Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Любопитна неделя с „Шейкър“

Неделята, най-очакваният и желан ден от седмицата. Ето какво сме ви подготвили : с Мария Кръстева, молекулярен биолог и доктор по генетика, коментираме темата за емоциите и здравето. За някои, особено, уязвими наши страни. С гл.ас. д-р Огнян..

обновено на 17.07.21 в 16:54

Веско Ешкенази - Обичам разходките в Пловдив

"Обичам разходките в Пловдив, особено в Капана! Пловдив е града, в който на всеки ъгъл можеш да видиш и преживееш много неща. Аз го обожавам, защото той е с много история, с много традиции, особено културни, и когато съм там, за мен е..

публикувано на 11.07.21 в 10:35

"Шейкър" - в очакване на по-добро

В очакване на по-добро, отново ви срещаме с усмивка и оптимистично настроение! За избори на бъдеще и смисъл ще си говорим днес, както и за изкуството в летен Пловдив! Преплитаме темите, за да открием здрава връзка между различните аспекти на нашия..

обновено на 11.07.21 в 08:06

Родови задачи и потенциал в неделния „Шейкър“

Според Джордж Оруел хората, като цяло, искат да бъдат добри, но не твърде добри и не през цялото време. За хората говорим с Петя Шуманова, астролог и консултант. Астрология на рода ни е темата. Какви уроци наследяваме, от рода си? Какви..

обновено на 03.07.21 в 16:15

Да готвиш за Клуни и Мадона

Срещаме ви с шеф Алекс Хекимов, един пловдивчанин обиколил света и развил шеметна кариера на главен готвач, която започва в далечната 1995 година, в Англия. Сервира за знаменитости като Мадона, Майкъл Джексън, Дженифър Лопес, Джордж Клуни,..

публикувано на 30.06.21 в 11:15

"Старинна българска тайна" разкриват Дуо "Интенза"

Срещаме ви с Дуо "Интенза" - Мария и Ивайло Деливичеви, и тяхната "Old Bulgarian Secret", за пиано и маримба, върху тема от песента "Дилмано Дилберо', композиция на Мария Деливичева.  Докосваща и чувствена  пиеса, може би заради носталгията по..

публикувано на 27.06.21 в 10:26

Ранно Утро с "Шейкър"

Лятото е онзи момент, заради който си струва цялата година! Е, лятото е тук , а ние сме повече от мотивирани да създаваме добро настроение в утрото на последната юнска неделя! Интересни теми и събеседници, полезна информация, поглед с намигване..

обновено на 26.06.21 в 17:15

Неделно с „Шейкър“

Времето, винаги, налага своите промени. Този път, става дума за начина ни на живот. Ще си говорим за „живите места“ на България. Това е нов термин, засега. Свързан с живота, извън големия град. Коментираме темата с Гавраил Гавраилов, социолог,..

обновено на 19.06.21 в 16:15

Завръщане към себе си, в поезията на Запрянка Ангелова

" Запрянка Ангелова е родом от Пловдив. Завършила е ПУ "Паисий Хилендарски" и магистратура в Германия. През 2008 издава първата си стихосбирка "Отстояване". В основата на нейната поезия е силата да приемеш трудностите, да продължиш да се бориш за..

обновено на 14.06.21 в 11:45

Ранно Утро с "Шейкър"

Настъпващото лято е време за срещи и завръщания! Отдавна жадувано време за отмора и за красиви мечти! В неделното утро ви срещаме със Запрянка Ангелова и нейната стихосбирка "Върнах се", която представи в Етнографски музей - Пловдив, по време на своето..

публикувано на 11.06.21 в 16:30