Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Клуб неделя" гостува на фамилия Бакалови

| обновено на 08.04.18 в 09:10

Точно на Великден Радио Пловдив стартира новата си рубрика "На гости на...", като основната ни задача в бъдеще е да изкараме Радиото от студиата и да го доближим все повече до хората.

Какво по-чудесно начало от това да ви срещнем с една голяма, задружна и сплотена българска фамилия - тази на Калина и Кирил Бакалови от асеновградския квартал "Долни воден". От много години те са пример за това как под един покрив могат да съжителстват няколко поколения, които се разбират по чудесен начин. Които уважават и почитат българщината и предават националните традиции и добродетели от поколение на поколение.

За всичко това, както и за големия християнски празник - Великден, който и тази година събира голямата фамилия в семейната механа, ще си говорим в часовете от 15 до 17 в "Клуб неделя", което ще излезе от традиционната схема и ще се опита да бъде по-близо до интересни личности, които и на големия празник не забравят, че трябва да бъдем преди всичко човеци. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

По калдъръмите в Стария град с чаша вино в ръка

 Запазете си три дни през май за „Дефиле вино и гурме“  1 0, 1 1 и 12 май  По калдъръмените улички, пазещи атмосферата на отминали епохи, под магичното небе на Стария град в Пловдив, ще откриете шеснадесет възрожденски къщи, които гостоприемно ще отворят врати за десетото издание на „Дефиле вино и гурме“. Фестивалът..

публикувано на 08.05.24 в 10:55

Предизвикателствата в съвременната култура за срещи

Съвременната култура на срещите или т.нар. ,,дейтинг култура“, може да бъде доста изтощителна за човек, който се опитва да открие любовта в съвременния свят. Става ни все по-трудно да се свържем качествено едни с други, да допуснем да бъдем открити, истински и автентични. За съжаление, да покажем уязвимост става все по-сложно, а това ни..

обновено на 07.05.24 в 16:42
Христо Христов

Христо Христов напусна управата на "Марица"

Собственикът на ПФК "Марица" (Пловдив) Христо Христов напуска съвета на директорите на клуба, съобщи той в официално изявление на страницата на футболния клуб във Фейсбук. Христов пое отговорността за изпадането на отбора от Втора лига и обяви имената на хората, които ще поемат ръководството на Марица.  "През този сезон "Марица" изпадна от Втора лига...

публикувано на 07.05.24 в 12:26

Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948 завършиха 0:0

Отборите на Ботев (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой от плейофната фаза на efbet Лига. Двата състава си поделиха по едно полувреме, но така и не съумяха да намерят път към скъпоценния гол. По този начин битката за баражното седмо място продължава да бъде изключително интересна. След нулевите ремита, навръх Гергьовден, позициите се..

публикувано на 07.05.24 в 00:35

Григор Димитров научи възможните си съперници за първия мач в Рим

Първата ракета на България Григор Димитров ще играе срещу победителя от двубоя между Себастиан Офнер (Австрия) и Йошихито Нишиока (Япония) във втория кръг на турнира по тенис от сериите „Мастърс“ 1000 на клей в италианската столица Рим с награден фонд 9 милиона евро. Българинът е поставен под номер 8 в схемата и почива на старта. Димитров, който е 10-и..

публикувано на 06.05.24 в 17:54