Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Фейс йога, здраве и двойна брадичка

Фейс йога е естествен метод за превенция и борба с различните проблеми на кожата на лицето, като бръчки, увиснала кожа, подпухналост и тъмни кръгове. Това е холистичен метод, който включва разнообразни лицеви упражнения, както и различни масажни..

обновено на 23.05.23 в 10:46

Йога за лице и биопсихосоматика в „Шейкър“

Днес ни е ден за здраве и красота. Говорим за йога за лице. Защо двойната брадичка е не само суета, но и показател за бъдещи проблеми със здравето? Коментираме темата с Мима Краевска, международно сертифициран треньор по фейс йога, моделиране на..

публикувано на 20.05.23 в 16:05

10-ти конкурс на Фондация „Стоил Куцев-Даскала“

Разказваме ви за  юбилейното издание на  литературния конкурс на фондация "Стоил Куцев-Даскала", който се проведе за десети път, за учениците от Езикова гимназия "Пловдив". Тази година участие взеха четиридесет ученици от всички випуски. "Старецът и..

обновено на 14.05.23 в 10:16

Покана за пролетен концерт

Сдружение „Изкуство във времето“ представя традиционния си Пролетен концерт „През чудния месец май“. Програмата в третия творчески сезон на сдружението набляга на различните ансамбли и музика от различни епохи.   Любезните домакини от  НБ „Иван..

публикувано на 14.05.23 в 08:29

Ранно утро с "Шейкър"

В неделното утро ще ви разкажем за  юбилейното издание на   литературния конкурс на фондация "Стоил Куцев-Даскала", който се проведе за десети път, за учениците от Езикова гимназия "Пловдив". Разговаряме с Владислав Христов – член на журито, Марияна..

публикувано на 13.05.23 в 16:05

Пети арменски скаутски игри в Пловдив

В рамките на VI-ти международен фестивал "Здравей, Армения", за пета поредна година, фондация “Аракс” съвместно с арменската скаутска организация „Хоменътмен“ Пловдив и с финансовата подкрепа на Община Пловдив, организира игрите в парк „Цар..

обновено на 10.05.23 в 14:48

Мързелива неделя с „Шейкър“

Неделята на 7 май, ще посветим на разговори за мързела. Коментираме въпроса с психолога Емилия Сотирова. За мързела като неофициален клиничен термин и какво стои зад него? Как съвремието ни кара да се чувстваме мързеливи? От какво се определя това..

обновено на 06.05.23 в 17:29

Спортът предпазва децата от гръбначни изкривявания

Темата за гръбначните изкривявания е все по-актуална предвид начина ни на живот, в който липсата на физическа активност е осезаема. Проблемът при децата, чиито мускули са в процес на развитие в същата заседнала среда, е далеч по - сериозен. Около 4% са..

публикувано на 02.05.23 в 15:13

Награда "Първа дама" за кметицата на Марково

Кметицата на село Марково Десислава Терзиева ни гостува след като беше отличена с награда „Първа дама“ в раздел Политика и общество. Наградите "Първа дама" бяха раздадени в столицата за четвърта поредна година.  "Когато ми звъннаха организатрите и ми..

публикувано на 30.04.23 в 09:14

Неделно с „Шейкър“

Днес ще ви осветлим за всичко онова, което има да се случва през май. Очаквайте астробюлетина за май, със Стефи Недевска. Говорим и за събитието „Мъжът и жената в единство, и силата на женската енергия“, днес в Пловдив. Повече от проф. Дамян..

публикувано на 22.04.23 в 17:10