Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ангел Лясков изигра мач номер 100 в елита

Ангел Лясков
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Ангел Лясков записа своя мач № 100 в Първа лига, съобщиха от клуба. Той ознаменува своето представяне и с попадение, за да изравни резултата за 2:2 при гостуването на Берое в 29-ия кръг на Първа лига.

“Щастлив съм от това постижение, още по-щастлив съм, че го правя именно с екипа на Локомотив.

Не постигнахме този резултат, който искахме. Ще продължим да се борим до края, силно се надявам да успеем да се класираме за Лигата на конференциите”, заяви Ангел Лясков.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

С грижа и любов за четириногите

"Хомеопатия за четириноги любимци" е първото по рода си издание за сферите на приложение на хомеопатичния лечебен метод във ветеринарната практика. Този наръчник е предназначен за употреба както от ветеринарни хомео­пати, така и от ветеринарни лекари и стопани на кучета и котки без допълнителна специализация по хомеопатия. Той е надежден справочник за..

публикувано на 30.04.24 в 13:11

Гриша Ганчев и синът му се оттеглиха от ЦСКА

Бизнесменът Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Това съобщиха официално от клуба, като повече информация ще бъде предоставена на специална пресконференция на 7-ми май от 10:00 часа в залата на..

публикувано на 30.04.24 в 12:46
Футболистите на

Волен Чинков ще ръководи реванша "Ботев" - ЦСКА

Волен Чинков получи наряд за полуфиналния мач-реванш от турнира за Купата на България между Ботев (Пловдив) и ЦСКА. Двубоят на „Колежа“ е от 18:45 часа в сряда и ще бъде предавана пряко по Радио Пловдив. Първата среща на Националния стадион "Васил Левски" завърши с победа на „канарчетата“ с 1:0. Асистенти на Чинков ще бъдат Иво Колев и Дениз Соколов, а..

публикувано на 30.04.24 в 08:42

Ясен Танев за инициативата на ЕЦИХ "Тракия"

 Днес от 17.30 на ул."Драва"2 Европейския цифров информационен хъб "Тракия" организира среща на тема "Предприемачеството като житейска стратегия и как Европа помага за това".  С АйТи експерта от хъб "Тракия" - Ясен Танев говорихме за събитието.  В резюме той представи накратко предприемачеството като житейска стратегия и с какво Европа може да..

публикувано на 29.04.24 в 17:25

"Спартак" разби с 4:0 "Сокол" и запази върха на Югоизток

"Спартак" (Пловдив) разби с 4:0 закъсалия "Сокол" (Марково) в среща от 32-ия кръг на Югоизточната Трета лига. По този начин "гладиаторите", водени от Иван Кочев, запозиха лидерската си позиция с актив от 80 точки, с 2 повече от втория "Саяна" (Хасково) и 3 пред ОФК "Несебър". Антон Маргаритов откри резултата в 28-ата минута. Няколко минути по-късно..

публикувано на 29.04.24 в 16:38