РЕКЛАМА

Продължава издирването на детето, паднало в река Луда Яна

| обновено на 11.07.18 в 13:13

Четвърти ден продължават действията за издирване на изчезналото в неделя 6-годишно момиченце от Панагюрище. 

Очаква се днес да пристигнат и няколко доброволци от столицата с лодки, които ще направят проверка на реката по вода. 

Екипи от полицаи, пожарникари и доброволци продължават да обхождат река "Луда Яна" в районите на Панагюрище, Попинци и Цар Асен. На места районът около реката е изключително труднодостъпен, с гъста растителност, с бързеи и скали. 

Допълнително затруднение създава все още високото ниво на водата, както и силното й течение. 

Анализирано е трасето от получените подробни кадри с двата дрона. На база на тях е съставен и план за издирването и са набелязани най-рисковите места за търсене при използването на лодките, съобщават от пазарджишката полиция.

Още от категорията

Смолянчани ще протестират срещу затворения път за Мадан, АПИ монтира мрежа на срутището

Утре сутрин  граждани на Смолян излизат на протест заради затворения от свлачището път, свързващ общините Смолян и Мадан. " Нашето търпение се изчерпва и затова ще протестираме срещу умишленото забавяне на ремонта и отварянето на главния път",  пишат до медиите организаторите. Те са недоволни и от  "схемите и манипулациите на управляващите платили 2..

обновено на 18.07.18 в 15:43

Комисия от един човек ще разпределя асфалт втора ръка за кукленските села

Общинският съвет на Куклен назначи комисия от един човек за разпределяне на фрезования асфалт по селата.  Спорът в кои населени места да бъде направен ремонт с асфалта втора употреба започна от кмета на Руен Здравко Куманов, който заяви, че е получил отказ за направата на път до вилната зона на селото.  На извънредната сесия на общинския съвет..

публикувано на 18.07.18 в 15:42

Възстановяват стадион "Пловдив" най-рано през 2021

По 11 отделни етапа , които могат да се изпълняват самостоятелно или в комбинация през годините, ще се ремонтира стадион „Пловдив.  Това обявиха кметът Иван Тотев и архитект Валентин Маринов при представянето на т.нар пътна карта за реконструкцията на мащабното спортно съоръжние. Във всеки отделен етап са включени отделни подобекти. Едва след..

обновено на 18.07.18 в 14:36

Централният площад в Асеновград грейва в червено, жълто и сиво

Над три хиляди квадратни метра настилка се подменя изцяло на централния площад "Акад.Николай Хайтов" в Асеновград.  Това е финалният етап от мащабния проект по Водния цикъл на града. Възстановяването на пешеходната зона с нови плочки и павета запазва напълно цветово и фигурално първоначалния вид на градския площад, който ще е готов до края на..

публикувано на 18.07.18 в 14:36

Честваме 181 години от рождението на Васил Левски

В родния град на Левски – Карлово , продължават проявите за рождения ден на Апостола на свободата 18 юли.  В църквата „Св. Николай“ беше отслужена света литургия, а след това карловци и гости на града поднесоха цветя на гроба на майката на Левски Гина Кунчева, който се намира край храма. След това с литийно шествие участниците в тържествата..

обновено на 18.07.18 в 13:16

Обсъждат собствеността върху язовирите

Собствеността върху язовирите и тяхната експлоатация ще се обсъжда на работна среща, свикана от областния управител на Пловдив Здравко Димитров в Първомай.  Ще се дискутира новата категоризация на язовирите по технически параметри, степен на потенциална опасност, контрол и поддръжка.  Предмет на разговорите са  и редът и условията, при които..

обновено на 18.07.18 в 12:47

Представят проект за рекострукцията на стадион "Пловдив"

Архитект Валентин Маринов ще представи техническото задание и етапността по реконструкцията на стадион "Пловдив" на специална среща в Дома на културата "Борис Христов". На срещата ще присъстват кметът Иван Тотев и ресорният заместник-кмет Георги Титюков. Идеята е съоръжението да получи лиценз за провеждането на официални мачове от Първа професионална..

обновено на 18.07.18 в 12:23