Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

 В разгара на най-празничния месец, използваме спокойствието на неделното утро, за да поемем глътка въздух! Но, уговорката ни е тази глътка да е осъзната и целенасочена, за почувстваме онзи прилив на енергия, от който все по-често се нуждаем!..

обновено на 07.12.19 в 17:26

Проектът „СтраСакИР“ и астро бюлетин в „Шейкър“

Тази неделя, ще се разходим до района на Странджа, Сакар и Източни Родопи. Говорим за проекта „СТраСакИР“ с Гавраил Гавраилов – социолог, психолог, автор на няколко книги за селски туризъм. Ще си поговорим и за този последен месец на годината -..

обновено на 30.11.19 в 20:29

За вътрешния мъдрец и ароматерапия за стомаха в „Шейкър“

Неделя е. Оставете всички задачи и си дайте почивка :) Гостува ни родовият терапевт Аида Марковска. Говорим си за вътрешния мъдрец, наричан още вътрешен старец/старица. Коментираме и отношението ни към старостта и възрастните хора..

обновено на 23.11.19 в 16:59

Енергийно пробуждане в "Шейкър"

Ноември е божествено красив! Наситено цветен и едновременно хладен така, че да ни накара все по-често да се обръщаме към себе си, към желанията, усещанията си, към цялото си същество! Все по-често търсим уюта не само на дома, не само от прегръдката на..

обновено на 16.11.19 в 16:31

За чревното здраве и арканите в „Шейкър“

Ще се погрижим за здравето и комфорта си, тази неделя. Гостува ни д-р Едуард Рослер от Германия.  Преди две седмици, той посети Пловдив и София, където изнесе лекции.  Д-р Едуард Рослер е от първите лекари, които заговарят за влиянието на чревния..

обновено на 09.11.19 в 15:57

Ранно Утро с "Шейкър"

Уверено навлизаме в ноември , с дъждовен старт, но и с обещания за късна и мека есен - красива и богата на багри, тя има своя особена романтика, която ни спасява от мислите за задаващата се зима. В неделното утро ни предстоят няколко срещи, куп..

обновено на 02.11.19 в 16:17

За комуникацията и въздействието в „Шейкър“

Днес говорим със социалния психолог Емилия Крушков.Темата, която сме избрали е за емоционалните умения на въздействие. Кои хора са най-въздействащи и от какво се определя това? С психолога Стоичко Миличин коментираме, най-общо, за влиянието и..

обновено на 26.10.19 в 19:46

Йога и модерни отношения в "Шейкър"

За кратките връзки, лесния секс и бързите раздели или иначе казано - за сложността на съвременните отношения ще поговорим в ранното неделно утро. Искаме всичко или всъщност нищо по-малко от най-доброто! Искаме да получим, но не сме готови да..

обновено на 19.10.19 в 16:22

Психоанализа, стрес и изкуство в „Шейкър“

Днес говорим за стреса, отново. Мащабно събитие се състоя преди месец в България, посветено на превенцията на стреса, на работното място. За съжаление и за разлика от други страни, където това е практика от години, ние едва прохождаме. Албена..

обновено на 12.10.19 в 20:33

"Шейкър" - с книга и чаша кафе

В неделя сутрин ви посрещаме с усмивка и дори тя да е скрита, се надяваме да ви я предадем ефирно! Октомври е особено време от годината, стоящ  в кадифената есен, която носи една своя романтика, едно чувствено предусещане на празници , семеен уют и..

обновено на 06.10.19 в 11:37