В останалите райни се очакват и нови лица

Костадин Димитров е кандидат за трети мандат в "Тракия"

Днес кметът на Пловдив и районният кмет откриха най- голямата детска площадка в града

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще опредили кандидатите за районни кметове на партията, а утре предстои  работна среща на местната организация в Пловдив, за номинациите за кметове на отделните райни в града, каза кметът Иван Тотев.

От думите му става ясно, че досегашният кмет на район "Тракия" ще бъде кадидатиран за същия пост отново, въпреки че по думите на Иван Тотев Димитров е бил достоен и за кмет на града. 

Димитров е постигна много за Тракия, това е много зелен район, не е презстароен и има много въздух в него. Има инвестиционен интерес към този квартал, има и  живот в парк „Лаута“, смятат от партията за осем години управлението на Костадин Димитров.

Прогнозирам, че ще имаме за някои райни обаче нови предложения, допълни кметът.


Още от категорията
СУ

Обновиха 435 училища и детски градини, и 13 ВУЗ-а с пари от ОПРР

В навечерието на новата учебна година над 203 хил. ученици и преподаватели ще се обучават и работят в модерна среда, облагородена със средства по Оперативна програма "Региони в растеж". От МРРБ уточняват, че 435 училища, детски градини и комплекси, както и 13 университета в 112 български общини получават нова модерна визия и оборудване. Ремонтите..

публикувано на 15.09.19 в 09:53

Ден в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

За четвърта поредна година в 23 града на страната днес ще бъде отбелязан Денят в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. Инициативата е на Българската мотоциклетна медия и е подкрепена от Главната дирекция „Национална полиция“. Проявата, организирана от Българската мотоциклетна медия, е част от социалната мото кампания..

публикувано на 15.09.19 в 08:54

Асеновград чества юбилея на Николай Хайтов

Асеновград отбелязва 100-годишнината от рождението на Николай Хайтов.  Тържественото честване започва от 10,30 часа пред паметника на Хайтов на централния площад, който носи неговото име. Слово ще изнесе писателят Николай Христов. В Градската библиотека "Паисий Хилендарски" проф. Ивайло Христов ще представи книгата си за Хайтов "Духовна биография"...

публикувано на 15.09.19 в 07:22

Пожар на сухи треви затруднява движението на "Скобелева майка"

Спира се движението по източнообходния път на Пловдив, заради пожар в района на Скобелева майка.  Около 15 ч. са запалени  сухи треви и огънят е обхванал много голяма площ. Към момента 4 екипа на пожарната осъкествяват гасителните действия. Безопастността на движението се подпомата от полицейски служители, които отклоняват автомобилите по обходни..

публикувано на 14.09.19 в 15:56

Велосипедист загина при катастрофа край Стряма

19-годишен младеж е загинал при катастрофа край Стряма.  По първоначални данни произшествието настъпило около 13 ч. днес, когато лека кола Мерцедес блъснала 19-годишния велосипедист, който починал в линейката на път за болница. Автомобила управлявал младеж на същата възраст.  Няма употреба на алкохол и наркотични вещества. Шофьорът е задържан за..

публикувано на 14.09.19 в 14:25