Затварят за реконструкция част от улица "Христо Г. Данов"

От днес ул. „Христо Г. Данов“ се затваря за движение в отсечката между ул. „Антим I“ и ул. „Свети Климент“.

Причината е започващата реконструкция на улицата от площад „Римски стадион“ до ул. „Бетовен“. 

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ съобщават, че се предвижда строително-ремонтните дейности да се осъществят на няколко етапа със съответно спиране на движението в работните участъци. 

Като обходен маршрут от понеделник може да се използва  трасето ул. „Антим I“ – ул. „Скайлер“ – ул. „Софроний Врачански“, препоръчват от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Очаква се благоустройството да приключи до края на април. 
Още от категорията

За роднинско назначение кметът на Калофер с 2500 лева глоба

Административният съд в Пловдив потвърди без право на обжалване глобата от 2500 лева, която магистратите в Карлово разпоредиха за кмета на Калофер Румен Стоянов. Наказанието му бе  наложено заради доказания конфликт на интереси. В разрез със закона през 2016 г. той назначи шурея за финансист в кметството. Това стана причина и за второто..

публикувано на 22.11.19 в 17:17

Свлачища и сняг в Пазарджишко, шофирайте внимателно

Обилните валежи през изминалото денонощие активираха свлачища по пътищата Пещера - Батак и Пещера - Пловдив в отсечката до село Бяга, съобщават от МВР - Пазарджик. Няма пострадали хора или нанесени щети по автомобили или други участници в движението. Предприети са действия за своевременното им почистване, уверяват от полицията, като уточняват, че по..

обновено на 22.11.19 в 16:56

И ОИК обжалва обявяването на избора за ОбС в Панагюрище за недействителен

Общинската избирателна комисия в Панагюрище ще обжалва пред ВАС решението на Административен съд - Пазарджик, с което бе обявен за недействителен избора за общински съветници.  Припомням, че и Община Панагюрище ще обжалва това решение на пазарджишкия административен съд. Делото беше заведено по жалба на ДПС, в която се твърди, че в една от секциите в..

публикувано на 22.11.19 в 16:51

Искат оставката на екоминистъра за мъртвата риба във Въча

Риболовци от Кричим и цялата страна сезираха прокуратурата и МОСВ за огромно количество мъртва риба, открито в коритото на река Въча в ранните сутрешни часове вчера и в преходните два дни. Те поискаха и оставката на министъра на околната страна и водите Нено Димов.  В момента е размножителен период на пъстървата, а 99 на сто от рибата в..

обновено на 22.11.19 в 14:34

Социалните работници в Пловдивска област излизат на протест

Едночасова предупредителна стачка на социалните работници ще се проведе в сряда на 27 ноември в Пловдив и областта. За това съобщиха от КТ „Подкрепа“ и уточниха, че от днес социалните служители работят с лентички на реверите срещу ниските заплати и лошите условия на труд в системата. Протест ще има в Дирекция „Социално подпомагане“ Пловдив, и..

обновено на 22.11.19 в 14:34