Катастрофа затруднява движението по околовръстния път на Пловдив

| обновено на 15.04.19 в 13:23

Затруднено е движението по източно-обходния път на Пловдив. Причината е катастрофа край железния мост, станала около 12 часа. 

По първоначални данни на 75-годишен шофьор му прилошало и блъснал колата си в насрещно движещ се камион. Тя се завъртяла и се ударила в друг лек автомобил. 

В болница са откарани възрастният шофьор и 81-годишната му спътничка. 

Алкохолните проби на тримата участници в сблъсъка са отрицателни, съобщават от полицията.

Пътни полицаи подпомагат трафика.

Още от категорията

Строят два нови паркинга в район „Централен“

Кметът на "Централен" Георги Стаменов уточни, че е диният от паркингите ще е до кръстовището на бул. „Шести септември“ и ул. „Никола войвода“ и ще е за 20 автомобила. Преди време зоната бешe реновирана изцяло, като са поставени нови настилки, тротоари и осветление. „Със строежа на паркинга ще бъде облекчено спирането на колите на..

публикувано на 27.06.19 в 11:17
Централата за биогаз в село Труд

Труд иска чист въздух и от европейските институции

Протестиращите срещу замърсяването на село Труд и работата на местната електроцентрала за биогаз изпратиха отворено писмо до Европейската комисия и Европарламента, с копия до премиера  и омбудсмана у нас.  Според сдружение „Бъдеще за село Труд“ вече четвърта година  продължава  престъпното  отношение от страна на институциите спрямо опазването на..

публикувано на 27.06.19 в 09:25
Иванка Ройдова

Отново съдят обвинената за поръчани шест убийства Ройдова

Пловдивският Апелативен съд ще заседава по делото срещу Иванка Ройдова, подсъдима за поръчителството на 6 убийства. Според обвинението, тя е поръчала премахването на брат си, сина и дъщерята му, както зетя и две внучета. Мотивът за убийствата им е наследство от Америка за няколко милиона долара. До разплитането на случая се стигна, след като Ройдова..

публикувано на 27.06.19 в 08:42

Втори ден на Пловдивския икономически форум

Вторият Пловдивски икономически форум продължава и днес с участието на министри, представители на бизнеса и на неправителствения сектор от страната и Европа.  Сред темите са предизвикателствата пред икономическия растеж и конкурентноспособността у нас и в Югоизточна Европа, европейската перспектива пред Западните Балкани, очакванията от новия..

обновено на 27.06.19 в 08:26

Празник на царския орел в Бунарджика

Празник на царския орел ще се проведе от 17.30 до 20.30 часа в парк Бунарджика по инициатива на  Българското дружество за защита на птиците.   Организаторите канят малки и големи да се включат в обиколките за наблюдение на птици в парка, богат на над 100 вида.  Всеки ще може да разбере лесно ли се пази равновесие върху въже – символ на опасните..

публикувано на 27.06.19 в 07:39