Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Николай Пеев

Клуб "Неделя"- приказки от бъдещето

Днес в Клуб "Неделя" ще ви срещнем с младия писател фантаст Николай Пеев. Той ще представи своята нова книга "Пепеляшка: окабелена".  Ще поговорим за приказките от бъдещето и  дали докато сънуваме мечти в настоящето , има опасност да се събудим в..

публикувано на 14.07.24 в 12:20

Сюзанна Василевска и Николай Бухалов - откровено и за себе си!

Сюзанна Арутюнян – Василевска, директор на Драматичен театър – Пловдив, и Николай Бухалов – зам.-кмет „Спорт и младежки дейности“ в Общината, са днешните ни гости в Клуб "Неделя". С шефката на Театъра в първия час (16-17) ще разговаряме за..

публикувано на 07.07.24 в 15:10

Хуморът и операта завладяват Клуба

Последното юнско издание на Клуб "Неделя“ отново събира интересни и любопитни гости. В първия час (16-17) с журналиста и писателя Михаил Вешим ще си говорим за хумора като такъв и има ли той почва у нас, както и за това – тъжен ли е съвременният..

публикувано на 30.06.24 в 15:10

Емоции и красота днес в Клуб "Неделя"

В поредното юнско издание на предаването Клуб "Неделя" ще бъдем вашата свежа и усмихната компания във времето между кафето и питието :)))  Началото поставяме с така популярния напоследък в България спорт пикълбол. Къде се заражда и кои са ползите от..

публикувано на 23.06.24 в 15:23

Клуб "Неделя" - посветени на словото

Днес в предаването ви срещаме  с писателя и радиоводещия Петър Краевски, когото познавате и от ефира на Радио Пловдив. Говорим за годините радио и телевизионна кариера, лабиринтите на вдъхновението, лириката в общуването и хумора на битието. Вторият ми..

публикувано на 16.06.24 в 12:40

Различен следобед с Клуб "Неделя"

В неделния ден и във времето от 16:00 до 17:00 наши гости ще бъдат д-р Борислав Чонгов и социалният психолог Емилия Крушков. Поводът да ги поканим е т.нар.  Месец на сколиозата, който ежегодно се провежда през юни в Европа и Америка, а тази година..

публикувано на 09.06.24 в 15:38

Красимир Лозанов с ревю от Панаира на книгата

В неделния ден се срещнахме в ефира с Красимир Лозанов- маркетинг мениджър на ИК "Жанет 45", който любезно се отзова на молбата ни да сподели своите впечатления от Пролетния панаир на книгата в София. -Каква е атмосферата в последния ден от Пролетния..

публикувано на 03.06.24 в 15:05

Клуб "Неделя" - за духа и материята

Днес сме ви подготвили  среща в ефира с Красимир Лозанов , който директно от Пролетния панаир на книгата в София ще ни разкаже за най- интересните заглавия и събития на традиционния литературен форум. Във втората част на предаването финансовия анализатор..

публикувано на 02.06.24 в 12:30
Младежкият хълм (Джендем тепе) в Пловдив

Говорим за култура и спорт в Клуба

Мъдрите хора казват, че спортът е част от културата на един народ. Днес ще се опитаме лично да се убедим в едно такова твърдение.  В първия час на Клуб "Неделя" ще разговаряме с нашата велика треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. Кое е..

публикувано на 26.05.24 в 13:20

Клуб "Неделя" за Щастието от първо лице

Дъждът днес не може да помрачи настроението ни и затова избираме дестинация "Щастие" в неделния следобед. В тази посока наш любезен домакин ще бъде г-жа  Йорданка Рабаджийска, с която заедно ще Ви поканим на първия по рода си фестивал "Психология на..

публикувано на 19.05.24 в 14:00