:46

Ремонтът на мост в Пазарджик се отлага

Ремонтът на един от основните мостове на река Марица в Пазарджик се отлага, съобщи кметът на общината Петър Кулински. Причината за това , според него, са политическите трусове в страната.  Съоръжението, което поема трафика от автомобили от и към родопската част на региона, е  силно амортизирано. Според специалистите, мостът е с подкопани основи и..

публикувано на 10.05.24 в 10:44

Започва Празникът на Златоградското чеверме

С богата програма се отбелязва Празникът на Златоградското чеверме. Празникът ще започне тази вечер с шоу програма на комика Шкумбата и с участието на танцова формация „Елика“.  Кулминацията на празника ще бъде в събота, когато на централния градски парк отново ще бъде представено автентично приготвяне на чеверме и традиционни златоградски ястия...

публикувано на 10.05.24 в 10:18

В Пловдив започват Кирило-Методиеви дни

С концерт и литийно шествие на ученици от Хуманитарната гимназия „Свети свети Кирил и Методий“ ще бъде даден старт на Кирило-Методиевите дни в Пловдив. Концертът ще се проведе в аулата на училището. В 11.45 от там ще тръгне литийно шествие, което ще премине по главната улица и ще завърши в Стария град.  Училището е създадено на 1..

обновено на 10.05.24 в 08:06

"Дефиле Вино и гурме" в Стария град

Десетото юбилейно издание на фестивала „Дефиле Вино и гурме“ се открива днес в Пловдив и ще продължи през уикенда. На 16 локации в Стария град ще бъдат представени със свои щандове 55 участници – 43-ма винопроизводители и 12 производители на хранителни продукти. Сред по-известните места, които пловдивчани и гости на града вече познават, са..

обновено на 10.05.24 в 08:06