Клуб „Неделя”

Снимка

Преди началото на седмицата и след нощните съботни страсти, споделете неделния следобед във КЛУБА!”

Предаването „Клуб Неделя ” се излъчва всяка неделя от 16.00ч. до 18.00ч. То е насочено към аудитория, споделяща богат кръг от интереси. Основен акцент в предаването са гостите на живо в различните часове от всяко издание. 

В „Клуб Неделя“ се срещат млади дарования с утвърдените таланти. Гостуват всички изявени артисти, музиканти и писатели от Пловдив и региона. Специално внимание се обръща на новите звезди, които често правят своите премиерни участия именно в „Клуб Неделя“ на Радио Пловдив. 

В неделния клуб е мястото и за всички ученици и студенти, които със своята инициативност правят от Пловдив истинската културна столица на България. 

За това са доказателство множеството културни фестивали и арт-перформънси, чиито организатори и вдъхновители ще ви запознаят с подробностите именно в неделния следобед на живо по Радио Пловдив в предаването „Клуб Неделя“.


Водещи: Таня Лазарова и Жоро Пеев


Празникът и неговите герои- пазители на духа

Честит 24 май! Днес в Клуб "Неделя" ще ви срещнем с част от героите на този най - български празник. Носителят на наградата "Пловдив"- Александър Секулов ще сподели със слушателите за раждането и пътя на неговата пиеса "Одисей" към любовта и..

обновено на 24.05.20 в 11:23

В Клуб "Неделя" говорим за посоките на "новата нормалност"

Днес в  предаването коментираме "новата нормалност". Що е то и какво му е нормалното? Има ли почва за виреене у нас и трябва ли да свикваме, или просто ще ни се наложи? Ще чуем мнението на хора от различни браншове и професии.  И докато мерим..

публикувано на 17.05.20 в 14:09

Поетът Иван Ненков за историята на "Ах, морето"

Днес в предаването: без карантина и маска, на един Несебър разстояние поетът с китара Иван Ненков разказва морски приказки за песни и стихове , осолени от вълните.  "Замунда Банана Бенд" на 27 години!  Цветно, уханно и зелено предчуствие за лято с..

публикувано на 10.05.20 в 13:44

Как е ТАМ? Гласове от диаспората по време на пандемия

Днес  в предаването в директна телефонна връзка ще чуем свидетелства на наши сънародници от Италия , Испания и Швеция.  Точно преди отхлабването на мерките на извънредното положение у нас нека чуем с какво се сблъскаха ТАМ и какво избегнахме (поне..

публикувано на 03.05.20 в 14:26

Размисли по време на криза в Клуб "Неделя"

Днес в предаването: Какво да правим по време на самоизолация?  История и география на пандемиите; етика и философия на карантината; матури по оцеляване в градски условия. Известни пловдивчани ще споделят своя опит и съвети как да облекчим психиката и да..

публикувано на 26.04.20 в 13:22

Много гости за Великден в "Клуб неделя"

В истинска дядова ръкавичка, ще се превърне великденското издание на „Клуб неделя”. Ще ни гостуват оперната прима Таня Иванова, главният изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп инж. Румен Цонев, генералният директор на Българското..

обновено на 19.04.20 в 10:06

Цветница в Клуб "Неделя"

Честит празник! Честита Цветница!  Днес в предаването говорим за традицията и празника с известни българи.  И в името на живота призоваваме всички да си останат у дома!

публикувано на 12.04.20 в 12:45

Психотерапевтът Лили Тумбева гостува в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ви срещаме с психотерапевта Лили Тумбева. Как да запазим психиката си и да преборим депресията, предизвикана от социалната самоизолация? Какви са най- адекватните методи за справяне със страха и липсата на физическа активност? Това са..

публикувано на 05.04.20 в 13:12

Пролет и поезия в Клуб "Неделя"

Извънредното положение изисква съответни мерки и затова днес в предаването празнуваме пролетта с извънредните средства на поетичното  слово!  Ще чуем в ефир авторски изпълнения  от поетите Димитър Гачев, Ина Иванова, Камелия Кондова и Силвия Недкова, а..

публикувано на 29.03.20 в 13:33

Хипно- терапевтът д-р Марчин Илиев гостува в Клуб "Неделя"

Днес в предаването, спазвайки условията на извънредното положение и вътрешните разпоредби в БНР, контактуваме с нашите гости в ефира изцяло по телефона.  Очаквайте разговор с хипно- терапевта д-р Марчин Илиев,  с който ще обсъдим как да опазим..

публикувано на 22.03.20 в 12:50