Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Неделно за здравето в „Шейкър“

Днес говорим за храни, здраве, фигура, зодиакални знаци, съхранение на храните. Здравето, винаги, е тема изискваща внимание. Чували сте и теорията, че в стомаха ни се намира нашият втори мозък. В голяма степен, здравето ни зависи от състоянието на..

обновено на 04.07.20 в 16:42

С вкус на лято в „Шейкър“

За някои хора, като дойде юли и лятото свършва. Такова е усещането им. Интересна гледна точка, която от своя страна показва, че очакванията ни за нещата, по-често, са някак по- свежи от реалността на изживяването. И все пак, залагаме на реалността..

обновено на 27.06.20 в 16:15

Ранно Утро с "Шейкър"

Елексири за здраве и препоръки за качествен живот – това ви предлагаме в ранното неделно утро! Но понеже разглеждаме живота и неговите радости и проблеми в дълбочина, ще открехнем вратата на психичното здраве, което оказва се е тайнствена територия без..

обновено на 21.06.20 в 08:23

Как взимаме решения

Когато трябва да вземете решение, направете го. Няма абсолютно подходящо време, за всяко нещо. Но, как взимаме решения? Човешката психиката представлява съвкупност от вътрешни преживявания, като отражение на обективната..

публикувано на 17.06.20 в 11:31

Свързване с корена чрез пеене

Народните песни са част от нашия, български, корен и вдъхновяващо наследство. Те разказват истории и чрез тях опознаваме, още повече, живота, ежедневието и бита на нашите предци.  Габриела Павлова е любопитен млад човек, който помага на..

публикувано на 16.06.20 в 15:13

Взимаме решения в неделния „Шейкър“

И, любопитстваме по близнашки. Все пак, сме във владение на този зодиакален знак. Как взимаме решения? Тази е посоката ни, като начало. Ще си говорим и за трите важни енергии, при взимането на решения. Петко Йотов, който от няколко години се..

обновено на 13.06.20 в 16:13

Ранно утро с "Шейкър"

Прекрасно е юнското утро, защото вещае лято и красота! Зареждаме ви с позитивни мисли и настроение, с надежда доброто, което предстои да се множи! Темите, които разглеждаме касаят себеизява и красота със смисъл! Срещаме ви с художника Марин..

обновено на 06.06.20 в 21:48

С поглед към юни и здравето в „Шейкър“

Няма и ден, до старта на юни. А, всичко красиво и магическо се случвало между месеците юни и август, казват. Очаквайте астробюлетина за месеца, със Стефи Недевска. С кинезитерапевта Константин Ковачев – Коко, говорим за приложната кинезиология,..

обновено на 30.05.20 в 17:33

Празнично утро с "Шейкър"

В празничното утро на 24 май, ще споделим минутите от 7 до 10, потапяйки се в размисли, и в опит да ви срещнем с още от нестихващия гений на българските творци! За четенето, за значението на писането, за смисъла и бъдещето на книгите, разговаряме..

публикувано на 23.05.20 в 16:42

Неделя сутрин с „Шейкър“

Починете си хубаво и мислете в свежи тонове :) Днешният, 17-ти май, е международен ден на предизвикателството.  И, тази неделя, ви предизвикаме с две интересни теми. Обещаният разговор, за ведическите науки и съдбата на човека. Допълнен..

обновено на 16.05.20 в 17:32