Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо започна лятната си подготовка

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) започна своята лятна подготовка. Възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович проведоха първото си занимание на централния терен в 18:00 часа в петък.

Новите попълнения Мартин Луков, Георги Кременлиев, Лукас Масоеро и Бирсент Карагарен тренираха за първи път с новите си съотборници.

В заниманието взеха участие няколко юноши от тима до 19 години. Това са Васил Иванов, Филип Колев, Алесандро Хожабрапур и Октай Юсеин. Тренировка проведе и вратарят Венцислав Янков, който се състезаваше за старшата възраст на "черно-белите" до преди месец.

По-късно към отбора ще се присъединят Стивън Езе, Мустафа Абдулахи и Абделхаким Буна.

Ето групата на Локомотив:

Вратари: Антони Милина, Мартин Луков, Венцислав Янков (проби), Павлин Евтимов, Илко Пиргов, Ивайло Крушарски (проби)

Защитници: Димитър Везалов, Николай Георгиев, Асен Георгиев, Георги Кременлиев, Лукас Масоеро, Николас Канавесио (проби), Васил Иванов, Марио Иванов (проби)

Полузащитници и нападатели: Парвизджон Умарбаев, Петър Главчев, Димитър Законов, Игор Банович, Иван Църнов (проби), Янко Ангелов, Симеон Райков, Жоел Гиаси (проби), Елитон Жуниор, Бирсент Карагарен, Филип Михалевич, Анте Аралица, Филип Колев, Алесандро Хожабрапур, Октай Юсеин

Потвърдени контроли:

27.06 – Марица (Пловдив) в Говедарци
04.07 – Витоша (Бистрица) в Говедарци
08.07 – Академия Пандев (Македония) в Говедарци
13.07 – ЦСКА 1948 (София) – представяне на отбора в Пловдив

Oт 25.06 до 12.07 отборът ще бъде на лагер в Боровец и ще тренира в Самоков и Говедарци.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Изложение за екзотични животни този уикенд в Пловдив

Второто издание на "Exotic Expo" - изложението за екзотични животни и всичко свързано с тях, предстои да видим тази събота и неделя в Пловдив. Събитието ще се проведе в Пловдив, зала "Колодрум" 11ти и 12ти май 2024. с начален час 10:00 и е с вход свободен. Всеки посетител ще може да се срещне отблизо с различни видове влечуги, земноводни, охлюви,..

публикувано на 09.05.24 в 17:06

Малките Чучулиги за биоразнообразието в детската градина

На 8-май децата от Детска градина „Чучулига“ в Пловдив ни показаха в изложба, как изглежда биоразнообразието погледнато през детските очи. Те заедно със съдействието на Регионален природонаучен музей -Пловдив, Регионална инспекция по околната среда и водите- Пловдив и Българско дружество за защита на птиците ни пренесоха в чудния свят на своята..

публикувано на 09.05.24 в 16:37

Локомотив отбеляза 20 години от спечелването на титлата

На 8 май 2024-а се навършват точно 20 години от спечелването на шампионската титла от Локомотив Пловдив, отбелязаха от клуба. Ето какво написаха „черно-белите“: „Днес се навършват точно 20 години от спечелването на шампионската титла! На 8 май 2004 г. Локомотив е шампион на България за сезон 2003/2004 след драматична победа над Славия с 3:2...

публикувано на 08.05.24 в 18:13

Григор Димитров стартира срещу японец в Рим

Японецът Йошихито Нишиока ще бъде съперникът на Григор Димитров във втория кръг на турнира на клей от сериите "Мастърс 1000" в Рим. На старта на надпреварата 80-ият в световната ранглиста Нишиока се наложи над австриеца Себастиан Офнер с 6:3, 2:6, 7:6(4) след 2 часа и 21 минути игра. До момента японецът и поставеният под номер 8 в схемата Димитров..

публикувано на 08.05.24 в 18:07

Клубовете предложиха нов формат на шампионата

След срещата между представителите на клубовете, Българския футболен съюз и професионалната футболна лига бяха обявени предложенията за форматите на първа и втора лига, които трябва да се приемат на Изпълком.  Елитът остава с 16 отбора, но ще бъде променен форматът. Той ще бъде от първа четворка, втора четворка и осмица. В първата и втората четворка..

публикувано на 08.05.24 в 17:59