Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП- Обединена левица регистрира листа с 16 кандидати в Пловдив

БСП - Обединена левица регистрира листата си за народни представители за Пловдив- град по едно и също време с ГЕБ-СДС. Тя включва 16 партии от обединението.

При левицата на първото избираемо място е Иван Петков, следван от Валери Жаблянов. Третият е най-младият кандидат на БСП 20-годишният Анастас Ангелов, а четвърти в листата е Атанас Бояджиев. Пети е Георги Илчев от АБВ. 

БСП-Обединение ще се бори за 4 мандата в Пловдив-град. Това заяви Иван Петков и добави: "Това, което ни предлага най-много е, че наистина сме обединени. Заедно работим за един по-добър град, град, който да е привлекателен за хората и младите, да няма трафик и презастрояване, да има въздух".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

И двете фракции на ДПС ще бъдат представени в 51 НС

7 партии биха влезли в новия парламент ако изборите бяха днес, сочи проучване на агенция "Алфа рисърч". И двете крила в разцепилото се ДПС ще бъдат представени в 51-вото Народно събрание, като хората около Ахмед Доган ще са с почти два процента преднина пред тези около Делян Пеевски. Според социолозите първи ще са ГЕРБ с близо 24% от гласовете на..

публикувано на 26.09.24 в 13:46

Асен Василев и Йордан Иванов водят листите на ПП - ДБ в Пловдив и областта

Съпредседателят на ПП Асен Василев е начело на кандидатите за депутати на ПП- ДБ за Пловдив град . Той беше на същата позиция и на изборите през юни, отново води и листата на коалицията в Хасково. Досегашните депутати Стою Стоев, Катя Панева, Манол Пейков и още лица от общинските съветници на коалицията в Пловдив следват в подребата. Начело..

обновено на 24.09.24 в 17:03

Николай Цонев оглави листата на ДПС - Доган в Пловдив

Пълна листа от 24 души се регистрира в районната избирателна комисия за Пловдив-град "Алианс за права и свободи" (ДПС на Доган). Водач на листата е бившият военен министър Николай Цонев, следван от местния представител на алианса - общинският съветник Яшар Асан и Джамисет Джафер.  "На Николай Цонев е близък социалният ресурс, а..

публикувано на 24.09.24 в 15:05

Костадин Димитров е втори в листата на ГЕРБ в Пловдив

ГЕРБ-СДС регистрира листите си в последния възможен ден.  Традиционно и на вота на 27 октомври листата на ГЕРБ в Пловдив ще води лидерът на партията Бойко Борисов.  Кметът Костадин Димитров е на второ място в листата на ГЕРБ-СДС. До провеждането на парламентарните избори той излиза в неплатен отпуск. По време на кампанията ще го замества..

обновено на 24.09.24 в 12:06

ГЕРБ-СДС регистрира листа с 22 кандидати в Пловдив област

22-ма са кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС в Пловдив област.  Целта ни е да си вземем четвъртия мандат в областта , заяви областният координатор Георги Мараджиев. Той посочи, че листата не е променяна и е същата от последните три-четири избори.  " Счупихме я тая държава от избори.  Надявам се тези да са последни за поне четири години напред..

обновено на 24.09.24 в 12:06